Moderator: SebaSTI
piter306 napisał(a):Nie chciałbym być złym prorokiem ale jak Cytryna będzie w takiej formie, to ciekawe jak długo Ford i Subaru się nie zapowietrzą. Z fabrykami jest kiepściutko bo poważne są tylko 3, a jeśli Ford i Subaru uznają, że "kończ waść wstydu oszczędź" i postanowią się wycofać to RSMŚ stracą reszta przyzwoitości. I dlatego dla dobra rajdów życza Cytrynie żeby ją piekło pochłonęło.
boss napisał(a):Tak dziś oglądałem superoes i doszedłem do wniosku że Loeb to wcale się nie uśmiecha... chłopak wygrał rajd... i totalnie NIC... tego w nim mi brakuje... zrobic troche show koło siebie... bo właśnie takie podojście może zniechecic do rywalizacji... a jak ktoś się dobrze bawi to i może go w telewizji pokażą...![]()
pozdro
Marmetal napisał(a):boss napisał(a):Tak dziś oglądałem superoes i doszedłem do wniosku że Loeb to wcale się nie uśmiecha... chłopak wygrał rajd... i totalnie NIC... tego w nim mi brakuje... zrobic troche show koło siebie... bo właśnie takie podojście może zniechecic do rywalizacji... a jak ktoś się dobrze bawi to i może go w telewizji pokażą...![]()
pozdro
Zgadza się, Sebastien jest dość chłodnym zawodnikiem, co nie znaczy, że ponurym. Taki ma wyraz twarzy. Weźmy na przykład takiego Solberga, ten się uśmiecha prawie cały czas, a jak wygra albo coś mu wyjdzie to jest radosny jak cholera
. Za to go uwielbiam, jest bardzo medialny. To już nawet Gronholm częściej się uśmiecha niż Loeb.
MSG Racing napisał(a):Chłopaki ale sie podnicacie tym że Atkinson odrobił 0.8sek dla mnie normalna sprawa.
MSG Racing napisał(a):Co do zabezpieczenia. Mam pytanie czy np: w Argentynie nie jest podobnie? Ci ludzie stoją 2-5 metrów od drogi. W wielu rajdach tak jest że tak stoją.
MSG Racing napisał(a):A jeżeli chodzi to dla niego to jest normalna sprawa - to że wygrał, przyzwyczaił się i już mu sie to nudne robi taki łatwe wygrywanie.![]()
Jeszcze nie takl dawno było widać że sie cieszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości