sumo napisał(a):wlasnie byl u mnie kumpel i sie zastanawialismy czy nie napisac oferty sponsorskiej na KJS... zeby ktos tak dal te 300 zl na start
Wlasnie 3 dni temu napisalem z kumplem oferte bo nasze skromne fundusze sa juz na wyczerpaniu Teraz tylko musze skonczyc zaliczac co trzeba na uczelni i moge spokojnie wydeptywac sciezki do potencjalnych sponsorow... zeby tylko z jakims skutkiem.
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004
"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Ehh no i jak to w zyciu bywa czasem trzeba dokonac decyzji trudnych.Ja własnie musialem taka decyzje podjac.Odpuszczam narazie rajdy,sprzedaje auto i biore sie zaraz po maturze za rozwój firmy.Mam nadzieje ze szybko jednak uda mi sie odlozyc pieniazki i kupic cos no i oczywiscie pojawic sie na kj"oesach".
Co do firmy to nie chce sie tu reklamowac napisze tylko jedna z rzeczy która chce sie m.in. zajac.Poniewaz mam juz jakies doswiadczenie w szukaniu sponsorów itd itp to prócz reklamy chce pomuc zawodnikom w poszukiwaniu sponosrów no i w odpowiednim nagłosnieniu załogi w mediach... Zobaczymy co z tego bedzie.Mysle ze wszsytko ruszy zaraz po maturze i egzaminach na studnia czyli pewnie pod koniec czerwca. 3 majcie kciuki
Co do wynajmu to bardzo indywidualna sprawa - jeśli znasz się z kimś i ktoś może Ci zaufać i powerzyć auto to napewno cena jest inna, przynajmniej ja się staram tak dogadywać ... niemniej jednak 500 zł za samo wynajęcie auta to rozsądne minimum
Propnuję rozmawiać z zawodnikami, którzy startują w pzmocie
Słuchajcie-potrzebuje wynajac autko na kjs .Bedzie to slubny prezent dla brata.Jezeli jest tu ktos kto chcialby wynajac za rozsadne pieniadze lub zna kogos to piszcie.W gre wchodzi CC, SC, Pug 106, Lanos lub inne
ach, ten sponsoring.. chociaz mam kilku: siebie jako hodowce psow, siebie jako pracownika w www.drukujtanio.com , i tatusia z mamusia... bezs rewelacji niestety...
Chce zbudować auto pod wypożyczanie dla innych, pytanie tylko do Was jako ludzi aktywnie startujących i znających środowisko:
-Czy na poziomie KJSów wynajem auta będzie jakkolwiek opłacalny, czy znajdą sie na to chętni.
-Czy budowa malucha ma sens czy lepiej odrazu budować seja.
- Generalnie nastawiałbym się na minimalny zysk i maksymalną promocje przedsięwzięcia.
- miejsce działania : dolnyśląsk
Czy wogóle istnieje zapotrzebowanie na tego typu usługi ma takim poziomie?
Ja bym robił seja albo malucha ze swapem. Oplacalnosść na poziomie KJSow może być znikoma, choć z tego co się orientuję to nierzadko ktoś chce wypożyczyć auto na KJSy, a przynajmniej na kryterium kamionki Jeśli nie nastawiasz sie na wielki zysk a bardziej na promocję to nie widzę żadnych przeszkód żebyć coś takiego wymotał.
Ale opłacalność będzie zalażała głównie od jakości twoich usług no i oczywiście od ceny