przez mop » czwartek, 4 sty 2007, 18:24
kurde, strasznie mnie denerwuje to kopiowanie od czechow. Oni robia regulamin pod swoje samochody, dokladnie mam na mysli ze dlatego maja klase 1400, poniewaz maja multum fabii 1.4. Dlatego u nich nie ma klasy 1150, bo nie maja zbyt wielu chetnych do scigania sie sejami. A u nas? ktos podpatrzyl u czechow ze jest 1400, to u nas tez zrobi 1400. Tylko nie pomyslal po drodze, ze u czechow sa fabie 1400, a u nas co? u nas jest sporo ludzi z sejami, w czasie kiedy latalem w kjsach to co najmniej polowa to byla klasa do 1150, kazdy robil seja, wstawial klatke i mogl od razu zaczac sie scigac. Ja chociazby tak zrobilem. a teraz wielka dupa, hej kup se klej.
I niech nikt nie mowi ze to bez sesnu bo byly trzy mocne samochody i nikomu sie nie chcialo. Jak zaczynalem to jaralem sie ze moge sie poscigac z kimkolwiek, nie wazne ze akurat jechalem na 18 miejscu, i tak byla frajda.
I niech nikt mi nie mowi ze kjanka jest tansza. Na pierwszy sezon kupilem kilka starych opon, troche benzyny i wpisowe. A sam samochod i to co w nim zrobilem kosztowalo mnie mniej niz polowa tej kjanki.
U nas nikt nie pomysli, potrafia tylko bezmyslnie kopiowac. Od czechow, bo dalej to juz umysly nie siegaja. Bariera jezykowa sie robi w dodatku.