Max9: ale popatrz na to z drugiej strony. nie będzie tak jak wcześniej: kilka WRC i to wszystko. samochody nie różniące się nawet dźwiękiem silnika [cmr2] teraz jest kilka samochodów z kilku klas i wedłóg mnie jest ciekawiej. chociaż fakt, przydałoby się jeszcze chociaż jedno WRC. ale ta Impreza grupy N jest bardzo fajna, super się jeździ, a barwy jak najbardziej prawidłowe. granatowe z żółtym motywem. to samo Citroeny: oba [saxo i xsara] czerwone ze srebrnym logo cytrynki. mimo wszystko uwarzam, że pod względem samochodów mogło być lepiej, ale nie jest tak tragicznie:
WRC - Focus 01, Focus 02
N - Lancer , Impreza
S1600 - Puma, Saxo, Punto
plus Xsara [chyba 2,0 litra pojemność, ośka]
plus są jeszcze cywilne wozy
plus starsze: Metro o ile się nie mylę i coś jeszcze, nie pamiętam
więc będzie czym jeździć, mnie najbardziej cieszy obecność S1600. naprawdę fajnie się jeździ S1600 po krętych odcinkach w Japonii
przypomniało mi się, że jest jeszcze jedna Impreza. troszke starsza. nie pamiętam czy to było WRC, wątpię, ale nie jstem pewien. czyli w sumie są 3 Imprezki. dodam że cywilna jest czarna a dwie pozostałe niemieskie/granatowe. może w sobotę znowu sobie pogram to zanotuję jakie konkretnie są samochody
pzdr