LIPciu napisał(a):mnie się wydaje że jutro tomek spokojnie przejdzie warmbolda!! bedzie dobrze poleci jeszcze ze dwóch z fabryk i tomcio skończy na 13 !!!!! zobaczycie
Teraz to też mi się wyadje że Tomcio objedzie Warmbolda bo jedzie ogniem i odrabia straty. Tak 3mać A Warmbold chyba ma pełne Pampersy przed jutrzejszym dniem
a ja tu przedstawie poglad ktory wedlug mnie np repezantuje żółtodziób, otoz OS mial tylko 2,25 wiec nie bylo po prostu gdzie stracic wiecej czasu! ja tam np bardzoej zadowolony jest z tego 10 czasu na normalnym pelnodystansowym oesie
os 18 - gdzie jest Kuchar ?? :(:(:(:( nie widać w wynikach jego nazwiska, a powinien jechać pierwszy. mam nadzieje, że za chwile pojawi się jego nazwisko.
pzdr
Gustwaw spoko,da radę Teraz jest serwis więc zreperują jak się da,poza tym Antoniemu też coś się może sypnąć.Kuchara zawsze pod koniec mocno przyśpieszał.
Obawiam się, że dla Tomka i Maćka rajd się już skończył.
Rally_Psycho
Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Mial byc na mecie 5 minut temu, 1600 go wyprzedzaja na odcinku, wiec nawet jesli jedzie powoli na mete to 2 nast. osesow nie dojedzie. Gratuluje 3 dobrych czasow oesowych oraz zdobycia nowych doswiadczen, niestety dojechania do mety nie moge
Jakie czasy na koniec dnia kreci Panizzi! Jestem pod wrazenie. Carlos sie bije Peterem a tu tymczasem jakgdyby nigdy nic Gilles ich rozdzielil, na 21OS widze ze jedzie tez nie gorzej. Impressive
No to ja przedwczesnie pogratuluje MARKO MARTINOWI, Nareszcie mu się udało (przewaga duza więc pojedzie ostrożnie) !! jak by tylko dojeżdzał cześciej do mety to mieli byśmy nowego Groenholma Miło też popatrzyć ze wreszcie ktoś z poza Finlandii, Angli ,Francji i Hiszpanni dobiera się do tronu mistrzowskiego