(RSMP) KUZI WYPAKOWL NA 1 OESIE I JUZ NIE JEDZIE...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 31 maja 2003, 07:50

Rav: Powiedzmy, że jak będziesz oglądał zdjęcia z Polskiego i pojawi się fotka rozbitego Subaru to ją pominiesz? Nie wydaje mi się
+RAFAŁ+
A6

Postprzez rav » sobota, 31 maja 2003, 08:56

Co nas obchodzi w jakim stopniu rozwalone jest Subaru. To interesujące dla zakładu ubezpieczeń, a Kuzi ma jeszcze drugi samochód i nawet jeśli ten pójdzie na złom to dalej będzie jeździł Subaru. Na jednym dzwonie świat się nie kończy.
rav
A6

Postprzez rav » sobota, 31 maja 2003, 09:41

Czyli Kuzi wstydzi się swoich błędów. Na szczęście są tacy jak Frycz, którzy pokazują nagranie z dacha.
rav
A6

Postprzez Kris_WRC » sobota, 31 maja 2003, 10:20

No dobra ale o czym rozmowa nikt nie każe Ci rav ogladać tego zdjęcia, więc nie rozumiem po co wywoływać dyskusję w tym temacie
Kris_WRC
A6

Postprzez LIPciu » niedziela, 1 cze 2003, 10:16

bla bla bla!!!
tak wygląda wasza dyskusja!!!
nikt z was nie widział jak leszek idzie ale każdy ma już własna teorie na jego temat!!!
niektórzy z was są śmieszni.
k... mac przeciez kazdy przy takim ciśnieniu jak on (dzieki takim ludzią ja tutaj obecni) nie wytrzymałby (małysza mamy jednego)
rav piszeszesz cos o dziurach. leszek szedł na 100%, delikatna zmiana w opisie i stało się.
ale przestańcie to rozkminiać bo to tylko o was świadczy.
miało być dobrze ale nie wyszło. trudno :(
zaraz i tak wpadnie tu golden i z wszystkich nas (PRAWDZIWYCH kibiców kuzaja) bedzie wyśmiewał.
LIPciu
A5

Postprzez krzychd » niedziela, 1 cze 2003, 10:51

Ciśnienie nie wzięło się z postawy kibiców, ale ze straty punktowej Kuzaja w ME i tego, że to jego pierwsz rajd w tym cyklu.
Akurat na tym forum jest względna kultura i nikt nikogo nie obraża, a nawet jeśli to potem wszyscy się przepraszają.
Skorow widziałes jak Kuzaj jedzie to podziel się wrażeniami a nie atakujesz innych, nie każdy stał na początku pierwszego odcinka.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez LIPciu » niedziela, 1 cze 2003, 11:13

już pisałem że leszek szedł o wiele szybciej niz bronek i campos.
nikogo nie atakuje tylko nie podoba mi sie postawa niektórych!
LIPciu
A5

Postprzez Wilu » niedziela, 1 cze 2003, 11:24

wieżę że szedł szybciej ale jaja bo po tym jak Kuzi rozwalił subarynę Czopik nie miał ubezpieczenia na WRC i jechał jak ........
a co do Kuziego to go zjedli podstępem, nie wymieniając go w gronie faworytów Camposy i Bronki i chciał pokazać i szkoda bardzo, że przesadził bo pojechałem mu kibicować.
Wilu
N4

Postprzez golden » niedziela, 1 cze 2003, 15:15

bylem widzilam bylo niezle

stalismy na os1 i hahaha nie zdziwilismy sie jak kuzaja nie bylo :twisted:

LIPciu: tak sobie pomyslalem o tobie wtedy i jeszcze o paru "fachowcach"
z tego forum ze i tak znajda sie osoby ktore napisza ze jakby wyliczyc czas na tych 2 kilometrach to kuzaj wklepał by Camposowi i Thiremu ze 2 minuty hahaha :D :D

prawda jest taka ze Kuzi po prostu jest od nich gorszy i wolniejszy... ale to nie wszystko wozi sie jakby pozjadal wszystkie rozumy i duzo gada bez pokrycia - na osach bylo widoczne ze 80% stracilo do niego szacunek to tych akcjach - klamstwo i obluda to tak kuzaja mozna opisac...
Kuzaj zapowiadal ze wygra etc tec zero skromnosci jakby nie wiedzial kto to Thiry i Campos a oni go wyleczyli :D Kuzaj calkowicie nie jest przygotowny do jakiejkolwiek walki oprocz MP gdzie nie ma sie z kim scigac !!! wiec ludzie mam apel wezcie wreszcie jakos przejrzyjcie na oczy i wyciagnijcie wnioski...

nie ma co sie czarowac :D jakby jechal dalej to by z 15 razy wypakowal przy takim tempie - jednym slowem ci panowie jechali bardzo szybko i prawdopodobnie nie wielu pojechaloby by szybciej - na pewno nie kuzaj

Campos przyjechal po raz pierwszy - przejechal tylko 3 razy kazdy odcinek i po prostu nadawal tempo - Bronek w prawdzie jechal juz kilka razy ten rajd ale jakos Camposowi nie mogl odskoczyc :D na wiecej niz pare sekund

wiec nie wystarczy jechac szybko ale skutecznie i przestancie mowic ze Kuzaj nadaje tempo Kuzaj jest najszybczy etc etc bo po prostu trzeba miec pojecie minimalne o rywalach...

jakby kuzaj mowil tak - no bede walczyl ale wiem ze to sa swietni kierowcy i bedzie ciezko a nie sie wozil to by bylo OK - zamiast sie mazgaic ze byla jakas dziura znowu (co to jest do cholery??? wyscig czy Rajd??? innym to nie przeszkodzilo jakos ale leszkowi oczywiscie rak haha) to by powiedzial jak mezczyzna (no bo on wlasnie tylko z meszczyznami gada) ze popelnij blad bo bo bylo za szybko - brakuje mu troszke umiejetnosci...

Szkoda ze nie jechal Kulas bo by nawiazl walke z czolowka (pod warunkiem jazdy w 206) - on przynajmniej mowi prawde i hucznie nie zapowiada wygranej...

panowie odgrazaliscie sie ze Rajd Polski zweryfikuje umiejetnosci Kuzaja wiec zwerifikowal i jest to mocny argument ze taki czlowiek nie nadaje sie na ME ani V-ce mistrza przy tym składzie (Campos Thiry)....

kuzaj wpadl w rzeke i ciag zdazen i nie moze z niej wyjsc - klamstwo goni klamstwo - nic mu nie pasuje i on chyba nie wie juz czego chce...

powiem wam ze jak kuzaja nie ma to rajdy na tym tylko zyskuja bo nie ma glupiego gadania i krzywych akcjii i bardzo chcialbym zeby Kuzie nie pojechal kormorana (nawet jakby mial byc jedynym WRCem)! wtedy dopiero bylby rajd i kolejne oskarzenia... Tak bedzie swieto dla kibicow, mila atmosfera...

zaznaczam jeszcze specjalnie dla mojego ulubienca LIPcia: LIPciu jakby holo jechal Cordoba polaka to by dostawal bardzo duzo... LIPciu jakby holek pojechal Subaru S8 to tez by dostawal ale juz mniej - moglby wygrac 1-2 oesy ale z camposem i thirym by nie wygral rajdu- na dzien dzisiejszyt holek nie jest wjezdzony bo po prostu nie startowal dawno na asfalcie - LIPciu holek prawdopodobnie dostal by tez od Kulasa, ktory jest szybiki i rozjezdzony - badz co badz bysmy zobaczyli kawal szybkiej jazdy i ladnych efektownych przejazdow - strata moze nie byla by 5 sekund ale pewnie kilkadziesiat - wiec na wszelki wypadek mowie - jestem obiektywny i nie ide w zaparte ze Holo by wszystkich rozwalil tak jak wy o kuzaju- i na pewno Holek czy Kulas wiedza gdzie ich miejsce w Szeregu w odroznieniu od pana kuzaja - który nawet jadac w MŚ (co pewnie nie nastapi) stwierdzilby by ze wjedzie w 10... :D :D :D :D
golden
A6

Postprzez mototom_ » niedziela, 1 cze 2003, 15:44

Prawdą jest, że Leszkowi brakuje pokory i samokrytyki. I nic więcej na ten temat nie będe mówił bo będzie kłutnia.
mototom_

Postprzez żółtodziób » niedziela, 1 cze 2003, 15:49

Kuzaj gada bzdury nieraz - fakt
Kuzaj często dzwoni - też fakt
Jest wolniejszy od Thiry'ego i Camposa - na pewno

Czy byłby w stanie pogonić ich na własnym podwórku lepszą furą gdyby nie wypakował? Nie było dane nam się przekonać i tego się trzymajmy. Pewnych informacji dostarczą nam wyniki następnych 20stek, jeśli tam będzie notował niewielkie straty to można będzie przyjąć że na własnym terenie byłby szybszy. Ja chcę wierzyć i wierzę że Kuzaj mógł wygrać Polaka, ale przeszkodą stał się jak często się zdarzało jego temperament nad którym nie zawsze panuje. Za to w moich oczach urósł Campos. Wiedziałem że wymiatacz, ale nie sądziłem że przegoni Bronisława w rajdzie w którym Bronek startował wcześniej 3 razy, a Campos ani razu... Teraz sytuacja jest jasna, Campos zgarnie tytuł jak nic... Jedynym rajdem który Kuzi ewentualnie mógłby z Camposem wygrać jest Barum, ale skoro nie wytrzymał ciśnienia w rajdzie w którym miał więcej asów w rękawie... Tak czy owak źle się stało że wypakował na pierwszym OSie, sceptycy dalej będą klepać ze to cienki bolek, bo nie umiał jechać szybko i bezpiecznie, a entuzjaści dalej będą gadać że te pierwsze kilometry jechał szybciej niż konkuenci... Dla mnie argumenty jednych i drugich są bezpodstawne, dyktowane złością lub bezwzględną lojalnością...
żółtodziób
A8

Postprzez koval » niedziela, 1 cze 2003, 16:36

żółtodziobie ty oczywiscie masz najlepszy bo swoj wlasny punkt widzenia - i tak latwo odrzegnujesz sie od jednych i drugich... stan po jakiejs stronie a nie patrzysz kogo leja

Co do Kuzaja to nie ma do rajdow mozgu - za to ma jaja.
http://www.pwr.wroc.pl Obrazek
koval
N2

Postprzez żółtodziób » niedziela, 1 cze 2003, 17:03

Słuchaj, ja zawsze starałem się możliwie optymistycznie patrzeć na Kuzaja, wcale nie odżegnuję się od jego kibiców ani od niego samego tylko od gdybania które do niczego nie prowadzi. Prawda jest taka że wypakował z własnej winy i przez niego samego nie dowiemy się czy byłby wstanie sklepać Camposa czy nie. Winny jest, jak kot w akwarium ale to nie powód żeby wiciągać wnioski w stylu "on to by na Polaku sklepał wszystkich" albo "on to by oberwał od gości z zachodu"... Dał d... ale nie dał dowodu że jest szybszy lub wolniejszy, a co niektórzy gadają z takim przekonaniem jakby przejechali się wehikułem czasu do następnej konfrontacji tych panów... Wcale nie uważam że mój punkt widzenia jest nabardziej słuszny ze wszystkich, on jedynie takim mi się wydaje dlatego przy nim obstaję, ale jak ktoś przytoczy rzeczowe argumenty że się mylę (a nie gdybania i domysły) to zmienię zdanie.
żółtodziób
A8

Postprzez maciekd » niedziela, 1 cze 2003, 17:30

Nie jestem jakimś szczególnym fanem Leszka Kuzaja ale ciebie golden po prostu nie moge słuchać! Ty masz dziką satysfakcję, że bezsprzecznie najlepszy polski kierowca jaki wystartował w naszym eksportowym rajdzie popełnił fatalny błąd przez co zawiódł nadzieje kibiców. Każdy może mieć o Kuzim własne zdanie, ale w tym rajdzie był reprezentantem Polski i nie tylko on twierdził, że ma szanse powalczyć z zagranicznymi asami. Spójrz na wyniki ankiety autoklubu - wielu z nas uważało, że Leszek jest w stanie wygrać. Był reprezentantem Polski i nie rozumiem jak możesz cieszyć się z jego niepowodzeń. To jest cyniczne i nieprzyzwoite... :evil:

heh dzióbku obiema rękami podpisuje się pod opinią kovala o tobie, ale oczywiście nie chcę o tym z tobą dyskutować... :wink:
maciekd
A6

Postprzez golden » niedziela, 1 cze 2003, 17:36

maciek: ja przytaczam argumenty a nie tylko "wiare" w leszka tak jak ty i tobie podobni - nie byles na rajdzie wiec za pewne nie wiesz jak campos i thiry jezdza bo TV tego nie oddaje az tak...
Prawda jest taka ze lechu wypakowal na 2km i to jest jego poziom... w Polsce nie jest najlepszy bo jest kilku lepszych - a ze aktualnie w mistrzostwach ma naj sprzet wiec ma "najlepsze wyniki"

maciek - nie chcesz gadac bo nie masz argumentow... i ci sie nie podobam po prostu - rozumiem to :twisted:

ja chcialbym zeby Polak wygrywal ale nie chce miec takiego przedstawiciela jakim jest Leszek - bo gdzie nie pojedzie to narobi smrodu - a kierowcy z czolowiki raczej sie z nim nie licza i wiedza jak on jezdzi i co wyczynia... jego wymowki po porstu sa zalosne a wyni zadne jak na poziom europejski...

widac lechu przegral juz przed rajdem bo po prostu cos w nim peklo i popelnił blad (nie pierwszy raz) wiec jest gorszy - dostawalby o
od camposa i thirego sporo...
widac bylo jak jedzie czolowka - takich przejazdow w wykonaniu lecha nie widzialem jeszcze - takiej perfekcji i opanowania...

maciek: podaj jakies argumenty! bo zyjesz w przekonaniu ze co by sie nei dzialo to i tak KUZI GO!! i KUZI I TAK NAJLEPSZY!! :D :D :D a to jest bardzo smieszne :D

przeanalizuj fakty a nie od razu z miejsca krytukujesz innych...

powtarzam FAKTY FAKTY???? kiedys leszek powiedzial - jakim jestem kierowca niech swiadcza o mnie wyniki - kogo objechalem - i tak sobie mysle hahaha a kogo on objechal bo sobie nie przypominam znaczacego europejskiego nazwiska :D

kuzaj nie jest pepkiem swiata i troche pokory powtarzam pokory i szacunku dla innych kierwocow...

Thiry i Campos pokazali lekcje jazdy momentami powyzej 100% i wielkiego opanowania... tego lechowi brakuje...
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum