Colin McRae Rally 3

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Tarzan » czwartek, 29 maja 2003, 21:21

Giera jak dla mnie jest niezla oto piewsze czasy do pobijania lub już pobite

japonia 3:14.01
szwecja 2:44.35
anglia 3:03.91
dawaj Grisza dawaj
gadu 1498477
Tarzan
N2

Postprzez marcin » czwartek, 29 maja 2003, 21:37

Słuchajcie mam wielki problem bo sciągnąłem gre ale po uruchomieniu pliku pisze że plik colin cośtam nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 :cry: :cry: :cry: :cry:
marcin
A5

Postprzez tomas » czwartek, 29 maja 2003, 21:59

musisz chyba sobie zainstalować jakiś pakiet "msi" czy coś takiego. bywa to na płytkach z róznymi grami. sam musiałem instalować "takie coś" przed instalacją programu "alkohol 120%" też wyskakiwało coś podobnego. być może się mylę.
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez :alfan: » czwartek, 29 maja 2003, 22:13

Marcin:WIELKIE DZIEKI ZA LINKA :D :D

Ja osobiscie po kilku chwilach gry jestem rozczarowany.
Ok zgoda,nie da sie jeszce ustawić auta wiec może to dlatego
ale jak dla mnie auto prowadzi się fatalnie.
Chciałem uderzyć tyłem w drzewo i zobaczyc co sie stanie
I nie dalo się!! obracam auto na recznym a to się w miejscu zatrzymuje :evil: W ogole strasznie nerwowo sie jezdzi jak dla mnie

Z tych odcinków najfajniejsza jest Japonia :)

Grafa niezbyt rewelacyjna,choć to może tez być mój komp,i ustawienia demka na min.

Aha chciałem zdjąć oponę-kręcę bączka w prawo i zeszła lewa opona.
Kręcę w lewo i tez..lewa zeszła :evil:
Ale generalnie model uszkodzeń lepszy niż w 2 tak na oko.

Tak więc na razie nie oceniam tego najlepiej,no ale jak sie wgram,mogę zmienić zdanie.
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez tomas » czwartek, 29 maja 2003, 22:25

mała poprawka, ten "pakiet instalacyjny" nazywa się "isscript" i często występuje na płytkach z grami pod nazwą "isscript.msi". u mnie pomaga gdy jakas gra nie chcę sie zainstalować, np. toca, gta vice city itp.
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez marcin » czwartek, 29 maja 2003, 22:47

Słuchaj jak bys mógł to wyślij ten programik na maila marcos@extreme.pl ok?? Byłbym bardzo ale to bardzo wdzięczny bo nie moge znaleść tego nigdzie.... :?
marcin
A5

Postprzez Gustaw » czwartek, 29 maja 2003, 23:45

Fatalnie sie gra na momo, pol sekundy opoznienia w ruchach, i brak mozliwosci ustawienia czulosci sterownia, ruszanie suwakami w controlsach niewiele daje, jak w TRD byla zjebane sterowanie na kierze tak i tu jest. Ale ta gra to taka zabaweczka, jak sobie porownam jak sie zachowuje auto w lfs i cmr3 :roll:. To nie jest to o czym marzylem, ale cos i tak bede grac, nie mam innego wyjscia.

ZABARDZO RZUCA DUPA! i wszystko bylo by wporzo, tylko ze zadne znane rajdowe techniki opanowywania nie dzialaja w tej grze, no na lukach lewa nawet niezle.
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Tomisny » piątek, 30 maja 2003, 13:15

Tarzan te twoje czasy sa wariackie!!! Mi sie co prawda troche tnie,bo slaby komp jak na te gre, ale o tych czasach to narazie moge zapomniec...

Auto jest faktycznie troche nerwowe, szczegolnie przy wysokich predkosciach...trudniej kontrolowac poslizg i skreca troche jak w Rally Championship, ale ogoolnie gra sie calkiem przyjemnie...Co prawda model jazdy faktycznie jest lepszy w dwojce ale moze to kwestia przyzwyczajenia... Niewatpliwie operowac gazem trzeba bardzo ostroznie.
Poza tym auto jedzie troche wolno. 160 km/h to juz predkosc jak na te gre szczytowa...co nie jest chyba realistyczne.

Jakby jednak nie patrzec gra jest fajna i wkoncu mozna sobie po nowych trasach pojezdzic i wogole sprobowac czegos nowego...
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez marcin » piątek, 30 maja 2003, 16:48

Słuchajcie mam już demo i działa mi po naprawdę wielu kombinacjach itp. itd. GRA JEST POPROSTU FULL WYPAS !!!!!!!!!!! :D :D :D
Jest kilka drobiazgów do poprawienia ale to nic. Zapowiada się wielki hit. Na początku dziwna zdawała mi sie grafa ale w połowie OS-u już jest ok. Fizyka jazdy miód z orzeszkami :D Samochodu nie prowadzi sie tak łątwo jak w CMRR2 i o to chodzi 8) Jedynie co to dźwięk jakiś taki dziwny ale to mam nadzieję będzie poprawione. Później napiszę wiecej a tym czasem ide grać w CMRR3 8) :D
marcin
A5

Postprzez :alfan: » piątek, 30 maja 2003, 20:32

To nie chodzi o to,żeby samochód prowadził się łatwo,ale realnie.LFS IMO bije to demko na łeb na szyję.Ale juz się trochę przekonałem do pozostałych aspektów 3.0(poza muzą),zwłaszcza że przed chwilą pół oesu przejechałem na tarczy hamulcowej :D :D
404 podpis niedostępny
A5

Postprzez Tarzan » piątek, 30 maja 2003, 20:43

Oto moje najnowsze czasy jakie udało mi się wykręcić

japonia 3:09.90
szewcja 2:39.74
anglia 2:57.55

p.s. ciekawe kto zejdzie na japoni ponizej 3 minut. Gość który to zrobi bedzie naprawdę mistrzem
dawaj Grisza dawaj
gadu 1498477
Tarzan
N2

Postprzez marcin » piątek, 30 maja 2003, 20:51

:alfan: napisał(a):To nie chodzi o to,żeby samochód prowadził się łatwo,ale realnie.LFS IMO bije to demko na łeb na szyję.Ale juz się trochę przekonałem do pozostałych aspektów 3.0(poza muzą),zwłaszcza że przed chwilą pół oesu przejechałem na tarczy hamulcowej :D :D

A jak udało Ci się to zrobić :D ?? ( przejechać na tarczy hamulcowej )
Ja próbowałem i nawet na feldze nie miałem frajdy pojezdzić :(
A demo tak jak piszą Codies nie jest finalną wersją gry, więc może będzie jeszcze lepiej :D :D :D

PS. www.czasy.com - liga Colina Mcrae 3 :)
marcin
A5

Postprzez marcin » piątek, 30 maja 2003, 21:19

Hehe już mi sie udało. Tu jest screen jak jechałem na tarczy
Obrazek
W późniejszym czasie jechałem na tarszy i na dwóch felgach i jednym kapciu :wink: :D
marcin
A5

Postprzez :alfan: » piątek, 30 maja 2003, 21:29

No to cię przebięłem-miałem DNF :D .To znaczy nie wywalilo mnie z gry,ale bez 2 przenich kół nie da się dokonczyć odcinka :D .Poza kołami odpadły mi też wszystkie elemanty nadwozia poza dachem i tylnumi ćwiartkami.

I teraz juz jest dla mnie wszystko jasne.Model uszkodzeń jest na chama zerżniety z TOCI RACE DRIVER.(poza tym schodzeniem opony przy bączkach,choc tego w demcu TOCI nie probowałem).Jedyną róznica jest to,że tam wszystko odpadało o wiele szybciej(niemal kuriozalnie szybko).Natomiast sposób w jaki poszcególne elementy ulegają zniszceniu jest analogiczny.

Widzę,że i tu Codemasters sie zanadto nie przyłozyło :evil:
404 podpis niedostępny
A5

Postprzez Max9 » piątek, 30 maja 2003, 21:35

Fajny screen, tylko dlaczego auto jest czyste? Wygląda jakby nie było do kónca złozone przed startem, a nie jakby miało kilka przygód na odcinku specjalnym.
Max9
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe