Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Buncol » wtorek, 13 cze 2006, 23:31

w to i owo bylo napisane, ze relacja jest o 22:55 :lol:
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez killer wrc » wtorek, 13 cze 2006, 23:32

"Dzisiaj o godzinie 23:15 na antenie TVP1 rozpocznie się relacja z Platinum 63 Rajdu Polski - przeżyjemy jeszcze raz pojedynek Leszka Kuzaja z Michałem Sołowowem i Oscarem Svedlundem, będziemy się emocjonować popisami Krisa Meeke'a na mazurskich szutrach, rywalizacją Sebastiana Frycza z Michałem Kościuszką. Zobaczymy, co przytrafiło się Krzysztofowi Hołowczycowi na OS 1.

Relację wyprodukowała TVP1 przy współpracy Go-rally. Tak jak w przypadku Elmotu, liczymy na pozytywne reakcje telewidzów. Po pierwszej rundzie RSMP redakcje TVP1 oraz Autoklubu otrzymały mnóstwo e-maili z komentarzami. Taki oddźwięk zmobilizował ekipę przygotowującą sprawozdanie z Rajdu Polski do jeszcze bardziej wytężonej pracy.

Zapraszamy na relację i prosimy o nadsyłanie uwag po obejrzeniu programu.

DRAMAT!!Po co pisać takie bzdety?Jak 23.15?Pokupujta se chlopy zegarki.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Banan » wtorek, 13 cze 2006, 23:34

A w programie tvp1 23:20. Po prostu swietnie ! Ja zaczalem ogladac od 10 po, jak sie Holek palil :(. Sama relacja gorsza od Elmotowskiej, zadnego ujecia ze strefy. Ocena podobnie jak killer wrc, 3 z mocnym plusem.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez killer wrc » wtorek, 13 cze 2006, 23:35

Spoko,trzeba śledzić tele5-tam relacje duuuzo lepsze i nikt nas w jajo nie zrobi z czasem.Juz dawno nie ufam TVP:-)
Ostatnio edytowano wtorek, 13 cze 2006, 23:37 przez killer wrc, łącznie edytowano 1 raz
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Gabi » wtorek, 13 cze 2006, 23:35

killer wrc napisał(a):"Dzisiaj o godzinie 23:15 na antenie TVP1 rozpocznie się relacja z Platinum 63 Rajdu Polski - przeżyjemy jeszcze raz pojedynek Leszka Kuzaja z Michałem Sołowowem i Oscarem Svedlundem, będziemy się emocjonować popisami Krisa Meeke'a na mazurskich szutrach, rywalizacją Sebastiana Frycza z Michałem Kościuszką. Zobaczymy, co przytrafiło się Krzysztofowi Hołowczycowi na OS 1.

Relację wyprodukowała TVP1 przy współpracy Go-rally. Tak jak w przypadku Elmotu, liczymy na pozytywne reakcje telewidzów. Po pierwszej rundzie RSMP redakcje TVP1 oraz Autoklubu otrzymały mnóstwo e-maili z komentarzami. Taki oddźwięk zmobilizował ekipę przygotowującą sprawozdanie z Rajdu Polski do jeszcze bardziej wytężonej pracy.

Zapraszamy na relację i prosimy o nadsyłanie uwag po obejrzeniu programu.

DRAMAT!!Po co pisać takie bzdety?Jak 23.15?Pokupujta se chlopy zegarki.

DRAMAT!! to chyba za malo powiedziane :| najgorsza relacja jaka w zyciu widzialem !!!!
MOTO FREAK FOTO
Gabi
N1

Postprzez majkos » wtorek, 13 cze 2006, 23:39

To co piszemy maile????????? Ja im chyba wyślę tylko jedno słowo. Tu nie napiszę bo Wapno ostrzeżeniem rzuci :lol:
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u
majkos
A5

Postprzez lordpix » wtorek, 13 cze 2006, 23:39

ja widziałem całą. jak pisał Buncol to i owo podało 22.55 więc czekałem jak głupi. a czekać niestety nie było na co :( komentarz tez taki nijaki, nic ciekawego nie mówili. na początku za duzo pokazywali Hołka. niby wydarzenie bo sie auto pali. tylko po co pokazywali jak ludzie chodza i ogladają spalona juz imprezę?
ogólnie: średnio-cienkie, plus za to, że cokolwiek pokazali.
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez alek » wtorek, 13 cze 2006, 23:40

Marek Oblaciński & Mikołaj Madej & GoRally
BRAWA

reszta polskich komentatorów i realizatorów do nauki!!!!
alek

Postprzez Banan » wtorek, 13 cze 2006, 23:45

majkos napisał(a):To co piszemy maile?????????

Moj juz poszedl, zadnego pozytywnego slowa. No, chyba ze ocena 3+ ;).
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez killer wrc » wtorek, 13 cze 2006, 23:47

Słabizna i tyle.Szkoda słów,dużo się chłopcy z TVP muszą jeszcze uczyć,oj dużo...
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez killer wrc » wtorek, 13 cze 2006, 23:48

na jaki adres?dodam swe 3 grosze
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Jason » wtorek, 13 cze 2006, 23:52

Nie oglądałem relacji od początku, ale to co zobaczyłem było takie sobie jak nie beznadziejne... Chyba lepsza była relacja z Elmotu. Nie dość, że mało pokazali to cały rajd zajął im 10 minut, bo reszta to była spalona impreza Hołka. Ocena: 3 bo może dobrze że w ogóle coś pokazali, ale jak na oficjalnego patrona medialnego rajdu to dużo za mało :|
Chyba trzeba będzie wysłać kilka ciepłych słów do tvp :wink:
win or die
Jason
N2

Postprzez maciekd » wtorek, 13 cze 2006, 23:58

"Kpina! Słabizna! Amatorszczyzna! Przykro mi to pisać, bo czekałem na tę relację z wielkimi nadziejami. Osobiście byłem na trasach tegorocznego Rajdu Polski, jestem kibicem rajdowym, a ta relacja nie zainteresowała nawet mnie! Jest to runda Mistrzostw Europy, kandydat do Mistrzostw Świata, impreza sponsorowana przez Orlen. Spodziewałem się czegoś na kształt relacji z Dakaru. Sporty samochodowe można pokazać atrakcyjnie. Samo TVP dowodzi tego, wysyłając swoich reporterów wraz z Orlen Teamem do Afryki. Jestem pewien, że kibiców w Polsce o wiele bardziej interesują rajdy płaskie niż terenowe i że właśnie zmarnowano doskonałą okazję na zrobienie dobrego widowiska medialnego. To jest kandydat do WRC?! Na relacji (15-to minutowej!!!) rajd wyglądał jak impreza amatorska, albo najwyżej drugoligowa. Gdzie się podziały ujęcia z helikopterów, które śledziły załogi na trasie?! Gdzie jakiś sprawny, ciekawy reportaż? Gdzie emocje? Gdzie walka na trasie? Gdzie atmosfera? Amatorka, nic więcej! Postawa TVP dobitnie pokazuje kibicom, że nie dla nas Rajdowe Mistrzostw Świata, z takim rozmachem i zainteresowaniem. Media publiczne zakpiły sobie z imprezy, którą na żywo oglądało wiele tysięcy widzów. Tego blamażu nie tłumaczy nawet fakt, że akurat w tym okresie odbywa się Mundial...

Propozycje na przyszłość?
Studio w parku serwisowym, reporterzy na trasie, ujęcia z helikoptera, więcej pokazanych załóg, ciekawsze ujęcia naziemne, śledzenie wyników, ciekawy komentarz, relacje na bieżąco po każdym etapie, ciekawostki techniczne, ciekawostki turystyczne, czyli o wiele więcej minut pożądnej pracy. Na początek wystarczy... "

Mail tej treści poszedł ode mnie do tvp zaraz po zakończeniu relacji... :x
PROWINCJA!!!
maciekd
A6

Postprzez kicia_pl1 » wtorek, 13 cze 2006, 23:58

Relacja taka sobie szkoda ze taka krotka ale dobrze ze wogule jest,a poza tym to pokazywali tylko pierwsza 10 zawodnikow a reszta gdzie ,mogli tez pokazac slabsze fury,tylko Holek i kuzaj
:?
kicia_pl1
N3

Postprzez driver.pl » środa, 14 cze 2006, 00:20

Ponoć tak relacja miała być nie wiem jak a była taka jka zawsze czyli słaba.
Z tego co oglądałem zapowiedź rajdów MŚ były tam krótkie relacje z Rajdów kandydatów była przecież ekipa ISC więc coś może pokarzą? Pewnie w porównaniu z realcją TVP to będzie inny rajd :D [/url]
driver.pl
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne