Wkurza mnie, denerwuje, itp. itd.

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Albert(Zambrów) » środa, 26 kwi 2006, 10:05

Dla mnie kazdy zawodnik jest równy. Szczerze nie lubie Leszka dlatego ze jest nerwowy, że zwala wine na samochód. Szanuje go jako kierowce, bo jeździ naprawde szybko, ale zawsze jak cos wygra dodaje że, nareszcie auto jechalo tak ja powinno.

Pozatym lekko denerwuje mnie tendencja, kibicowania tylko tym ktorzy wygrywaja. Ja kibicuje bardziej Jankowi Tręmbickiemu, czy Wojtkiw Śwliwoskiegmu, alrnbo innym zawodnikom ktorzy zaczynaja. Dla nich napewno wazniejsze jest zobaczenie transparentu z własnym nazwiskiem niz dla Kuzaja, Hołka, czy Lubiaka. BO o nich wszyscy wiedza, a o zawodnikach słabszych nie wie nikt.
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Kris_WRC » środa, 31 maja 2006, 13:38

Wkurwiłem się dzisiaj nie na żarty z okazji meczu polskiej pseudo reprezentacji darmozjadów, które jadą osmieszyć nasz kraj na ... mundialu, za pieniądze podatników, które Leszkowi pozwoliłyby kupić sobie miejsce w fabrycznym zespole... Tak na marginesie, to kiedy jakaś dziwna polska drużyna w kopanej piłce była w swojej grupie druga na MŚ?? a o kopaczach, choć zupełnie nie ma o czym ... we wszytkich stacjach, a jesli Leszek robi wynik w TVP w wiadomościach cisza.... Ku#$%#wa bramka z 95 metrów... na miejsu kopacza (oczywiście Baszczaka, chujaka czy kij wie co to za żenadiusz)bym od razu kupił sobie armate i strzelił nią w jaja.

Pozdro!!

Sorki za forme postu, ale zagotowałem, co mi sie ostatnio rzadko zdarza, tym bardziej wyrażać to publicznie.
Kris_WRC
A6

Postprzez Cobra » środa, 31 maja 2006, 14:18

lol, swietny post, dawno sie tak nie ubawilem, pominawszy oczywiscie wczorajszy mecz :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Marmetal » środa, 31 maja 2006, 19:00

Niesamowicie denerwuje mnie admin mojej sieci, który co jakiś czas wyłącza Internet powodując ponowne logowanie się na różne fora. Sk**wiel :evil:.
Marmetal
S2000

Postprzez psz » środa, 31 maja 2006, 19:09

A mnie w tym całym syfie związanym z kopactwem (nazwanie tego sportu w polskim wydaniu "piłką nożną" uwłaczałoby godności innych uprawiających ten sport ;) ) najbardziej irytują "kibice".

A piszę o tym, bo dziś znów miałem ochotę pobić całąich bandę ;) Otóż idąc na spacer z psem, słyszałem dzikie krzyki, mnóstwo przekleństw itd, a to tylko kibice ruchu pakowali się do autobusu miejskiego. Strasznie szkoda zrobiło mi się innych pasażerów tego autobusu, bo ci młodzieńcy zapkchali go tak, że o mało szyby nie wyleciały, znaim autobus odjechał zdążył podjechać 1 radiowóz, policjanci tylko obserwowali (w końcu nikt nikogo nie był, ale co się działo w czasie jazdy to nie wiem - ciekawe jak ta banda reagowała na pasażerów chcących po prostu wysiąść...)

2. przykład: niedawno GS Katowice podejmował w Katowicah Górnika Wesoła z Mysłowic... Na dworcu PKP były tłumy policji, a wokół dworca sznury radiowozów prewencji... Na pewno było ich ponad 50... A to był mecz IV (słownie: czwartej) ligi...

3. przykład: czekam na autobus w Zabrzu przy ul. Wolności w dniu ostatenij Barbórki Cieszyńskiej... Już na długo przed jej przejazdem słyszałem syreny kolumny radiowozów... Było ich tak dużo, że myślałem, że jakiś szczyt Unii w pobliżu czy coś... Ale nie, to po prostu jechały 2 ikarusy z "kibicami" z meczu z górnikiem (chyba GKS wtedy tam grał)...

I teraz pytanie: kto za to płaci?
"Pan płaci, pani płaci, wszyscy płacimy..." Przecież te eskorty bandytów na mecze muszą być niesamowicie drogie... Dlaczego jeszcze nie zabroniono polskiej ligi, a rajdy spotykają się z takim sprzeciwem? Ile razy zdarzy się jakaś tragedia na rajdzie, słyszy się głosy o zabranianie ścigania... Jakoś o zamknięciu polskiej ligi nikt nie mówi nawet wtedy, kiedy "kibice" się mordują...

Zabronić w Polsce kopactwa i będzie spokój...
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez Ohlins » środa, 31 maja 2006, 19:23

A mnie denerwuje ta je***a pogoda....., a co do reprezentacji to mnie to nie dziwi zawsze uważałem ze są dnem, a to ze jakies tam mecze wygrywali to dzieki rywalą bo graja tak jak im przeciwnik na to pozwala...
Ohlins
A6

Postprzez Marmetal » środa, 31 maja 2006, 19:32

Zgodzę się z psz. Takich "kibiców" powinno się zamykać w klatkach o wymiarach 1m x 1m na publicznym placu, by ludzie mogli zobaczyć tych bandytów. Poza tym jedna kromka chleba na tydzień i porządek w państwie byłby większy.
Marmetal
S2000

Postprzez Albert(Zambrów) » środa, 31 maja 2006, 19:45

A ja powiem inaczej, powinno sie uch nie tyle zamykac, co przemówic im do rozumu, po mesku :D

A mnie wkurwia to, ze sobie ide lightowo, i sie przyjebalo do mnie 8 kolesi, za co :?: do tej pory nie wiem. Takich to bym wywieszal, albo nie, potopil, bo na liny tez z podatków by szło.

A do tego wszystkiego wkurza mnie to, za mi sie kasa skonczyla i nawet na piwo nie ma za co isc :evil:

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Jucek » środa, 31 maja 2006, 20:15

sesja sie zaczela...ja ...... :roll:
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez Marmetal » środa, 31 maja 2006, 20:19

Odnośnie postu Alberta: zamknąć w więzieniu o zaostrzonym rygorze, by mogli pracować dla państwa (kamieniołomy), a nie my dla nich. To bydło nauczyłoby się dyscypliny.
Marmetal
S2000

Postprzez FanGrzyb » czwartek, 1 cze 2006, 18:51

A mnie wk*rwia to że mnie dzisiaj nic nie wk*rwia...
FanGrzyb
A5

Postprzez Robecki » czwartek, 1 cze 2006, 21:02

Jucek: Rozwaliłeś mnie tym postem hahahaha :lol: :lol: :lol:
(Sorry ale nie mogłem sie powstrzymać ) :)
Robecki
N3

Postprzez bzyq » sobota, 3 cze 2006, 02:02

Robecki napisał(a):Jucek: Rozwaliłeś mnie tym postem hahahaha :lol: :lol: :lol:
(Sorry ale nie mogłem sie powstrzymać ) :)

Smieszne nie smieszne .... zyciowe .... tragiczne ....
moja dopiero za tydzien.
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » sobota, 3 cze 2006, 20:10

W mnie wkuriwa to, że sesja w trakcie, i koniec zapowiada sie na jeba** wrzesien, september kur** :evil: :evil:

Rajdy wporzO!

Albert(Zambrów)
A6

Postprzez whisky » niedziela, 4 cze 2006, 12:41

Ja tam żałuję że już nie mam sesji tylko siedzę ... 7 dzień z rzędu w pracy.. Robocza ... niedziela..
whisky
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park