Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez martin.h » środa, 10 maja 2006, 09:16

Mnie również relacja się podobała, dawno w TVP nie było czegoś takiego. Fajne ujęcia, onboardy, wymiana skrzyni Kuchara. Brawo TVP!

Banan mnie też się wydawało że niektóre ujęcia były przyspieszone.
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez Philippe » środa, 10 maja 2006, 09:38

Jak dla mnie żadna rewelacja ta wczorajsza relacja w TVP1. Pora późna (właśnie siedze zaspany w pracy), no i ujecia takie sobie, ale fakt - materiał był przyzwoity, a to już coś. Pozdrawiam
Philippe
A5

Postprzez Picias » środa, 10 maja 2006, 09:49

Ja się cieszę, żę w ogóle mogłem zobaczyć moją ukochana dyscyplinę sportu w tv i jeszcze na jedynce. Krok po kroku a nauczą się może i relacje będą wtedy dłuższe i o lepszej porze. Palące się hamulce no cóż żadna nowość. Pozdro dla wszystkich nara
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez Superleggera » środa, 10 maja 2006, 13:54

Nagral ktos moze ta relacje??
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez maciekd » środa, 10 maja 2006, 14:16

Relacja poprawna merytorycznie, nie można się do niczego przyczepić. Troche ciekawostek też się pojawiło i dobrze pokazano walkę między zawodnikami. Fajna też była duża liczba dobrej jakości onboardów. Z negatywów: moim zdaniem miejsca zostały dobrane mało atrakcyjnie. Nie można robić relacji z Elmotu i nie oddać atmosfery walimskiej kostki! Aż prosi się o kamere na wysięgniku (rozumiem, niemożliwe ze względu na koszty), albo choć wizytę w tym kultowym miejscu. Dla wszystkich nie-kibiców, była by to ciekawostka myśle. Średnio podoba mi się też system pokazywania ciurkiem zawodników tylko z czołówki z kolejnych kamer. Albo ok, niech sobie tam będzie, ale często jest tak, że na danym zakręcie dzieje się coś ciekawego poza pierwszą ósemką i tego już nikt nie pokazuje.

Ogólnie bardzo fajnie, że można takie coś zobaczyć w TV. Moim zdaniem, relacją doskonałą byłoby połączenie wiedzy merytorycznej, wszechstronności i doświadczenia Go!Rally z fantazją i młodością twórców Oesu...
maciekd
A6

Postprzez Banan » środa, 10 maja 2006, 14:42

KuziWrc napisał(a):Nagral ktos moze ta relacje??

W temacie Ciekawe Filmy jest link.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez KMart » środa, 10 maja 2006, 14:51

Jak na polskie realia i TVP relacja naprawdę wypasiona! Szczególnie podobała mi się mina Kuziego jak paliły mu sie klocki :wink: Mam nadzieje że relacje będą dłuższe i trochę wcześniej... Ja kłopotów nie miałem z niedospaniem :wink: Nawet w szkole fajne ocenki wpadły!

Bardzo mi się podobało że mimo iż na końcu to jednak pokazali I-szą trójkę Pucharu Peugeot'a! Brawa! Aha no i całą klasę S1600 razem z Guzkiem i Muchą... i jeszcze zwycięzców A7 - Pasecki | Cieślar

Miejsca rzeczywiście nie najlepsze mieli (no i brak kostki :wink: ) ale oni się jeszcze nauczą! Ja to wam mówię :wink: Relacja był adynamiczna i dziękuje chłopakom (i dziewczynom też :wink: )

go-rally + autoklub + TVP = może rajdy odżyją!

Wiem że niektóre rzeczy z mojego posta były wcześniej ale pisałem go wcześniej a dopiero teraz wysłałem i nie chciało mi się go zmieniać... Sorry...
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez FanGrzyb » środa, 10 maja 2006, 16:34

Wcześniejsza pora i by było juz całkowiecie super a relacja - super :) Najbardziej mi się podobała ta dramaturgia i słowa na końcu że M. Kościuszko wygrywa w S1600 bo Grzesiek Grzyb nie jeździ :)

GRZESIEK GO !!!
FanGrzyb
A5

Postprzez Philippe » środa, 10 maja 2006, 16:48

FanGrzyb napisał(a):M. Kościuszko wygrywa w S1600 bo Grzesiek Grzyb nie jeździ :)

GRZESIEK GO !!!

cos w tym musi być - nie ujmując nikomu, swoją drogą zastanawiałem sie po 1-wszym dniu elmotu co by sie działo jakby Grzyb dostał samochód "Juniora". Sorry za odejście od tematu ;)
Philippe
A5

Postprzez FanGrzyb » środa, 10 maja 2006, 16:55

Philippe napisał(a):cos w tym musi być - nie ujmując nikomu, swoją drogą zastanawiałem sie po 1-wszym dniu elmotu co by sie działo jakby Grzyb dostał samochód "Juniora". Sorry za odejście od tematu ;)

Sorry za OT: szkoda bardzo Grześka że nie jeździ w S1600. Licze że znajdzie jeszcze fundusze bo jeździł w ośce efektownie i efektywnie.
FanGrzyb
A5

Postprzez mda » środa, 10 maja 2006, 17:09

w tym roku to raczej nie, ale napewno Grzybek wystaruje w rajdzie rzeszowskim i barborce warszawskiej i to w N4.

EOT, mozemy przejsc do tematu o Grzesku... :wink:
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Marmetal » środa, 10 maja 2006, 20:47

Niestety byłem zbyt zmęczony, by pooglądać tę relację, ale z tego co piszecie to musiała być naprawdę niezła. Cieszę się bardzo, że telewizja publiczna pokazuje rajdy. Na razie pora jest późna, ale z biegiem czasu to powinno się zmienić (patrz: Rajd Polski 2005). Wnet zassam ten program i może dodam coś więcej ;).
Marmetal
S2000

Postprzez PeterWRC » czwartek, 11 maja 2006, 13:49

Niestety całkiem wyleciała mi z głowy ta relacja, wie może ktoś czy bedzie jakaś powtórka??
RWD...../ /---*---/ /......--->RWD <--- ! ! !
PeterWRC
N2

Postprzez Marmetal » czwartek, 11 maja 2006, 17:51

PeterWRC napisał(a):Niestety całkiem wyleciała mi z głowy ta relacja, wie może ktoś czy bedzie jakaś powtórka??

TVP zazwyczaj nie puszcza powtórek, więc wątpię. Zawsze możesz ją zassać z Internetu (linki w temacie "Ciekawe filmy") ;).
Marmetal
S2000

Postprzez Marmetal » czwartek, 11 maja 2006, 20:42

Właśnie pooglądałem relację z Rajdu Elmot-Remy z TVP. Bardzo mi się podobała, oprócz samej rywalizacji pokazano "smaczki" tzn. wymiana skrzyni biegów czy palące się hamulce. Należą się wielkie brawa dla realizatorów oraz dla osoby, która nagrała i wrzuciła program do Internetu. Dzięki! Miejmy nadzieję, że teraz po każdym rajdzie telewizja publiczna będzie emitować relacje, bo jak wspomniałem są naprawdę świetne. Połączeniu Gęborys-Kwiatkowski-Biernacki mówimy: tak! Dobra robota i tyle.
Marmetal
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne