(RSMP) 60 Rajd Polski !!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez golden » środa, 21 maja 2003, 21:20

Ja slyszalem ze czesi zamkneli granice dla Tirow i sa ogromne kolejki - serwis tercjaka stoi w tym korku i przyjazd na Polski nie bylby mozliwy - jego debiu nastapi pozniej jak sie korki skoncza czyli prawdopodobnie za kilka miesiecy - na rajd wisly :twisted: [/list]
golden
A6

Postprzez maciekd » środa, 21 maja 2003, 21:32

W piątek o godz. 14. na WP odbędzie się chat z Grzegorzem Gacem...

Lipa z tą listą zgłoszeń, znów plotki się nie potwierdziły. :?
maciekd
A6

Postprzez Piotr » środa, 21 maja 2003, 21:40

Jak to bywa co roku lista zgłoszen rajdu polski rozczarowuje.
Szkoda ze nie ma Tercjaka Szkoda ze nie bedzie Kopeckiego.
A czy ten Pan z wegier Zsolt Penzes to jest ten driver co w zeszłym roku jechał niby a grupową Evo 3???
A bardzo mnie osobiscie cieszy ze pojawił sie Paweł Dytko , miejmy nadzieje ze nie tylko na tan rajd.
Noi szkoda ze Seat dalej "stoi w garazu"
Pozdrowienia
Kucharz
Piotr
N3

Postprzez LIPciu » środa, 21 maja 2003, 22:45

maciekd: plotki są po to żebyśmy przed każdym rajdem chodzi nakręceni co to się nie bedzie działo na rajdzie a w rzezcywistości sprawdza się 50%.
osobiście ciesze się z tej listy i oby wszyscy których nazwiska tam są pojawili się na rampie startowej czego i sobie i wam seredcznie życze :)
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez rav » środa, 21 maja 2003, 23:38

Niedługo Seat stanie się bardzo fajnym wózkiem. Jest już stary, nikomu do głowy by nie przyszło żeby takim samochodem wygrywać, więc jest tani. Z drugiej strony nie ma w nim części, która się jeszcze nie zepsuła, więc wszystkie podzespoły są nowe. Zajebiste auto do wygrywania KJS-ów.
rav
A6

Postprzez żółtodziób » środa, 21 maja 2003, 23:46

Ba, nawet do Pucharu PZMot! :wink: A tak poważnie to poczekajmy jeszcze rok, jak z braku kasy ludziska (i to też tylko tych fwóch czy trzech największych farciarzy) zaczną wygrzebywać skąś Cosworthy zupgrade'owane do WRC i Celiki GT four, albo już w ogóle nie będzie A8 i wszyscy będą popylać Nkami wtedy Seat wystawi swoją nieużywaną przez kilka sezonów taczkę i zgarnie tytuł MP.
żółtodziób
A8

Postprzez Wilu » środa, 21 maja 2003, 23:56

a te Seaty od Webera jak się mi wydaje evo 3 to chyba w Czechach jeźdżą z powodzeniem, ale do końca nie wiem czy to te.
Wilu
N4

Postprzez pwrc » czwartek, 22 maja 2003, 01:23

rav napisał(a):Niedługo Seat stanie się bardzo fajnym wózkiem. Jest już stary, nikomu do głowy by nie przyszło żeby takim samochodem wygrywać, więc jest tani. Z drugiej strony nie ma w nim części, która się jeszcze nie zepsuła, więc wszystkie podzespoły są nowe. Zajebiste auto do wygrywania KJS-ów.

z tego co wiem to wszytko sie zgadza z wyjatkiem tego, ze jest tani
i nie chodzi mi tu o fakt, ze to WRC, tylko o ludzi, ktorzy go wypozyczaja i ustalaja cene :?

pozdr 8)
pwrc
A5

Postprzez rav » czwartek, 22 maja 2003, 10:34

Kiedyś się zlitują.
rav
A6

Postprzez żółtodziób » czwartek, 22 maja 2003, 11:11

Wilu: już wcześniej pisałem że tam mają po co startować, tam startuje przynajmniej 10 WRC, z których jedne są starsze, inne młodsze, rzyjedziesz takim Seatem to nie wygrasz rajdu ale powalczysz o punkty z tymi którzy startują odobnymi lub starszymi wynalazkami. Tutaj zakładając że Hołek wsiadłby do Seata to wiadomo że i tak nie dogoni Kuzaja, bo różnica w sprzęcie to lata świetlne, a wygrać z Czopikiem który dopiero zaczyna poważnie bawić sie wurcem to żaden splendor... Poza tym u nas głupi dystrbutor Seata myśli chyba że ta bryka powinna wygrywać na polskich trasach, albo nawet nie myśli ale oczekuje tego od kierowców. Jeśli kierowca nie spełnia ich oczekiwań to wywalają go i czekają na następnego naiwniaka. Czeski Seat chyba lepiej zrozumiał że ta furą objechać Pecha czy Kresty się nie da i nie robi cyrków, moślę że to są powody dla których u nas taki Seat nie ma racji bytu.
żółtodziób
A8

Postprzez Piotr » czwartek, 22 maja 2003, 11:18

a wracając jeszcze do listy zgłoszen gdzie są ŁADYYYYYYYYYYYYYYYYYYy
Kucharz
Piotr
N3

Postprzez żółtodziób » czwartek, 22 maja 2003, 22:58

jak to gdzie, zostały w Rosji...
żółtodziób
A8

Postprzez Wilu » czwartek, 22 maja 2003, 23:45

Żółtodziub ja wiem o co Ci chodzi.

natomiast rozczarowany jestem podobnie jak Piotr brakiem fabrycznych Ładzinek, 5 WRC to jeszcze przejdzie, ale brak tych autek to już niepowetowana strata, którą mogła by tylko zrekompensować jakaś Skoda WRC, ale tej też nie będzie. ehhh no ale co trzeba jechać.
Wilu
N4

Postprzez Baca » piątek, 23 maja 2003, 09:49

Piotr napisał(a):A czy ten Pan z wegier Zsolt Penzes to jest ten driver co w zeszłym roku jechał niby a grupową Evo 3???

To ten sam kierowca. W tamtym roku przejechał jeden odcinek (Spalona), a nastepnie wycofał się z powodu awarii.
Baca
A5

Postprzez jonsi15 » piątek, 23 maja 2003, 16:10

Piotr napisał(a):a wracając jeszcze do listy zgłoszen gdzie są ŁADYYYYYYYYYYYYYYYYYYy
popieram piotrka mychcemy Łady!!!!!!!!!!!!! :twisted:
jonsi15
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum