Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » poniedziałek, 20 lut 2006, 22:47

Moze malo zwiazane z rajdami, ale dzisiaj w W11 gosc mial na pulpicie fotke 00 z Wawelskiego :D I jesli dobrze slyszalem, w co watpie, to dykoteka sie nazywala Rejli Kafe.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez ocochodzi » poniedziałek, 20 lut 2006, 22:53

"Rajd był cieżki, rajd był długi tralalala, ale bedzie drugi" kto ogladał relacje z Magurskiego w Automaniaku badz w Oesie bedzie wiedział któremu zawodnikowi na mecie dopisywał humorek.... :wink:
ocochodzi
N1

Postprzez KMart » poniedziałek, 20 lut 2006, 23:16

W innym kryminalnym- "Fala zbrodni" -policja wozi się Imprezką WRX :D najlepsze są fragmenty jak robią pościg... :wink: Wygląda jakby startowali w drifcie (oglądałem kilka odcinków i jak był pościg to tak było, może częściej jeżdżą "normalnie") :wink:

ocochodzi- ja miałem z tego "śmiechu po pachy" a rodzice nie wiedzieli o co mi chodzi :wink:
Jakby ktoś nie wiedział to był Kuzi
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez nick555 » wtorek, 21 lut 2006, 11:50

Z tego co wiem za kierownicą w pościgach w "Kryminalnych" to Marcin Turski upala przed sezonem... oby!!
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez Gucio » wtorek, 21 lut 2006, 20:23

W fali zbrodni jeździ taka impreza i to jest prywatne auto Baki...poobijane w cholere :roll:
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez stachniak14 » wtorek, 21 lut 2006, 21:08

W "Fali zbrodni" była pewna scena jak impreza wybuchła , płakać mi się chciało :wink: ale naszczęście to tylko film.......
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez Saruto » czwartek, 23 lut 2006, 20:27

Sołowow był w Faktach , gadał o gazetach 8)
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez rallyfan2 » czwartek, 23 lut 2006, 23:21

Saruto napisał(a):Sołowow był w Faktach , gadał o gazetach 8)

no padla jego gazeta . a wracajac do Baki i jego subaru to zwykla 2 litrowka bez turbo
rallyfan2
A6

Postprzez MisiekClio » czwartek, 23 lut 2006, 23:28

nick555 napisał(a):Z tego co wiem za kierownicą w pościgach w "Kryminalnych" to Marcin Turski upala przed sezonem... oby!!

Tia... nawet w jednym z odcinkow bylo widac jego twarz, mozna powiedziec, ze mial swoja role... :D Gral zloczynce, uciekal po szutrze, tylnonapedowym sprzetem (chyba Beemka), a oczywiscie dzielny-Zakoscielny siedzial mu na kufrze Corolla, az doprowadzil biednego Turasa do wypadku :D

Ogladalem ostatnio jakas powtorke "Mamy Cie", (z tym co gral Papieza i Chopina) i bardzo podobalo mi sie jak ktos jezdzil radiowozem... Ciekawe kto to, bo na stroza prawa mi to nie wygladalo...
MisiekClio
N3

Postprzez ptakwrc » sobota, 25 lut 2006, 15:06

czytam, sobei program Tv, widze V-max sobota 11:30 jak zwykle i jakis opis :D no to hmm coz oni tam mogli o tym szalonym programie napisac :> ze zientar z ekipa znowu jakies testowe auto "popsuli"... a tu taki tekst:
"V-max - magazyn motoryzacyjny - program w calosci psowiecony motoryzacji. Autorzy wiele uwagi poswiecaja ekologii i bezpieczenstwu pojazdow. Magazyn prezentuje najnowsze osiagcnieacia techniki oraz nowe trendy. W programie znajdziemy rowniez testy modeli samochodow pojawiajacych sie na nowym rynku"

mnei tekst z ekologia rozwalil bo jakos mi sie wryła w pamiec wypowiedz macka o evo 8 :D chodizlo o to ze nowe normy spalin i bla bla bla jest przez to slabszy. No i wtedy powiedizl ze jemu podoba sie celica carlos sainz edition, ktora emitowala do atmosfery tyle szdkodliwych substancji co cala elektrocieplownia siekierki
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez ocochodzi » sobota, 25 lut 2006, 18:40

MisiekClio napisał(a):
Tia... nawet w jednym z odcinkow bylo widac jego twarz, mozna powiedziec, ze mial swoja role... :D Gral zloczynce, uciekal po szutrze, tylnonapedowym sprzetem (chyba Beemka), a oczywiscie dzielny-Zakoscielny siedzial mu na kufrze Corolla, az doprowadzil biednego Turasa do wypadku :D

W scenie brały udział trzy samochody - dwie policyjne Toyoty i BMW "Turasa". Turski prowadził wszystkie trzy auta.
ocochodzi
N1

Postprzez pablo9791 » piątek, 3 mar 2006, 18:44

Nie mogę już znieść "fachowości" Oesu i Pana Lubiaka, który to nam śmiertelnikom omawia podział na klasy. Puszczają to już przynajmniej drugi raz i to dalej z błędami!!! Przecież to jest paranoja. Pan Lubiak nawet nie wie jaką pojemność miało jego Clio albo w jakiej klasie było, a tak zwani eksperci nie widzą błędów. Gratuluję nam wszystkim świetnego magazynu o sportach motorowych. Tak samo długa jak brednie Lubiaka była relacja z PPZM na Magurskim to najlepiej świadczy o jakości programu.
pablo9791

Postprzez KMart » sobota, 4 mar 2006, 18:14

W Teleexpress'ie (wyjątkowo 0 15.50) było o rajdach:
- o rajdzie Meksyku: wypadek Marcusa i 2x Solberg
- o drogach na trasie Dolnośląskiego :!: I o dopiętym budżecie na rajd...

Mój 200 post :!: :D :wink:
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez BMBL » niedziela, 5 mar 2006, 00:31

Nagrywa ktoś relację z Meksyku?? :roll: :twisted:
BMBL
N2

Postprzez bounder » niedziela, 5 mar 2006, 01:59

rallyfan2 napisał(a):
Saruto napisał(a):Sołowow był w Faktach , gadał o gazetach 8)

no padla jego gazeta . a wracajac do Baki i jego subaru to zwykla 2 litrowka bez turbo

trochę późno, ale jaka gazeta mu padła :?: skąd to info :?:
bounder
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne