Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mswiersz » niedziela, 5 lut 2006, 14:53

A jednak Gronholm:( Szkoda mi Loeba, ale to juz drugi jego Rajd przegrany! Widac ze Fordzik Gronholmowi pasuje! :) No nic takie sa Rajdy nizawsze sie wygrywa! :)
Mswiersz

Postprzez Ohlins » niedziela, 5 lut 2006, 15:01

Mswiersz napisał(a)::( Szkoda mi Loeba,

boze tego sie czytać nie da tak samo jak tych typów przed rajdem ze loeb wygra z przewaga kilku minut niestety w wszystkich sportach tak jest ze większośc kibiców nie ma stałych ulubieńców tylko jak np loeb kozaczył w zeszyłm sezonie to wszyscy juz za nim, pewnie jakby teraz marcus zdominował sezon to wszyscy sie przezyca na niego.
Ohlins
A6

Postprzez Gucio » niedziela, 5 lut 2006, 15:10

Brawo Groszek !!!! w końcu zlał żabojada, bo ilez może trwać ta małyszo.....yyyyy Lebomania :P
Co do występów Polaków to nie mamy powodów do nażekań, bo i tak sukcesem można nazwac to, że dojechali w komplecie i nie spalili sie w pierwszym rajdzie.
Brawo chopaki :D:D
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez RallyMAN » niedziela, 5 lut 2006, 15:34

No to Gronholm sie popisał :) Widac, ze Ford przygotował focusy w 100% Zal mi troche Solberga no i szkoda ze Galli na 4 miejscu, liczylem ze bedzie na pudle...
RallyMAN
A5

Postprzez *fly* » niedziela, 5 lut 2006, 15:37

no no brawo gronholm! nie spodziewalem sie ze tqak zacznie sezon ale jest pozytywnie! jedyne rozczarowanie to Solberg, a dokladniej nowe Subaru! juz drugi rajd kiedy awaryjnosc samochodu nie pozwolila mu zdobyc punktow :( oby cos z tym zrobili przed nastepnym rajdem!
*fly*
A5

Postprzez WRCfan » niedziela, 5 lut 2006, 15:39

Tak jak mówiłem przed sezonem - Marcus w Fordzie to nie będzie ten sam Marcus co w 307mce. Cieszy to że Focusy są w miarę bezawaryjne, martwi ogromna zawodność nowych Imprez WRC. Jak tak dalej pójdzie to Solberg będzie mógł zapomnieć o walce o tytuł w tym sezonie.
Duże brawa dla Juniora!
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez _misiek055_ » niedziela, 5 lut 2006, 15:40

Przed na stępnym będzie ciężko... tak czy inaczej Subaru pierwsze rajdy sezonu ma zwalone
_misiek055_
N3

Postprzez WRCfan » niedziela, 5 lut 2006, 15:43

Kubus napisał(a):http://sport.wp.pl/OID,9624935,kat,1778,wid,8177414,opinie.html?redir_url=http%3A%2F%2Fsport.wp.pl%2Fkat%2C1778%2Cwid%2C8177414%2Cwiadomosc.html%3Frfbawp%3D1139138859.989

:D :D :D

No miło...mam nadzieję że to nikt z naszych się nie podszywa pode mnie, i zbieżność nicków jest przypadkowa...
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Karol » niedziela, 5 lut 2006, 15:48

Ford zrobił genialny samochód. Jak dotąd spisuje się fantastycznie. Gdyby Groszek miałby do pomocy bardziej doświadczonego kierowce (np. Martin) to Foki by żądziły. Nie uważam, że Hirvonen jest słabym kiierowcą, poczekamy na szutry a tam wyjdzie co kto potrafi. Bardzo ciekawy rajd, a walka o 3 miejsce miodzio, jednak wycofanie aktywnych dyfrów spowodowało, że wróciła dawna walka :D
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez mgr » niedziela, 5 lut 2006, 16:01

Fajny prezent na urodziny Marcus sobie zrobił. Szokda mi tylko Hirvonena. I wcale nie zgadzam się z tym, że Ford to niezawodny samochód. Jak by nie patrzeć to na każdym dotychczasowym rajdzie coś było nie tak. Troche się wystraszłem jak przeczytałem, że Marcus na problemy z samochodem. Naszczęście wygrał.
mgr

Postprzez Kruk » niedziela, 5 lut 2006, 16:02

Walka prawie przez cały rajd , między Marcusem i Sebem o pierwsze miejsce. Dopiero pod koniec Seb odpuścił , zadowalając się 8 punktami :wink: . Niesamowicie zacięty pojedynek , między Carlssonem a Gallim o trzecie miejsce :!: . Jestem zadowolony z postawy Polaków :D . Wszyscy ukończyli - Karnabal 32 , Sołowow 33 , Kościuszko 38 i Mancin 43. Karnabal 8 w klasie , po pierwszym fatalnym , drugi dzień miał bardzo dobry :!: . Trzeci w klasie był Svedlund :!: . Sołowow , jak na debiut w nowym samochodzie , to do czasu awarii dobrze sobie radził. Kościuszko też ładnie zadebiutował w Mistrzostwach Świata. Uzyskał pare dobrych rezultatów , wyprzedzał bardzeiej doświadczonych zawodników. Ósmy w klasie , był szybszy od Wilksa i Prokopa :!: . Mancin , też pomimo debiutu nie był ostatni , w klasie ma jeszcze za sobą dwie załogi.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez schwepes » niedziela, 5 lut 2006, 16:16

aaaaalee nuuuuudy.. znoooooowuuuu gronholm.... :lol:
schwepes
A6

Postprzez wallygator » niedziela, 5 lut 2006, 16:24

schwepes napisał(a):aaaaalee nuuuuudy.. znoooooowuuuu gronholm.... :lol:

no właśnie, wygrywa i wygrywa :D chyba przestanę interesować sie tymi MŚ :D

a tak serio to fajnie, że gronholm wygrywa bo go lubię :D
a najlepsze jest to, że w końcu jest walka i niesamowite emocje :D oby tak cały sezon było
Szkoda Solberga :( mam nadzieję, że obudzi swoją Subarynkę :D
wallygator
N3

Postprzez Booogi » niedziela, 5 lut 2006, 16:25

Gucio napisał(a):Co do występów Polaków to nie mamy powodów do nażekań, bo i tak sukcesem można nazwac to, że dojechali w komplecie i nie spalili sie w pierwszym rajdzie.
Brawo chopaki :D:D

no niezupełnie tak to rózowo wygląda, sołowow nie dojechał bo odpadł dzisiaj ale dzieki SR zostałs sklasyfikowany, podobnie Mancin i Karnabal tez poodpadali, tymbardziej dziwi takie wysokie miejsce Stefana, jako jedyny wszystkie odcinki przejechał Junior, taki miał cel do tego 2 punkty wiec własciwie całkiem nieźle ale jak dla mnie to za dużo tych strat, Beresa można było spokojnie objechać
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez bzyq » niedziela, 5 lut 2006, 16:36

Ohlins napisał(a): niestety w wszystkich sportach tak jest ze większośc kibiców nie ma stałych ulubieńców tylko jak np loeb kozaczył w zeszyłm sezonie to wszyscy juz za nim, pewnie jakby teraz marcus zdominował sezon to wszyscy sie przezyca na niego.

Jak sie komus naprawde kibicuje, to jest "w ogien"nawet w trudnych chwilach. Ludzie ktorzy zmieniaja swoje zdanie tylko dlatego ze ktos jest na topie, i wypada mu kibicowac to nie jest prawdziwy kibic.
Ale wracajac do tematu.
Brawa dla Marcusa. Widac naprawde pasuje mu Ford, i po paru wtopach w teamie Peugeota ( chodzi mi o samochod ) w koncu moze sie odkuc i pokazac klase.
Szkoda Loeba. Koniec koncow jest to swietny kierowca, i pokazywal co potrafi przez spory okres czasu. Oby bylo lepiej.
Fascynujacy byl pojedynek Gigi-Carlsson. Gryzli sie o sekundy :)
Co do wystepu Polakow:
Solek - szkoda, ze auto padlo. Jak dla mnie jechal wporzadku.
Karnabal - po wpadce na pierwszym etapie przyspieszyl, i sie troche odgryzl.
Kosciuch - pierwszy wystep - pierwsze punkty. Powyzej oczekiwan. Oby tak dalej.
Mancin - jak napisali, pierwszy powazny wystep po pucharze PZM, i jak dla mnie wynik wspanialy. Mowcie co chcecie, ale jak na taka czolowke, nowe auto ( fakt ze mial pareset km treningu ), ale i tak sie pokazal.

Generalnie zadowolony jestem z wystepu Polakow.
Czekamy na Meksyk.
pozdrawiam
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata