Moderator: SebaSTI
Raczej mlody Wilson
To nie chodzi o to ze sie nudzi ale porostu niech te mistrzostwa beda bardziejPicias napisał(a):Widzę że prawie wszystkim loeb się już nudzi a mnie nie i nie myślę żeby nikt nie mial do niego podejścia. Rywalizacja będzie jestem przekonany. Monte Carlo piekielnie trudny rajd zmienne warunki powodują niezłe akcje i trzeba mieć nie lada wyczucie żeby tam śmigać a Gali znowu popłyną chyba jeździ szybciej niż potrafi.
bzyq napisał(a):Jak to jest ? Bo podobno Seba dostal 3.56 min kary, a w wynikach po etapie jest (albo byl w relacji przynajmniej) na 8 miejscu ze strata niecalej minuty ?
żółtodziób napisał(a):W zeszłym sezonie ani razu nie wydzwonił z własnej winy, auto było perfekcyjnie do niego dopasowane, zresztą wystarczyło spojrzeć jak łagodnie i czysto jechał, bez żadnego agresywnego cięcia. A tu proszę, dzwon na dzien dobry...
żółtodziób napisał(a): zresztą wystarczyło spojrzeć jak łagodnie i czysto jechał, bez żadnego agresywnego cięcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości