Rajd Monte Carlo

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez makburko » piątek, 20 sty 2006, 14:24

Ale lipa

Takie rzeczy się zdarzają- nic szczególnego.
Natomiast ja nie rozumiem tej niechęci do Loeba. Chłop jedzie prywatnym samochodem i prowadzi w rajdzie. Jeżeli wygra wszyscy staniemy się świadkami epokowego wydarzenia. Ostatni raz bowiem "prywaciarz" wygrał ponad 20 lat temu. Będzie co opowiadać.
Poza tym nikt nie dobiera opon tak dobrze jak Francuz. Za to należą mu się gratulacje. Nie tylko szybkość ale i taktyka.
makburko

Postprzez Mroowa » piątek, 20 sty 2006, 14:33

makburko napisał(a):Chłop jedzie prywatnym samochodem i prowadzi w rajdzie.

Tak tak, jeżeli tak wyglądają prywatne samochody :), wszyscy wiemy że prywatne to jest tylko z nazwy....
Mroowa
S2000

Postprzez Picias » piątek, 20 sty 2006, 14:43

Nieźle się rozpoczą rajd 11 załóg na pętli no i rzeczywiście loteria z oponami czy aby na pewno. Swoją drogą to ciekawe czy Loeb ma takiego farta czy szpiegów ale Solberg na slicku niezły kolo nie wiem na co on liczył cgyba dalej ma niefart. Ja liczę na Gronholma os2 należał do niego to dobrze rokuje oby tak dalej. To jak coś się nie podzieje to ci z poza 11 mają marne szanse (solberg też ), na lepsze lokaty. Ale nie przesądzam bo Monte jest nieprzewidywalne
Picias
N2

Postprzez KaMiLL WRC » piątek, 20 sty 2006, 15:28

Mroowa napisał(a):

Tak tak, jeżeli tak wyglądają prywatne samochody :), wszyscy wiemy że prywatne to jest tylko z nazwy....

Wszyscy wiedzą, że Loeb dysponuje Xsarą z 2006 roku z pasywnymi dyframi - takie przepisy obejmują wyłącznie zespoły fabryczne. Poza tym zespół nazywa się Kronos Citroen więc łatwo się domyśleć, jak jest naprawde...
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Basket » piątek, 20 sty 2006, 15:32

Mroowa napisał(a):

Zgadza się Mroowa : prywatny samochód z fabrycznymi oponami,mechanikami i z czuwającym (choć oficjalnie nieobecnym) fabrycznym szefem.Niejedna fabryka by pozazdrościła :P
Basket

Postprzez mda » piątek, 20 sty 2006, 16:11

to nie zależy tylko od samochodu, przede wszystkim od Kierowcy. Po raz kolejny udowodnil ze jest najlepszy, oes 4 najprawdopodobniej wygrany.. :P
Jednak Fabia nie jest taka zła, Duval jak narazie 2 miejsce na oesie 8) Respekt
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Kubuś » piątek, 20 sty 2006, 16:15

Loeb poraz kolejny pokazal ze nie ma na niego mocnych. Prawie pol minuty nad gronholmem robi wrazenie :shock: duval dobrze jedzie trzeba przyznac ze tylko loeb mu wlozyl 20 sekund ale juz gronholma wyprzedzil o 8 sek. moze byc ciekawie :D
Kubuś
N1

Postprzez KaMiLL WRC » piątek, 20 sty 2006, 16:32

Ja jestem pod dużym wrażeniem wyników jakie uzyskuje Chris Atkinson. Chłopak po raz pierwszy jedzie w Monte-Carlo i jak na razie jest najwyżej wsród kierowców Subaru - chociaż jedzie ubiegłorocznym modelem.
KaMiLL WRC
A5

Postprzez mda » piątek, 20 sty 2006, 16:42

KaMiLL WRC napisał(a):Ja jestem pod dużym wrażeniem wyników jakie uzyskuje Chris Atkinson. Chłopak po raz pierwszy jedzie w Monte-Carlo i jak na razie jest najwyżej wsród kierowców Subaru - chociaż jedzie ubiegłorocznym modelem.

Przeciez jedzie nowym subaru, to on przedluzyk kontrakt z Subaru na rok 2006 :roll:
mda
A6

Postprzez Kubuś » piątek, 20 sty 2006, 16:47

atkinson napewno jedzie ubieglorocznym modelem widzialem wczoraj na zdjeciach!!! ale tzreba przyznac ze bardzo dobrze sobie radzi :)
Kubuś
N1

Postprzez Cendra » piątek, 20 sty 2006, 16:51

ja rozumiem, ze mozna kogoś lubic i nie lubic i jak widze wasze wypowiedzi i Sebku to mnie skreca, co wam zrobił, a moze zyjecie w czasach najlepszego kierowcy rajdowego :!: cieszcie sie, ze jest ktos tak wielki na trasie. Widać jak ich wszytskich klepie. prywatny zespół, a niby fabryka, co z tego jak kasara to stary samochód, główni rywale mają nowe furki, ale wiadać ze nawet nie najmłodszym samochodem potrafi wygrać, perfekcyjnie dobierze opony i ustawi zawieszenie, jest bezbłedny i ma niezawodne auto. poprostu mistrz
SEBA GO!!!!!!!!! (teraz to jego sponsora reklamuje :P )
Cendra
A6

Postprzez mda » piątek, 20 sty 2006, 16:53

Dokladnie, Cendra..zapowiada sie teraz 3 oesowe zwycięstwo, Solberg chyba sie obudził i zobaczyl ze to nie jest KJS, i przyspieszyl;, 2.5 sekundy straty do Loeba na oesie 5 :wink:

SEBA GO!!!!!!!!

EDIT:

Jednak Duval wyszedl na prowadzenie na oesie..Skoda nie jest taka zla jak sie nam wszystkim wydawalo, ma ogromny potencjal... :wink:
Ostatnio edytowano piątek, 20 sty 2006, 16:57 przez mda, łącznie edytowano 2 razy
mda
A6

Postprzez stachniak14 » piątek, 20 sty 2006, 16:54

Sarrazin jedzie najnowszym modelem a Atkinson ubiegłorocznym , szkoda Gigiego ehhh , jak zwykle jakaś przygoda

EDIT

DUVAL przed Loebem na 5 odcinku :shock:
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez KaMiLL WRC » piątek, 20 sty 2006, 16:57

mda napisał(a):
KaMiLL WRC napisał(a):Ja jestem pod dużym wrażeniem wyników jakie uzyskuje Chris Atkinson. Chłopak po raz pierwszy jedzie w Monte-Carlo i jak na razie jest najwyżej wsród kierowców Subaru - chociaż jedzie ubiegłorocznym modelem.

Przeciez jedzie nowym subaru, to on przedluzyk kontrakt z Subaru na rok 2006 :roll:

Zgadza się. Tylko, że na Monte-Carlo Chris Atkinson reprezentuje zespół Subaru Team Australia z Subaru Impreza S11 WRC 2005

Obrazek

OS5: Jak na razie Loeb szybszy od Pettera o 2,5 sekundy, Groszek stracił 14,1
KaMiLL WRC
A5

Postprzez mda » piątek, 20 sty 2006, 17:37

zle sie dzieje Loeb wypadl z trasy... :( i Hirvonen tez ma klopoty :( :( :(
mda
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata