Moderator: SebaSTI
LIPciu napisał(a):RaQ napisał(a):**FanKuzaja** napisał(a):Troszku mnie smuci wiadomosć że FIA idzie w stronę rajdów szutrowych.![]()
Co takiego tu może smucić. Przecież te asfalty są cholernie niebezpieczne, co pokazało zresztą nie tylko tegoroczne Monte.
Według mnie asfalty powinny całkowicie zniknąć z kalendarza. Dla mnie te rajdy nie mają żadnego uroku. Ale to tylko moje zdanie.
cholernie niebezpieczne ?? a zapier... 200km po lodzie w szwecji albo hopy w finlandi???
w każdych warunkach można potężnie zadzwonić...
poprostu taki jest ten sport
twierdzisz że rajdy asfaltowe nie mają dla ciebie żadnego uroku. nie zazdroszcze ci bo chyba cierpisz żyjąc w tym kraju(90%asfaltów)
RaQ napisał(a):Wilu napisał(a):asfalty były, są i powinny być niebezpieczne, a Monte wieczne - kropka.
To na szczęscie tylko Twoje zdaniepozdro
żółtodziób napisał(a):Zupełnie nie zauważyli że najbardziej niebezpieczny jest Deutschland, gdzie betonowe bloki "rosną" zaraz przy drodze po której chłopaki pomykają 200 km/h. To jest moim zdaniem właśnie kandydat nr. 1 do uszutrowienia, nr.2 to Katalonia.
mda napisał(a):Przydaloby sie odswiezyc temat, juz za 4 dni rajd. Jak myslicie jak spisza sie samochody w nowych specyfikacjach?
Moje typy:
1. Loeb
reszta nie jest wazna...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość