(RSMP) 31 Rajd Elmot

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez pwrc » sobota, 26 kwi 2003, 22:56

Tomisny napisał(a):no kurde ja proponuje zlinczowac tych co ploty rozpuszczaja i robia nam nadzieje! :?

Szkoda troche, ze prawdopodobnie nic z tego...

Tomisny: informacja o Hołku w Seacie była bardzo wiarygodna, wiele innych informacji z tego żródła się potwierdziło, szkoda, że nie tym razem, wyrażam ubolewanie. Tym bardziej, że sam sie wybieram
na Elmot. :( :(
Może to sprawa wyrachowania Seata. Chcieli wystawic auto, bo Kuzaj nie był pewny startu. Było do wyjecia prawie pewne 1 miejsce w gen, i to drugi raz z rzedu. Sukces medialny gwarantowany: 1 rajd sezonu, Holo idt. Ale w konkurencji z Subaru Leszka, wiadomo...
Na awarie Subaru tez Seat raczej liczyć nie powinien, bo to raczej Cordoba słynie z usterkowosci.
pozdr
pwrc
A5

Postprzez KuziFanJG » sobota, 26 kwi 2003, 23:35

Zgadzam sie z Marcinem chyba organizatorzy sobie zarty z nas (czyt. kibiców) sroją!!!, jak juz sie pisze o publikacji LZ to powinno sie do tego zastosować. Przynajmniej mi sie tak wydaje!!! Juz od 2 dni rozne wiadomosci do nas docieraja a to ze 73 zalogi zgolszone, a to ze 2 wrc, 11 samochodow n-4, skad oni to wszystko wiedza??? wydaje mi sie ze zwlekanie z publikacja LZ to tylko "olewactwo" organizatorow!!!, szkoda ze takie sytuacje maja miejsce!!! :shock:

Ale i tak Elmocik bedzie rewelacyjny!!! Moze to tylko głód zwiazany z przedlużającą sie przerwa (chyba wakacyjną!!!) w RSMP!!! :) :)

A tak a'propos to wydaje mi sie ze zawodnicy i tak beda narzekac na brak czasu na dopięcie budżetu!! Może w przyszlym roku zaczniemy od Rajdu Polski???
:) :)
Leszek Kuzaj Mistrzem Polski, Europy i Świata!!!
KuziFanJG

Postprzez Baca » niedziela, 27 kwi 2003, 12:06

Ze strony rajdu:
Bardzo przepraszamy wszystkich zainteresowanych, ale ze względów formalnych nieoficjalna lista zgłoszeń ukaże się na naszych stronach w niedzielę (27 kwietnia) w godzinach wieczornych.
Baca
A5

Postprzez kocie_ruchy » niedziela, 27 kwi 2003, 12:32

hłe hłe, a wczoraj około 23 napisne tam ciągle było,że LZ zostanie opublikowana 26 wieczorem...
Bez komentarza...
...Drive the Revolution....
kocie_ruchy
N2

Postprzez marcin » niedziela, 27 kwi 2003, 12:38

Może są jakieś niespodzianki i czekają na potwierdzenie :)
Myślę że jeżeli ni bedzie żadnych niespodzianek to organizatorzy mają już przed rozpoczęciem rajdu jeden minus. Ale trzeba poczekać do wieczora :D
marcin
A5

LISTa

Postprzez Piotr » niedziela, 27 kwi 2003, 13:18

Juz sam nie wiem.Jest ta lista czy nie
http://www.kkr.org.pl/article.php?sid=525
Kucharz
Piotr
N3

Postprzez WAPNO » niedziela, 27 kwi 2003, 14:19

Nie no organizacja zarąbista. Mam nadzieję, że dzisiaj dotrzymają słowa :)
WAPNO
A6

Postprzez AZD » niedziela, 27 kwi 2003, 14:32

Zgadzam się z niepochlebnymi zdaniami o organizatorach rajdu, w zakresie rzetelnej informacji. Na oficjalnej stronie internetowej oprócz nazwy odcinka nie ma żadnej informacji na temat jego przebiegu, co skutecznie uniemożliwia zaplanowanie oglądania. Oprócz regulaminów i informacji o karnetach nie ma żadnych wiadomości, ciekawostek związanych z rajdem . Ogólnie- oficjalna strona rajdu b.kiepska /chyba, że ja nie potrafię z niej korzystać/.
Mimo to życzę miłego oglądania.
AZD

Postprzez Baca » niedziela, 27 kwi 2003, 16:58

Informacja z dnia dzisiejszego , ze strony konkurencji:
Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie, na liście zgłoszeń Rajdu Elmot, pierwszej eliminacji Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski, pojawą się trzy auta WRC i cztery kategorii S-1600.
Największą niespodzianką rajdu jest niewątpliwie planowany start Krzysztofa Tercjaka za sterami Toyoty Corolli WRC. W zeszłym sezonie kierowca ten ścigał się odkupionym od Tomasza Kuchara VW Golfem Kit-Car. Podczas Rajdu Elmot pilotem Tercjaka będzie Michał Kazimierczak
Baca
A5

Postprzez Tomisny » niedziela, 27 kwi 2003, 17:40

No to by mi pasowalo....

Kurde a ten Tercjak nie moze sam tego oglosic? Chyba powinno mu na rozglosie zalezec, a sie gosciu ukrywa i tylko jakies plotki chodza... chyba ze nie jest jeszcze na 100% pewien.
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez rav » niedziela, 27 kwi 2003, 17:57

Strona jest taka beznadziejna żebyście kupili magazyn rajdowy. Mapy OS-ów są w ostatnim numerze WRC. Możliwe że organizatorzy tak zwlekają bo jakiś szef seata się jeszcze zastanawia czy do samochodu wsadzić Hołka czy Frycza. Co jak co ale klubowi zależy żeby w ich rajdzie pojechał jeden więcej samochód WRC.
rav
A6

Postprzez LIPciu » niedziela, 27 kwi 2003, 21:32

co z tą listą zgłoszen????
miała być w niedziele wieczorem
LIPciu
A5

Postprzez żółtodziób » niedziela, 27 kwi 2003, 21:48

hłe hłe, rav wreszcie gada do rzeczy... nie wiem tylko czy się śmiać czy płakać, sytuacja jest komiczna, ale jednocześnie pokazuje jaka jest nieudolność działaczy i oniektórych zespołów...
żółtodziób
A8

Postprzez rav » niedziela, 27 kwi 2003, 21:57

Czyżby nieudolność. W takiej sytuacji jak teraz znalezienie funduszy na WRC graniczy z cudem. Jeszcze trzeba słono zapłacić człowiekowi, który w końcu jest najpopularniejszyn kierowcą rajdowym w Polsce. Taki Tercjak to chyba w większości sam finansuje swoje starty. Dlatego przez cały zeszły sezon zaliczył tylko kilka rajdów drugoligowych. Facet pewnie nie ma czasu na rajdy bo musi zasuwać.
rav
A6

Postprzez marcin » niedziela, 27 kwi 2003, 23:42

Jest już lista startowa !!!!!!! :D :D
Na liście zgłoszony jest Tercjak w Corolli WRC :D :D
Poza tym wszystko bez niespodzianek chociaż dziwi brak Marcin Majchera :( :(
marcin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum