Nie no Krecik nie przesadzałbym tak z tym, ci z sportu to się nawet może orientują zdziwiło mnie kiedyś, że Robert był w takim programie: Echa Olimpijskich stadionów czy jakoś tak. Że go to tego zaprosili
P.S czy ja przypadkiem nie byłem na twoim serwerze w LFS. Postawiłeś chyba kiedyś o nazwie Polski Serwer Krecika. Mój nick to Karmi[PL] czy to ty
Czy ktoś coś może wie, dlaczego tak zwlekają z podpisaniem jakiegokolwiek kontraktu dla RQ? Może chcą zrobić niespodziankę, może juz mają podpisany. w zeszłym roku też tak późno podpisali i okazało się to trafieniem w 10.
Kibice się niecierpliwią.....
Nie wiem być może rzeczywiście tak jest Ale ja się niecierpliwie i to strasznie. Zycze Robertowi jak najlepszego zespołu. Bo głupio by było gdyby odstwał przez źle przygotowany samochód.
Jest plebiscyt Przeglądu Sportowego i TVP1 na najlepszego sportowca. Robert jest nominowany z nr. 11 trzeba wysłać sms-a, albo zadzwonić. Wiem że sms jest tańszy 3,66 z VAT, jego nr. to 7350 i trzeba wpisać 11. Nikogo nie nakłaniam do wspomagania telewizji polskiej bo jej nie cierpię, ale jakby komuś zależało żeby Robert wygrał, to głosujcie. To też pokaże telewizji, że chcemy w niej wyścigów.