(PPZM) RAJD BARBÓRKA CIESZYNSKA

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez bounder » czwartek, 24 lis 2005, 19:57

Jucek napisał(a):
stefan słysząc kto się rozbił powiedział że jak widział go na poprzednim osesie to określił że ten typ (herban) jeżdzi wolno i niebezpiecznie.

bo stefan to jest taki wypier...acz ze objezdza wszystkich, buehehe, brawo :wink:

z jego umiejętnościami i doświadczeniem ma prawo oceniać zawodników starujących w PZMocie, zresztą jak pewnie z 30 innych zawodników z RSMP. a buehehe można by zrobić gdyby herbana oceniał Jucek :wink:
bounder
N3

Postprzez piter306 » czwartek, 24 lis 2005, 21:01

Buehehehe można robić słuchając płaczu o kolce.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez Jucek » piątek, 25 lis 2005, 00:05

z jego umiejętnościami i doświadczeniem ma prawo oceniać zawodników starujących w PZMocie, zresztą jak pewnie z 30 innych zawodników z RSMP. a buehehe można by zrobić gdyby herbana oceniał Jucek

uwazam ze Wojtek Herban jest dobrym kierowca, nie mam podstaw aby sadzic inaczej, nikogo nie bede oceniac poniewaz nie uwazam sie za autorytet bo po pierwsze - nie mam licencji i nie przejechalem zadnego rajdu, ba nawet kjsa nie przejechalem wiec nie mam pojecia ile wysilku,pracy i umiejetnosci potrzeba aby wystartowac w rajdzie, uwazam ze kazdy zawodnik, ktory posiada licencje, potrafi zdobyc pieniadze na rajdowke i starty nie zasluguje na takie traktowanie. a komentarz karnabala jest wedlug mnie nie na miejscu i mimo iz mam szacunek dla wszystkich rajdowcow i staram sie nie "jezdzic" po zawodnikach dla karnabala zrobie maly wyjatek i powiem ze nie uwazam go za autorytet.
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez el_misios » piątek, 25 lis 2005, 00:29

Wojtek Herban zajebiscie wymiatał. Byłem i widziałem wypadek szedł tam chyba szybciej niż Subaru i Lancery a że troche przegioł trudno zdarza się.Kibice stali tam gdzie niemieli stać .Karnabal niepowinien bawic sie w ocenianie zawodników bo sam w tym roku nic niezwojował.
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez Kimi » piątek, 25 lis 2005, 06:44

po takim sezonie to Karnabal powinien się nie odzywać wogóle , bo lepszy nie jest :)
Kimi
N3

Postprzez kluzik » piątek, 25 lis 2005, 10:24

el_misios napisał(a):Wojtek Herban zajebiscie wymiatał. .

No nie wiem czy tak zajebiście. Po trzech odcinkach miał ponad 1,5 minuty :!: straty do Kajetanowicza i ponad 50 sekund do pierwszego w PZM. Nie wyglądało, żeby te trzy odcinki mu jakoś wyjątkowo nie wychodziły.
kluzik

Postprzez michal_ag » piątek, 25 lis 2005, 10:53

Wojtek z Pawlem mieli od poczatku problemu z hamulcami, miedzy innymi stad ten wypadek - hamulce blokowaly sie na hamowaniach...
michal_ag

Postprzez rutino78 » piątek, 25 lis 2005, 11:06

aua!
niezazdroszcze takiego slizgu kiedy auto samo się kieruje, i tak mieli duzo szczęścia
rutino78
N3

Postprzez Albert(Zambrów) » piątek, 25 lis 2005, 11:56

Co do wypowiedzi Karnabala, jeździ szybko, ale nie prawa oceniac innych zawodników, oceniac moze Sobek Zasada, Krzysiek Hołowczyc, czy Ari Vatanen, ale nie Karnabal. Ja napewno szybciej nie byłbym w stanie pojechac, ale tez nie oceniam innych zawodników.

A co do fotorelacji. Nie mozna idealizowac rajdów, nie mozna pisac ze sa super kiedy tak nie jest. Ale z drugiej strony jest to biedna dyscyplina jesli chodzi o oprawe medialną, i podjescie społeczęństwa. Wiekszość ludzi uwaza, że kierowcy sa samobocami, i ze gnają na złamania karku, mało kto wiem ze do jazdy sportowej potrzebne sa OGRMONE umjejętnosci. DLatego tez rozdmuchiwanie wypadków jest nie koniecznie trafiona inicjatywą. Podoalo mi sie co zrobil iw OESie, pokazali wypadek, i dalej ralcaj, zadnego załebania sie w szczeguły bo po co :?: Tak powinno być.

Trzeba pisac o zagrozeniach, ale nie tylko o nich :roll:
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez nowitek » piątek, 25 lis 2005, 12:23

Albert(Zambrów) napisał(a): Podoalo mi sie co zrobil iw OESie, pokazali wypadek, i dalej ralcaj, zadnego załebania sie w szczeguły bo po co :?: Tak powinno być.:

Dokładnie. Też na to zwróciłem uwagę.
nowitek

Postprzez speed555 » piątek, 25 lis 2005, 12:46

Albert(Zambrów) napisał(a):Co do wypowiedzi Karnabala, jeździ szybko, ale nie prawa oceniac innych zawodników, oceniac moze Sobek Zasada, Krzysiek Hołowczyc, czy Ari Vatanen, ale nie Karnabal. Ja napewno szybciej nie byłbym w stanie pojechac, ale tez nie oceniam innych zawodników.

Tylko wezcie pod uwage ze on to powiedzial prywatnie do kilku osob a nie publicznie
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez majkos » piątek, 25 lis 2005, 13:51

skateman napisał(a):Co do jazdy stanika to dorzucę swoje spostrzezenia... Na Polskim tego rocznym stoimy w kolejce samochodów. Z przeciwnego pasa jadą co jakiś czas samochody. Nagle, koło nas śmiga golf. W nim stanik...Popatrzyłem się na ojca...On do mnie : "kretyn". Nie zaprzeczyłem... Mnie sie wydaje, ze on nie ma wyobrazni na zwyklych drogach...

Małe wyjaśnienie:
To działo się w Mikołajkach tuż po zakończeniu Rajdu Polski. Staliśmy w korku na wyjeździe z drogi z serwisu. Miasto zapchane i duża kolejka do drogi głównej. Wszyscy grzecznie stoją a Stanik lewym pasem spychając tych co jadą z naprzeciwka wysforował się do przodu. Widać bardzo mu się śpieszyło do domu (ok 80 km do Olsztyna).... Nie była to może szybka ale ch...ka jazda w stylu kierowców BOR lub dresiarzy.... Tyle wyjaśnienia i sorki za OT
majkos
A5

Postprzez sumo » piątek, 25 lis 2005, 14:38

ja jeszcze dodam, że możecie przeczytać w nowym WRC wypowiedź Stanika odnosnie dachowań no i to co jest napisana w nawiasie...
sumo
N4

Postprzez bounder » piątek, 25 lis 2005, 15:17

speed555 napisał(a):
Albert(Zambrów) napisał(a):Co do wypowiedzi Karnabala, jeździ szybko, ale nie prawa oceniac innych zawodników, oceniac moze Sobek Zasada, Krzysiek Hołowczyc, czy Ari Vatanen, ale nie Karnabal. Ja napewno szybciej nie byłbym w stanie pojechac, ale tez nie oceniam innych zawodników.

Tylko wezcie pod uwage ze on to powiedzial prywatnie do kilku osob a nie publicznie

dokładnie, poza tym pewnie 99% z nas kiedyś, stojąc na OSie, powiedziała do kumpla po przejeździe jakiegoś zawodnika: ale on słabo przejechał. I chodziło tu nie o brak umiejętności tylko np. o jego jazdę w porównaniu z innymi zawodnikami.
bounder
N3

Postprzez psz » piątek, 25 lis 2005, 22:41

JEszcze moje 3 grosze co do jazdy Herbana: kiedys ogladalismy jego onboardy z Karkowskiego (byl link w ciekawych filmach, chyba Sumo zapodal) i wszyscy chwalili jego jazde... imho jechal na tych onboardach naprawde szybko... A na rajdzie starczy chwila nieuwagi, slabszy dzien ze zla koncentracja i przy wielkich predkosciach jest praktycznie "katastrofa rajdowa"...

A co do jego straty do Kajtka, to na Kajtka nie ma bata, zwlaszca na Cieszynce... Kajto ma rzut beretem na tamtejsze oesy, a ze wiele z nich jest czesto jezdzonych w rajdach, to pewnie nawet z ciekawosci (nie posadzam o celowe upalanie) sobie pojezdzil tu i owdzie nie raz i nie dwa ;-)
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum