Moderator: SebaSTI
Rajdowy sezon w Polsce niestety już się zakończył , ale na pewno pozostały po nim wspaniałe wspomnienia, zdjęcia i filmy. Warto byłoby pokazać je szerszej publiczności. Tym razem ogłaszamy konkurs na najlepszy klip z naszą załogą w roli głównej. Nie musi to być klip z sezonu 2005, wykorzystajcie wszystkie materiały jakie macie. Maxymalna wielkość to 30MB. Prace wysyłajcie na adres: fanklub@grzyb-rally.com do 1. grudnia. Uwaga! Teraz najważniejsza informacja! Główną nagrodą jest przejażdżka z Grzegorzem Grzybem na prawym fotelu, przed Rajdem Barbórki
mda napisał(a):Rajdowy sezon w Polsce niestety już się zakończył , ale na pewno pozostały po nim wspaniałe wspomnienia, zdjęcia i filmy. Warto byłoby pokazać je szerszej publiczności. Tym razem ogłaszamy konkurs na najlepszy klip z naszą załogą w roli głównej. Nie musi to być klip z sezonu 2005, wykorzystajcie wszystkie materiały jakie macie. Maxymalna wielkość to 30MB. Prace wysyłajcie na adres: fanklub@grzyb-rally.com do 1. grudnia. Uwaga! Teraz najważniejsza informacja! Główną nagrodą jest przejażdżka z Grzegorzem Grzybem na prawym fotelu, przed Rajdem Barbórki
Co wy na to??
mda napisał(a):albo WRC??!! jak bedzie Grzyb jechal nim w barborce, takie plotki na autoklubie były...![]()
Szkoda ze ja nie umiem robic klipow
albo WRC??!! jak bedzie Grzyb jechal nim w barborce, takie plotki na autoklubie były...
krystof napisał(a):mda napisał(a):albo WRC??!! jak bedzie Grzyb jechal nim w barborce, takie plotki na autoklubie były...![]()
Szkoda ze ja nie umiem robic klipow
Nie ma to jak wierzyc w plotki............. ja slyszalem ze ma grzybek wynajac Subaru co jezdzi na 1/4 mili...
Dzieki za wrzucenie podsumowania sezonu....
Mroowa napisał(a):Tylko kto mądry chce załączać do maila 30MB ?
krystof napisał(a):Nie ma to jak wierzyc w plotki............. ja slyszalem ze grzybek wynamuje Subaru, ktore jezdzi na 1/4 mili... ale ile w tym prawdy????
Dzieki za wrzucenie podsumowania sezonu....
kosiu napisał(a):albo WRC??!! jak bedzie Grzyb jechal nim w barborce, takie plotki na autoklubie były...
... a podsumowanie swojej załogi czytałeś Żwirek!!!
tam wyraźnie pisze czym beda jechać na Barbórce i z żadnej strony to na WRC nie wygląda SPECJALISTO NAJWIĘKSZY!!!
PS. no w sumie nie mogłeś czytać jak nawet na Swojej stronie tego nie dodałeś, profesjonalizm to twoja mocna strona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości