Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez KMart » piątek, 14 paź 2005, 21:41

Mam nadzieję Kruk, że wiesz że żartowałem... :roll: :wink:

Edit
Rano mnie to szokło ale jak posłuchałem to drugi raz to mi się przestało podobać. To porównanie nie miało chyba sensu... Sorry... Ehh trzeba było pomyśleć zanim coś napisałem... :roll:
KMart
A5

Postprzez skateman » piątek, 14 paź 2005, 22:08

Dzisiaj oglądałem OES... Zaskoczyła mnie pomyłka Gaduły na onboardzie QHR...."Prawy lekko przyciac" tomek: "Lewy!!".......dziwne...
skateman
A6

Postprzez mda » piątek, 14 paź 2005, 23:15

widzial ktos moze Automaniaka?? byla relacja z Wawelskiego??
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez kolo115 » sobota, 15 paź 2005, 00:00

Byla i to calkiem przyjemna :) Martynka chodzila i przeprowadzala wywiady :wink:
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez ptakwrc » sobota, 15 paź 2005, 01:04

i ładniej niz na tvp3 pokazany dzwon frycza, wogole bardzo luzne wywiady widac martyne wszyscy zanaja i chetnie gadaja :)
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez Pawlo » sobota, 15 paź 2005, 09:51

ptakwrc napisał(a):i ładniej niz na tvp3 pokazany dzwon frycza, wogole bardzo luzne wywiady widac martyne wszyscy zanaja i chetnie gadaja :)

W końcu jest kobietą... ;)
Obrazek
Pawlo
N2

Postprzez ptakwrc » sobota, 15 paź 2005, 18:02

Kruk napisał(a):Słuchałem tego, z linka od banana. Jak dla mnie jest beznadziejnie żenujące

czy ktos moglby przytoczyc tego linka labo chociaz w jakim topicu to jest ?
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez mda » sobota, 15 paź 2005, 18:07

Banan napisał(a):Mi sie bardzo, bardzo podoba. Fajne.

http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=1IZB ... Z94AY10TMN
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez solota_RallyPL.com » sobota, 15 paź 2005, 21:38

ta relacja na OESie z wawelskiego byla troche chaotyczna, ale widac ze robili ja pod ludzi, ktorzy na rajdach zbytnio sie nie znają. I tak większość tych wtajemniczonych kibiców i wiedziala co sie dzialo na rajdzie :wink:
JANUSZ KULIG 1969-2004
RICHARD BURNS 1971-2005
MICHAEL PARK 1966-2005
COLIN MCRAE 1968-2007

"Forever in Memory"
solota_RallyPL.com
A5

Postprzez Lasse » niedziela, 16 paź 2005, 03:19

Relacja w OES-ie nie była chaotyczna, tylko robiona przez totalnych amatorów! Powiedzieli na przykład, że Guzek był największym pechowcem zawodów - dotarł do serwisu, ale nie zaliczył mety, bo auto nie chciało jechać. Otóż kierowca z Pruszkowa jest oficjalnie sklasyfikowany w Rajdzie Wawelskim! Ale tego widać już nikomu z pseudodziennikarzy robiących, ten dobry kiedyś program, nie chciało się sprawdzić.

Mam nadzieję, że ktoś w TVN wreszcie puknie się w głowę i zamiast nowych pawii - typu Testosteron - zatrudnią ludzi do roboty przy nowym OES-ie.
LASSE
Lasse
N2

Postprzez Megas WRC » niedziela, 16 paź 2005, 08:49

A właśnie oglądał ktoś Testosteron? Dla mnie jest to biedny program, bo cały czas jest rozmowa i testy jednego samochodu, przez całą godzine :? I tak nic Top Geara nie pobije!
Megas WRC
A5

Postprzez Cobra » niedziela, 16 paź 2005, 09:28

Ja ogladalem Testosteron i nie iwem co mam sadzic o tym programie. Z Top Gear ma to tyle wspolnego ze jest 3 prowadzacych z roznych grup wiekowych, program ma dosyc luzna formule i staraja sie zaprezentowac auto w jakis niekonwencjonalny sposob. Na tym podobienstwa sie koncza. W sumie to jestem troche rozczarowany chociaz w zasadzie tego sie spodziewalem zaczelo sie nawet fajnie i bylo jako tako zabawne ale 45 minut na pokazywanie jednego auta to za duzo zaczalem sie nudzic po 10 minutach a pomysl z razeniem avensisa piorunami byl tandetnym zerznieciem pomyslu z top gear. Opinie tych calych 3 lasek sa o dupe roztrzasc i powinny byc wywalone wogole z programu. Poza tym prowadzacy tez troche dziwni sa powinni miec jakies zdanie opinie ktor chca przekazac a Miecugow w zasadzie caly czas marudzil i sam nie wiedzial co mu sie podoba co nie i tak troche zrzedzil. Meller wogole z jego wada wymowy nie nadaje sie do tv, a ten trzeci mlody koles to kto to wogole jest ?? Na sam koniec nazwa programu ktora wydaja mie sie kompletnie nietrafiona patrzac po pierwszym odcinku. po pierwszym odcinku moge dac malutkiego plusa ze cos tam probuja robic odchodzac od sztamopwej formuly programu motoryzacyjnego ale duzo wiekszego minusa bo bylo nudno i po 15 minutach zaczalem sie zastanawiac czy cos sie tam jeszcze wogole wydarzy i kiedy sie to skonczy. To tyle :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Cendra » niedziela, 16 paź 2005, 13:26

chlopaki moze w tym testosteronie sie wyrobia jeszcze, zobaczymy...
oes coraz gorszy sie robi, ale ta akcja w aucioe Kuchara byla ciekawa, widac ze kiepski pilot jak nie moze sie zorientowac co czyta, nawet mgła go nie tlumaczy, powinien wiedziec co juz przejechali, widac byla niska koncentracja :roll: gabrysia juz myslalem ze nie pokarzą wogole,a eldoczekałem sie
Cendra
A6

Postprzez Ohlins » niedziela, 16 paź 2005, 13:36

jak dla mnie testosterom to zenada, beznadzieja, nie podobał mis ie wogóle przez tyle czasu mówili o tej toyocie że miałm dość
Ohlins
A6

Postprzez skateman » niedziela, 16 paź 2005, 13:36

Cendra napisał(a):chlopaki moze w tym testosteronie sie wyrobia jeszcze, zobaczymy...
oes coraz gorszy sie robi, ale ta akcja w aucioe Kuchara byla ciekawa, widac ze kiepski pilot jak nie moze sie zorientowac co czyta, nawet mgła go nie tlumaczy, powinien wiedziec co juz przejechali, widac byla niska koncentracja :roll: gabrysia juz myslalem ze nie pokarzą wogole,a eldoczekałem sie

Tutaj nie ma co oskarżać pilota ... może poprostu złe zapoznanie.... zresztą to wie tylko Józef i Gaduła...
skateman
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne