Rajd Kormoran

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Rajd Kormoran

Postprzez Murzynek » wtorek, 30 paź 2007, 00:26

Może to nie jest idealne miejsce do tego, ale szukam jakichkolwiek galerii z 31 rajdu Kormoran, nigdzie żadne zdjęcie się nie pojawiło dotychczas, ktoś coś wie?może jakieś prywatne strony chociaż?
Murzynek

Postprzez Whitek » wtorek, 30 paź 2007, 01:09

Widzialem dwie załogi które miały kamery na pokładzie. Może zostaniemy uraczeni on-boardami ;)
Trzeba szukac u Tomka Trembickiego i chłopaków z OCS którzy jechali jako zerówka ;) Miejmy nadzieję że nie zostawią takich materiałów tylko dla siebie :lol:
www.forum.rajdkormoran.pl Obrazek
Whitek
N3

Oceniamy Rajd Kormoran!

Postprzez klauz » wtorek, 30 paź 2007, 01:29

Chciałbym pisać o rajdzie od którego zaczęła się moja przygoda z rajdami w samych superlatywach, ale niestety nie jest mi to dane!

1. Spadek z RSMP do rangi Mistrzostw Okręgu pozostawię bez komentarza... (wiadomo jak było),
2. Może trasy w okolicach Braniewa są super, jednak dobijanie samochodu na dziurawych asfaltach między OS'ami niestety nie było fajne...
3. Niektórzy ludzie nie rozumieli, że rajdy bez kibiców nie mogą istnieć i skutecznie utrudniali nam życie podczas imprezy...

Teraz trochę plusów dla równowagi:

1. Os'y super i tu nie ma nad czym dyskutować,
2. GOŚCIE (ci którzy byli...) super jazda bez odejmowania! STANIK szczególnie!
3. Sama idea wskrzeszenia imprezy także zasługuje na pochwałę!

Warto jednak zastanowić się gdzie ten rajd odetchnie pełną piersią... Moim skromnym zdaniem okolice Olsztyna to naturalne miejsce dla tego rajdu! Oczywiście nie na tych samych trasach co Agapit... Ale akurat o trasy przy Olsztynie to nie musimy się martwić, bo jest w czym wybierać!
klauz

Postprzez Murzynek » wtorek, 30 paź 2007, 15:54

jeśli ten rajd chciałbym powrócić do kalendarza chociaż jako PPZM to organizatorzy musza się jeszcze bardzo dużo napracować!!
pięknie że na zakończeniu było tylu gości grubych i wąsatych, był nawet pan który tak kochał się całować ale z porzadną organizacją nie miało to wiele wspólnego.
np:
a) kierowcznka biura która mówi że ona nie odpowie bo ona się nie zna na rajdach
b)zdaje się że ta sama pani na strefie serwisowej pyta się zawodniczki gdzze jest PKC 0
c) kompletny brak poinformowania kogokolwiek o czymkolwiek
d) lekkie braki takie jak np BRAK!! PKC-u wjazdowego do parku serwisowego, mimo że dostaliśmy komunikat z godziną wjazdu
e) dowolność w interpretowaniu przepisów regulaminu(regulamin uzupełniający)

i tak dalej i tak dalej....
a całą atmosferę dobił wieszcz Mickiewicz na razdaniu który czytał z kartki, chodź może czytal to za dużo powiedziane bo miał z tym większe problemy niż pierwszoklasista

chętnie jeszcze coś opowiem o rajdzie...tak mi się podobało!
Murzynek

Postprzez Mroowa » wtorek, 30 paź 2007, 21:12

Jedyne do czego się przyczepię to... to że temat o kormoranie już jest na forum ogólnym trzeba użyć pierw opcji szukaj a dopiero później zakładać nowy temat.
Ale rajd w miarę w miarę ale... fakt pan lubiał się całować i to śmieszne przemówienie... gdzieś podziękowania dla zawodników gubiły się w salwie podziękowań dla... burmistrzów i innych "wąsatych kolegów" w pewnym momencie stwierdziałem że oni więcej chyba dostali plater etc. niż sami zawodnicy...
A Rzeczywiście czytanie nie szło panu koledze...
Mroowa
S2000

Postprzez Murzynek » czwartek, 1 lis 2007, 11:52

Faktycznie, przepraszam że tu wrzuciłem ten temat, żadko zagladam na ogólne. MOJA WINA ;)
Murzynek

Postprzez Beret » czwartek, 8 lis 2007, 21:42

wiesz, z tymi wasatymi i milujacymi twarzowcami-dzialaczami jest tak ze niezbedna jest ich przychylnosc... jak widziales byli zajarani jak baki a jak im sie nie podoba to rajdu nie ma :/ fajnie ze stanik, radek i ariel przewiesli twarzowcow. dzieki temu zalapali bakcyla, zarzekaja sie ze rajd sie znowu odbedzie i o to chodzi... chociaz przyznaje ze bylo ich za duzo i za duzo czasu podczas rozdania zostalo poswiecone im w stosunku do zawodnikow.
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez Konrad » sobota, 10 lis 2007, 03:56

Murzyn - zluzuj. Fajne zawody, a to że w Braniewie zmobilizowali się w tym celu wszyscy, a później każdy dostał dyplom itd... Jak ma tam być PPZM to trzeba dopieścić lokalnych włodarzy. Zdajesz sobie z tego sprawę tak samo jak ja. Oesy mają tam naprawdę interesujące, zapał jest, a jak przyjeżdżamy to niemal święto narodowe.

Były drobne potknięcia, które powinniśmy wytykać organizatorom, ale nie zmienia to faktu, że forum publiczne powinno zostać poinformowane o tym, że Kormoran znów jest, a Murzyn chodził jak wściekły - gdyby tylko wiedział, że Omleś szykuje furmanki, które dojeżdżają do mety, to by te zawody wygrał!

Mnie zaimponowałeś oddając jedną śrubkę... wszyscy zainteresowani wiedzą o co chodzi, ale właśnie o to chodzi w tym sporcie!
Konrad
N2

Postprzez Beret » czwartek, 15 lis 2007, 00:50

Konrad napisał(a):Mnie zaimponowałeś oddając jedną śrubkę... wszyscy zainteresowani wiedzą o co chodzi, ale właśnie o to chodzi w tym sporcie!

powiem tylko: AMEN
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Powrót do Puchar PZM