Moderator: SebaSTI
domel321 napisał(a):Podpinam sie pod temat. Czy ktoś zna jakieś wypożyczalnie rajdówek typu Clio, Type-r w kraju lub u naszych sąsiądów np. w Czechach? Jeśli tak to proszę o podanie linków.
W Polsce znalazłem tylko 2B, a z Czech znam tylko JM Engineering, ale oni mają "tylko" Swifty.
Z góry dzięki za pomoc
domel321 napisał(a):dzięki za linki, przydały się. A jak wygląda sprawa ubezpieczenia rajdówki z zza granicyUbezpieczenie jest wliczane do ceny wynajęcia czy liczone dodatkowo?
Na stronie www.pospa.cz sprawa ubezpieczenia nie jest jasno wytłumaczona![]()
Rajdówka ma być do PZM.
domel321 napisał(a):Dzisiaj dostałem odpowiedź z Pospa z czech i okazuje się że ubezpieczenie nie jest wliczone do ceny na ich stronie tylko wymaga indywidualnego obliczenia w zależności od rajdu w jakim chce sie wystartować. Zobaczymy jakie obliczenia przyślą![]()
Sprawdziłem stronę Serafina i ma do wypożyczenia skode lub astre gsi natomiast clio jest u meresińskiego, ale słyszałem że ponoć nie jest w najlepszym stanie. Czy ktoś to może potwierdzićSawicki jeździł tą rajdówką, a teraz śmiga ze stajni 2Brally...
Kamo_DBWC napisał(a):Witam!!!
A na jaki rajd chcesz wypozyczyc rajdowke??? Moge Ci Lanosa wypozyczyc tylko zalezy na jaki rajd potrzebujesz auto. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość