Moderator: SebaSTI
ictus napisał(a)::D![]()
![]()
rajdy to nigdy nie byl sport dla biedatcwa i plebsu
-=KrzysiekWRC=- napisał(a):Kolejnym "genialnym" pomysłem jest uśmiercenie popularnej klasy N3![]()
20.2. W poszczególnych klasyfikacjach miejsca będą przyznawane dla zwycięzców analogicznie jak w RSMP (art. 20.2, 20.3 i 20.4) oraz w klasyfikacji klubowej za 1,2 i 3 miejsce . Klasyfikacja roczna Klasy 8 nie będzie prowadzona.
MSG Racing napisał(a):
Z jednej strony ten reg zaczyna mieć ręce i nogi jeśli o klasy. Dokładniej chodzi mi o połączenie z RSMP w 2013. Ale tylko dlatego.
Jeśli w tym roku tj 2012 rozwinie się 3L pojawią się nowe rajdy to połączenie RPP z RSMP i wzbogacenie 3L da pozytywne efekty.
Obecny reg 3L może też kierować się na nowe które miałby być od 2013 choć nie wiem po co bo wystarczyłoby wydłużyć rajdy z 30 do 50km przy niewiele większym wpisowym np 700-800zł jak już.
chrisro napisał(a):No to analogicznie powinni zlikwidować klasę A7
chrisro napisał(a):No to analogicznie powinni zlikwidować klasę A7
Sejol napisał(a):chrisro napisał(a):No to analogicznie powinni zlikwidować klasę A7
Gdzie jest ta analogia?
-=KrzysiekWRC=- napisał(a):chrisro napisał(a):No to analogicznie powinni zlikwidować klasę A7
Dokładnie. Ja bym proponował jeszcze dopuścić do regulaminów Pana Kononowicza i za parę lat "Nie będzie niczego"!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość