Rajd Strzeliński Etoll

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez karcin » niedziela, 26 cze 2005, 20:13

SWRT tez bylem w tym samy miejscu :D tzn widzialem dzwon tej Polówki :)
A co do tej pani Safeciarki w Niemczy to ona była niezla. Idąc za taśma zaczela sie na mnie drzeć zebym przeszedł za taśme hehe
Byłem na Oesach 3,6,9 Niemcza tylko ze za kazdym razem w innym miejscu :)
Z tego co mi mówił jeden kierowca to bodajze na 6 oesów mieli 5 albo 4 wolne przejazdy, ale mówil ze tak jest jak są dzwony ze niektorzy kierowca maja wolne przejazdy a reszta normalnie jedzie. Niewiem jak to mozliwe ale skoro tak mówił to widocznie to prawda.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Arti » niedziela, 26 cze 2005, 20:19

SWRT_ napisał(a): ... co do tych "fanatyków" jak był wolny przejazd udaliśmy się w stronę zabudowań Niemczy tam młoda "Safeciarka" :] zaczęła nas kierować na niby bezpieczną drogę :]

Jak usłyszała odemnie że wolny przejazd stwierdziła:

Acha... no dobra to idźcie :]

Ale chwała za to że upominają i chce im się to robić i dyskutować z ludźmi. :]

Arti czyli byliśmy w tym samym miejscu :)

Widocznie bylismy w tym samym miejscu. Safeciarka darla sie z kilku-dziecieciu dobrych metrow. Nie bylo jej jeszcze dobrze widac a juz bylo ją slychac. No ale po cos maiala ten gwozdek - zeby nim gwizdac.

Ale i tak byl najlpepszy gosciu z safet na OESIE 3,6,9, ktroremu odcinki sie pomylily i zamiast powiedziec o ktorej bedzie przejazd OESu 6 powiedzial czas przejazdu z oesu 4 - hehe
Arti
N3

Postprzez Buncol » niedziela, 26 cze 2005, 20:46

Gratulacje dla Kuchara ! Wreszcie jakas poprawa.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez tomi_kl » niedziela, 26 cze 2005, 20:55

Buncol napisał(a):Gratulacje dla Kuchara ! Wreszcie jakas poprawa.
buhahaha no to jest sukces - wygrac taki rajd

No i po rajdzie. Było nieźle , ale jak na 1 ss z Roxi zobaczylismy Kuchara hamujacego do 0 na kostce - napad z góry i skret w prawo , a potem 2i3 to pomyslałem sobie co ja tutaj robie. :D :D :D

Wszystko wynagrodziła 2 razy widziana hopa w Zarzycy.Mega ! Skoki długie i dalekie , cztery kola wysoko w górze.

Szacunek Mr.Staniszewski. To jest dzik. Kuchar - wielkie rozczarowanie , jazda bez polotu. Nikon bedzie miał znowu w plecy.

A i Kajtek to tez dzik.
tomi_kl
A6

Postprzez stachniak14 » niedziela, 26 cze 2005, 21:00

tomi bylismy w tym samym miejscu hehe niezle latali szczegolnie 5 od konca cienias
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez piter306 » niedziela, 26 cze 2005, 21:53

Super rajd! Były boki, ratowania, max atak, czyli to co na szanującym się rajdzie powinno być. Zaliczyłem 3 przejazdy oesa Przeworno i po prostu cud miód.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez sumo » niedziela, 26 cze 2005, 22:06

niektóre załogi po wypadku Janika (Civic) dostały kare.

Wlasnie dostalem smsa że je anulowano (przynajmniej załodze Paciorkowski/Janik, wiec mysle że reszcie tez...)

Chlopaki znow A0 wyjęli :)
sumo
N4

Postprzez Buncol » niedziela, 26 cze 2005, 22:18

tomi_kl napisał(a):
Buncol napisał(a):Gratulacje dla Kuchara ! Wreszcie jakas poprawa.
buhahaha no to jest sukces - wygrac taki rajd

czy gdzies tak napisalem, ze to sukces? po prostu ucieszyla mnie jego wygrana i jest to dobra oznaka na przyszle rajdy, nie twierdze, ze bedzie w czolowce na Nikonie, ale uwazam ze Tomek cos pokazal wklepujac ponad 4 minuty Staniszewskiemu, ktorego tak ubostwiasz.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez sojek1 » niedziela, 26 cze 2005, 22:34

No i mi równiez rajdzik się bardzo podobał.
Trasa zdradliwa, miejscami syf, miejscami mokro a jeszcze gdzie indziej suchutko... trzeba bylo naprawde uwazać.

Ja zdążyłem zobaczyć 5 OS-ów.
Gratki dla organizatorów i zwycięzców, a zwłaszcza Kajta.

Szacunek dla jazdy Stanika, myśle że gdyby nie błąd na 2-OS to miałby generalke... ale cóż takie są rajdy:)
GG 4708584

Janusz na zawsze w pamięci
sojek1

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » poniedziałek, 27 cze 2005, 00:07

Po tym rajdzie okazało się, że pomimo tego, że jesteśmy załogą debiutującą w tym sezonie NIKT nie jest w stanie nawiązać z nami walki. Wygraliśmy 33sekundy jadąc cały OS na kapciu ( no comments )
Czekamy na twardziela co nam dokopie, bo ta rywalizacja staje się nudna i mój kierowca niedługo zacznie jeździć z serwisem ukraińskim, który jak wiemy potrafi dużo wypić... a my naprawde nie jeździmy na trzeźwo....................... Chłopaki zacznijcie się starać!

Panowie Skrzywany jesteście najlepsi, Panie Pawle bez Ciebie nie potrafilibyśmy ustawić sobie tempa jazdy.

Chłopaki z 83: szkoda, że nie piliście z nami wódeczki i tak szybko pojechaliście do domu

Reszta: wujek MPAC zaprasza na jazdy doszkalające (możliwość redukcji punktów karnych o 36 w roku :evil: )

Wszystkich bardzo kochamy i mamy nadzieję, że frekwencja będzie tak jak na ostatnich dwóch rajdach i będziemy mieli z kim rywalizować.
BYŁO SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJEMY!
Ostatnio edytowano poniedziałek, 27 cze 2005, 23:25 przez -=KrzysiekWRC=-, łącznie edytowano 1 raz
-=KrzysiekWRC=-
N3

Postprzez speed555 » poniedziałek, 27 cze 2005, 00:48

Macie gdzies cala generalke? z goscmi, pucharem i wsio wszystko?
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 27 cze 2005, 01:38

czy mi sie wydaje czy autoklub nic o rajdzie nie napisał?? [jeszcze]
!ADI!
S1600

Postprzez Cobra » poniedziałek, 27 cze 2005, 10:22

Przykro to przyznac bo zawsze lubialem kuchara ale jakby stanisz nie mial tej przygody to on by wygral ten rajd. A najwieksze brawo dla Kajtka pokazal ze nie bedzie na niego mocnych, nie wiem czy to bedzie mozliwe ale powinien w przyszlym roku koniecznie wskoczyc w S1600 i mysle ze naprawde jeszcze ostro zamiesza w tym sporcie jesli trafi na dobrych sponsorow. Kajtek na prezydenta!!!
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez sumo » poniedziałek, 27 cze 2005, 12:23

PEDROS : na niezłej bani pisałes tego posta ! :D :D

Na krakowski musze transparent zrobic ;)
sumo
N4

Postprzez Kamińsky » poniedziałek, 27 cze 2005, 17:33

Gratulacje przede wszystkim dla Kajetana !! pełen szacunek !! Szkoda że Stanik miał przygodę i zmieniał koło na oesie 2, gdyby nie to Kuchar raczej by nie wygrał. Dla Kuchara też małe gratulacje bo jak by nie było to wygrał.
Ja niestety nie zobaczyłem mety, szkoda ale i tak było fajnie.

Oki nic już nie pisz bo podobno sie tu lansuję :D tak coś słyszałem, a gość który to mówił chyba nie wiedział że ja go słyszę. Pozdrowienia dla niego!

Jeszcze coś widział ktoś jak Lancia kręci bączka na os3 w Niemczy ??
Kamińsky
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM