Rajd Krakowski

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez Zajcev » poniedziałek, 14 sie 2006, 16:50

Wilu napisał(a):2 przejazd os kolo Lapanowa, troszeczke wyzej od tego slynnego nawrotu na tej dlugiej prostej, P205 juz prawie na odcieciu na 5 biegu, cos kolo 180km/h zaczelo nimi "zamiatac" wpadli do rowu, pozniej do nastepnego, rolka (jak pisalem wczesniej chyba z 4 razy) auto totalka demolka, zaloga naszczescie calo, troche poobijani ale wyszli z auta o wlasnych silach. Pytalismy okolicznych "reporterow" czy nagrali to zajscie, jednak nikt kto byl w poblizu nie mial tego nagranego, co do fotek to niewiem, moze byly ale juz po "dzwonie" bo robili zdjecia paparazzi;) Safeciarz mowil ze ktos to nagrywal, ale szybko zniknal... a 2 przejazdy wczesniej w tym miejscu co wypadl Wojtek stalo 2 "Pressowcow"...
Gdyby w rowie bylo cos twardego, to niechce myslec o tym co by sie stalo...

ehh Michal (Piskorski) cos niema szczescia do Peugetow... na Subaru skasowana 206stka... krotki pobyt w szpitali, teraz 205 jednak naszczescie nic sie nie stalo...

byc moze nie bylo rolki:) nie bylo mnie w tym miejscu, bylem troszke nizej:) napisalem to co mowil jeden z safeciarzy, ktory "niby" widzial to;)

nie było żadnej rolki, jedynie obracało ich wokół własnej osi. tył podbiło przy 180 ale tak to jest, jak się jedzie na mocno wyeksploatowanym zawieszeniu i to jeszcze pugiem 205, na podbicie. dobrze, że to wąwóz bez twardych przeszód, dzięki temu są cali. wogóle było mega, przed feralnym oesem 14 w generalce 4 w a6 z realną całkiem szansą na przeskoczenie Kazia samochodem, który może ma 100 koni.

i niestety po zabawie jest.[/quote]
Zajcev
N4

Postprzez speed555 » poniedziałek, 14 sie 2006, 21:30

mam ktos zdjecia zalogi "K"?? jak tak to prosze nardzo przesalnie mi ich na speed555@op.pl . z gory serweczne dzieki!
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez borys.pl » środa, 16 sie 2006, 02:10

speed555 cos specjalnie dla ciebie :D ladny bok dales kolomnie jako jedyne auto niestety nie zdarzylem foty cyknac :D
Obrazek

i dzwon kokoszki
Obrazek Obrazek Obrazek

Free Photo Hosting - PicTiger
borys.pl

Postprzez Saruto » środa, 16 sie 2006, 10:12

Wie ktoś ile auto Klementowicza ma mocy ?
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez barkor » środa, 16 sie 2006, 13:37

Chyba w jakimś artykule na rallypl.com pisali, że ma 150KM. W każdym razie niedobory mocy koleś nadrabia niezłymi umiejętnościami.
barkor

Postprzez Saruto » środa, 16 sie 2006, 15:42

dzięki za info :)
Z tego co przeglądałem to seryjnie może mieć 140 koni, więc widać że
koleś jest bardzo dobry skoro tak wysoko kończy.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez barkor » środa, 16 sie 2006, 21:47

Kiedyś na rallypl.com pojawił się klip prezentujący umiejętności pana Klementowicza podczas startów w kjsach.
http://www.rallypl.com/filmy_strony.php?id=288
barkor

Postprzez szeler » czwartek, 24 sie 2006, 20:50

A tutaj "pani ochroniarz" z pechowego zakrętu na którym Gabryś, Chmielewski i Pogan wypadli. Na moją prośbę, żeby wzieła ludzi z niebezpiecznego miejsca, odpowiedziała mi, że sie boji tam isc :!: No świetnie - super zabezpieczenie :? Ale nie jest brzydka :P :P :P
Obrazek

Ech... a to pug Kokoszki :(
Obrazek
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez ŁukaszWRC » piątek, 25 sie 2006, 10:04

szeler napisał(a):A tutaj "pani ochroniarz" z pechowego zakrętu na którym Gabryś, Chmielewski i Pogan wypadli. Na moją prośbę, żeby wzieła ludzi z niebezpiecznego miejsca, odpowiedziała mi, że sie boji tam isc :!:

Wcale jej się nie dziwię. Słyszałeś jakie teksty leciały w jej stronę z tamtego miejsca :?: Jacyś gówniarze rzucali maksymalnie chamskimi tekstami i nic dziwnego, że się dziewczyna bała tam do nich iść.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez Kisiel » piątek, 25 sie 2006, 12:12

Szkoda że owa pani ochroniarz nie miała jakiegoś "misia" ze sobą, bo niektórych to na sam widok już się bałem :) :lol:
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez szeler » piątek, 25 sie 2006, 19:15

Może zle się wyraziłem. Z jej słów " boję sie tam iśc " odczytałem obawy przed tym, że mogła by ją jakaś rajdówka potrącic, a nie to że obawia sie jakiegoś gówniarstwa. Gdyby zaczeli jej bardziej dokuczać, wydaje mi się że wsród kibiców znalazło by się kilku "prawdziwych mężczyzn", którzy by jej pomogli :) i rozprawili się z bandą niesfornych dzieciaków :P a przypomne, żę jeszcze miała do dyspozycji dwóch kolegów z ochrony, którzy troszke grożniej wyglądali niż ona :)
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez Kruk » sobota, 26 sie 2006, 10:25

Dudziak z Sokołowskim jechali Skodą Felicja Kit Car , czy Renault Clio :roll: :?:
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez qbus » sobota, 26 sie 2006, 10:59

Clio... bylo zalatwiane w ostatniej chwili... podobno w Felce przekrecil sie motor jak mechanicy zjezdzali nia z lawety... ile w tym prawdy nie wiem... ale jest to jedyna wersja jaka slyszalem. pozdro.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez ziober » sobota, 26 sie 2006, 13:28

qbus - prawda, prawda. O ile sie nie myle Dudziak pozyczal felke od Serafina, ale motor sie przekrecil i chyba Clio zalatwili od Meresinskiego.

pozdrawiam
ziober
N1

Postprzez MOTORECORDS.PL » środa, 30 sie 2006, 12:48

Witam,

każdy zawodnik, który wystartował w 28 Rajdu Krakowskiego może zamówić swoje filmy z zawodów na stronie www.motorecords.pl

POZDRAWIAM
MOTORECORDS.PL
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM