17 RAJD DOLNOŚLĄSKI

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez skateman » sobota, 6 paź 2007, 19:00

Zapraszamy do oglądania relacji z rajdu :)

http://pl.youtube.com/watch?v=e_gGwNeB1ic
skateman
A6

Postprzez Zajcev » sobota, 6 paź 2007, 19:06

boss napisał(a):
Zajcev napisał(a):no i po rajdzie:) Mały pokazał klase:) no i pokazal "gwiazdorom" jak sie jezdzi:)

z budżetem i samochodem z MP... wiem wiem że to nie łatwe... ale bardzo duży handicap...

Hmm czy Mały ma az taki budzet? no nie wiem, wydaje mi sie ze jest on bardzo podobny do budzetu Pana Sawickiego (choc nie bede ukrywal, ze wydaje mi sie ze jest on nawet mniejszy). Samochod rajdow nie wygrywa, jak pokazaly poprzednie eliminacje mozna topowym Clio dostawac od leciwych Astr....
Zajcev
N4

Postprzez KaMiLL WRC » sobota, 6 paź 2007, 20:13

Zastanawiało Was czemu Kuzaj podczas Rajdu Dolnośląskiego nie jechał swoją Imprezą tylko egzemplarzem, którym Frycz zaliczył RSMP... STT nawet nie zmieniło oklejenia, a jedyną różnicą była zmiana naklejek z Michelin na Pirelli... Odpowiedz jest banalna... Po prostu Kuzaj na wczorajszych testach miał wypadek...
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Banan » sobota, 6 paź 2007, 20:44

skateman napisał(a):Zapraszamy do oglądania relacji z rajdu :)

http://pl.youtube.com/watch?v=e_gGwNeB1ic

Szybciej sie nie dalo? :)

Rajd nalezy zaliczyc do udanych. Spalem przed nim tylko 4 godziny, ale jakos na trasie nie zasnalem :). Najpierw pojechalismy na Spalona (niezla mgla byla), ale pozniej zmiana planow i Lasowka od mety. Przyjezdzamy, patrze i se mysle, ze chyba mam Deja Vu, bo juz tu bylem w tym roku :lol: Pierwszy przejazd to objazd szykany po szutrze, z wielkimi kaluzami. Lesio bokiem, Nowocien chcial ominac kaluze i lekko poboczem, Pachuta mial jakies problemy. Szeja i ktos jeszcze przestrzelili objazd wysepki, ale kulturalnie cofneli. Reszta bardzo, bardzo powoli, niczym na wolnym przejezdzie. Kropek bokiem do przodu :shock: Drugi przejazd to prawy nawrot, gdzie Czoper na testach zimowych wpadl w zaspe. Lesio bokiem, Malyszczycki bokiem, Rosiak bokiem, Ruta i Kropek malym bokiem. Trzeci przejazd to lewy do prawego przez mostek. Bokiem Lesio, Urbanowicz... Kropek bokiem do przodu 2 :shock: RISPEKT!!! Na koniec meta rajdu. Niektorzy musza pocwiczyc otwieranie szampana :).

PS. Dolnoslaski MUSI wrocic do RSMP!
Ostatnio edytowano sobota, 6 paź 2007, 21:11 przez Banan, łącznie edytowano 1 raz
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Superleggera » sobota, 6 paź 2007, 22:55

KaMiLL WRC napisał(a):Zastanawiało Was czemu Kuzaj podczas Rajdu Dolnośląskiego nie jechał swoją Imprezą tylko egzemplarzem, którym Frycz zaliczył RSMP... STT nawet nie zmieniło oklejenia, a jedyną różnicą była zmiana naklejek z Michelin na Pirelli... Odpowiedz jest banalna... Po prostu Kuzaj na wczorajszych testach miał wypadek...

nie było żadnego wypadku, problemy techniczne zmusiły Leszka do zmiany samochodu
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez piguła » niedziela, 7 paź 2007, 09:43

KuziWrc napisał(a):
KaMiLL WRC napisał(a):Zastanawiało Was czemu Kuzaj podczas Rajdu Dolnośląskiego nie jechał swoją Imprezą tylko egzemplarzem, którym Frycz zaliczył RSMP... STT nawet nie zmieniło oklejenia, a jedyną różnicą była zmiana naklejek z Michelin na Pirelli... Odpowiedz jest banalna... Po prostu Kuzaj na wczorajszych testach miał wypadek...

nie było żadnego wypadku, problemy techniczne zmusiły Leszka do zmiany samochodu

a świstak siedzi i zawija :D Kuzaj zdemolował swoją Imprezę przed rajdem tak że nie ma nadwozia...to też mogą być problemy techniczne :wink:
piguła
N3

Postprzez niechwia » niedziela, 7 paź 2007, 17:36

ZAPRASZAM NA RELACJE FOTO NA www.Rally-Tech.net !!!

Pozdr.
niechwia
N3

Postprzez SoGa_Rally » niedziela, 7 paź 2007, 18:14

Wedlug mnie Rajd dolnoslaski był bardzo fajny to był moj debiut na prawym u malaczu ale bardzo mi sie podobalo. :)
-------------------SoGa Motorsport---------------
SoGa_Rally

Zapraszam do galerii z 17 Rajdu Dolnośląskiego

Postprzez fotorobart_pl » wtorek, 9 paź 2007, 16:31

Zapraszam do oglądania : 17 Rajd Dolnośląski - galeria
fotorobart_pl
A5

Postprzez Świder » środa, 10 paź 2007, 13:51

wypowiedź Pawła Danysa po rajdzie:

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=8& ... _id=224457
Świder
N3

Postprzez dwrc » środa, 10 paź 2007, 16:50

Świder napisał(a):wypowiedź Pawła Danysa po rajdzie:

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=8& ... _id=224457

I co w związku z tym? Bo za bardzo nie kumam, zawodnik mówi o rajdzie, chyba nic dziwnego?
dwrc
A5

Postprzez !ADI! » czwartek, 11 paź 2007, 10:15

Czy ktoś może ma zdjęcie albo wie, co to za nalepka pojawiła się n ajakiś czas na klapie bagażnika u Ruty?
!ADI!
S1600

Postprzez boss » czwartek, 11 paź 2007, 10:55

!ADI! napisał(a):Czy ktoś może ma zdjęcie albo wie, co to za nalepka pojawiła się n ajakiś czas na klapie bagażnika u Ruty?

Drive max... zeby jechac i jechac i jechac....:P

Obrazek
boss
A5

Postprzez kropek » piątek, 12 paź 2007, 15:58

witam ma ktos może zdjęcia fiata 126p w barwach Prawie Jak Subaru
gronpiek@wp.pl
kropek
N2

Postprzez MOTORECORDS.PL » wtorek, 16 paź 2007, 13:26

Witam,

chcę poinformować wszystkich zawodników o możliwości zamawiania filmów z 17go RAJDU DOLNOŚLĄSKIEGO.

Dodatkowe informacje na stronie www.motorecords.pl

POZDRAWIAM
motorecords.pl
MOTORECORDS.PL
A6

Poprzednia strona

Powrót do Puchar PZM