RallyMAN napisał(a):Kropek startujesz w koncu? bo slyszalem ze masz jechac, ale nie ma Cie na liscie...
do końca nie wiem czy jade ale zobaczymy jak lista pokaże
Moderator: SebaSTI
dwrc napisał(a):a i czy Team 07 jedzie
Banan napisał(a):dwrc napisał(a):a i czy Team 07 jedzie
Oficjalna lista zgloszen zostanie opublikowana 3 Maja, ale lista zostala zamknieta juz wczoraj i w zgloszeniach aktualizowanych na biezaco nie ma Teamu 07.
tomi_kl napisał(a):A z Kucharem to pewne ?
RallyMAN napisał(a):Ja na festiwal jadę tylko dla jednego samochodu.. nr.37 na liścieTo mój dobry kumpel i byłem przy budowie tego samochodu... Szkoda, ze jest na razie sam w klasie...
kropek napisał(a):RallyMAN napisał(a):Ja na festiwal jadę tylko dla jednego samochodu.. nr.37 na liścieTo mój dobry kumpel i byłem przy budowie tego samochodu... Szkoda, ze jest na razie sam w klasie...
czy sam coś nie patrzys na liste zgloszeń
RallyMAN napisał(a):kropek napisał(a):RallyMAN napisał(a):Ja na festiwal jadę tylko dla jednego samochodu.. nr.37 na liścieTo mój dobry kumpel i byłem przy budowie tego samochodu... Szkoda, ze jest na razie sam w klasie...
czy sam coś nie patrzys na liste zgloszeń
no już nie sam...![]()
a tak btw to pisz ze znakami interpunkcyjnymi bo ciężko było zaczaić to co napisałeś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości