Moderator: SebaSTI
Świder napisał(a):o co chodzi z tymi wynikami?? Widnieje, ze Cieślar wygrał trzy pierwsze oesy, a za chwilę jest napisane, że Sawicki a na prowadzeniu jest Markowski/Marchela w generalce...??
niepojęte te wyniki... ;/ Coś się dzieje z wynikami na oficjalnej stronie rajdu...
Świder napisał(a):o co chodzi z tymi wynikami?? Widnieje, ze Cieślar wygrał trzy pierwsze oesy, a za chwilę jest napisane, że Sawicki a na prowadzeniu jest Markowski/Marchela w generalce...??
niepojęte te wyniki... ;/ Coś się dzieje z wynikami na oficjalnej stronie rajdu...
Miro14 napisał(a):No i po rajdzie kto widział wypadek 03? Ja ... stałem nie daleko i cos strasznego ,dawno czegoś takiego nie widzialem
Andrzej napisał(a):Miro14 napisał(a):No i po rajdzie kto widział wypadek 03? Ja ... stałem nie daleko i cos strasznego ,dawno czegoś takiego nie widzialem
O3?? O co chodzi.Ja bylem chwile po wypadku K1 na Cisownicy (tuz przed hopka) >Cinquecento przy okolo 100km/h uderzylo przodem w drzewo.Z samochodu zostala miazga.Przy mnie ratownicy wyciagali kobiete (kierowce).Podobno jechala bez kasku ,zreszta jak wszyscy w samochodach K i 0.Mam zdjecia tego cienkusia.
# razy zaliczylem Cisownice.Najpierw bylem na zjezdzie do Cisownicy ,potem na MEGA spadaniu do ronda w Lesznej,a pozniej na zakretach za hopka (na szczycie). Bialy malacz wymiatal.Kto w nim jechal??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość