to jak to jest, wie moze ktos z Was, kto prowadzi, cieki mnie jak Kuchar jedzie Punto

Moderator: SebaSTI
skateman napisał(a):Transparent "Ciągnij...Rękaw" oraz "Beatka Go" zdał egzaminKarkonoski WRACAJ!!!
Gucio napisał(a):Przez jakiegoś kretyna pokżyżowały mi się całe plany z rajde związane, bo przy oesie nr 01 na dojeździe do oesu zachciało mu się wyprzedzać na mokrym i tak wyprzedził, że pyknął sobie w drzewko i to tak skutecznie, że zablokował całą trasę i nie było jak się wydostać na 3 oes(jedynie górą przez dojazdówkę, ale to zbyt daleko
Moje oesy zwiedzone to 1 prawy90 ,2 hopka w Świerzawie,4 od startu dwa ciasne łuki, 5 znów hopka potem serwis(wjazd od PKC)na koniec oes 9 tam spotkanie z załogą Trembicki/ Siatkowski już na pierwszym oesie(2km)urwali przegób i po rajdzie mieli
Potem na chwilkę dołączył do nas Habaj.
Na tym oesie piękne szoł zrobił Pan Wysocki takiego piknego boka zapiął , że szok
Co do Kuchara to poprostu punto jednak mu nie leży i mówił mi, że żałuje tego startu w tym aucie...
WAPNO napisał(a):Banan napisał(a): dosc dobra organizacja (wkoncu AK Wielka Sowa)
AK KARKONOSKI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość