Rajd Śnieżki

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez Cendra » sobota, 14 paź 2006, 13:32

co do "wyników" to musiałbym zacytowac cygana: "decydenci...." i "smiech na sali..."
to jak to jest, wie moze ktos z Was, kto prowadzi, cieki mnie jak Kuchar jedzie Punto :?:
Cendra
A6

Postprzez Anonymous » sobota, 14 paź 2006, 13:47

Kurde szkoda ze nie ma klasyfikacji generalnej po 3 oesie w pzm za duzo podliczania maja :(

Kwaśny Go !!
Anonymous

Postprzez cmpr » sobota, 14 paź 2006, 14:51

Krótki opis tego, co działo się na pierwszej pętli na :arrow: speedzone.pl. Wg nieoficjalnych wyników Dudek minimalnie przed Sawickim. Rewelacyjnie Czekany - 2x 5czas a na os 3 nawet 4czas.
W Gościach Wysocki bez konkurencji. Tomek traci już ponad 40s. Ruta tuż za Tomkiem, chociaż drugi OS przegrał nawet ze Szterleją.
cmpr
N2

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » sobota, 14 paź 2006, 15:03

ZNALAZŁEM WYNIKI!

Trzeba wejsć na serwer sobie:
http://akkarkonoski.nazwa.pl/sniezka/wynik/

I tam sa umieszczone pliki z poszczególnymi wynikami. Nie wiem czy to legalne, ale żadnych zabezpieczeń nie ma :wink:

PS. Do czego to doszło, zeby kibice musieli sobie sami szukać wyników różnymi sposobami :?
-=KrzysiekWRC=-
N3

Postprzez cmpr » sobota, 14 paź 2006, 15:14

Po OS5 Dudek odchodzi Sawickiemu, a Kuchar nadal walczy z Rutą... Po 5 odcinku ma jeszcze nad nim 1,2s przewagi.
cmpr
N2

Postprzez Banan » sobota, 14 paź 2006, 19:05

Rozumiem, ze Punto slabe, ale zeby z Ruta przegrac? Br...

Ja bylem dzisiaj trzy razy na Podgorkach. Najpierw od startu na lewym za torami i prawej patelni. Ladnie poszedl Piatkowski, Chmielewski, Sawickiego obrocilo. W drodze na kolejna miejscowe mijalem Tremibickiego stojacego na poboczu ;). Druga miejscowa to prawy 90 po niezlym spadaniu. Wydawaloby sie, ze tasmy beda zrywane co kilka aut, a tu nic, nuda... Na ostatnim przejezdzie bylem rowniez na takim prawym jakby 90, gdzie byl rowniez Pawel Dytko ;). Dosc ciekawe miejsce, praktycznie po szuterku. Pelnym bokiem poszedl Nowicki... Ogolnie rajd mi sie podobal, mimo iz nie widzialem ciekawych akcji. Swietne odcinki (eee, a raczej oes, bo widzialem tylko jeden od startu do mety), dosc dobra organizacja (wkoncu AK Wielka Sowa) i niezla pogoda. Tak, tak - Pogoda rowniez mi sie podobala, taka rajdowa - Mglisto, mokro, a na dodatek spadajace liscie z kolorowych drzew.

EDIT: Zdzichu jako 0 wymiatal :D
Ostatnio edytowano sobota, 14 paź 2006, 21:35 przez Banan, łącznie edytowano 1 raz
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Gucio » sobota, 14 paź 2006, 19:41

Przez jakiegoś kretyna pokżyżowały mi się całe plany z rajde związane, bo przy oesie nr 01 na dojeździe do oesu zachciało mu się wyprzedzać na mokrym i tak wyprzedził, że pyknął sobie w drzewko i to tak skutecznie, że zablokował całą trasę i nie było jak się wydostać na 3 oes(jedynie górą przez dojazdówkę, ale to zbyt daleko :P
Moje oesy zwiedzone to 1 prawy90 ,2 hopka w Świerzawie,4 od startu dwa ciasne łuki, 5 znów hopka potem serwis(wjazd od PKC) :D na koniec oes 9 tam spotkanie z załogą Trembicki/ Siatkowski już na pierwszym oesie(2km)urwali przegób i po rajdzie mieli :( Potem na chwilkę dołączył do nas Habaj.
Na tym oesie piękne szoł zrobił Pan Wysocki takiego piknego boka zapiął , że szok :D
Co do Kuchara to poprostu punto jednak mu nie leży i mówił mi, że żałuje tego startu w tym aucie...
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez skateman » sobota, 14 paź 2006, 21:53

Rajjjjd mega :)))) Kupe znajomych, super atmosfera, super ekipa :) Mimo, że niektóre miejscówi były śrenido ciekawe, bawilismy się jak niesamowicie.... Transparent "Ciągnij...Rękaw" oraz "Beatka Go" zdał egzamin :) Karkonoski WRACAJ!!!
skateman
A6

Postprzez Prz » sobota, 14 paź 2006, 22:49

potwierdzam suuuuperrrr rajd - wspaniała atmosfera na odcinkach , dobrze zorganizowany ( tylko stronka rajdu fatalna) , ciekawe oesy.Na jednym odcinku wyciągałem z kolegami astre z rowu więc coś sie działo :). Na pewno w przyszłym roku też sie wybiorę
Prz

Postprzez WAPNO » niedziela, 15 paź 2006, 07:34

Banan napisał(a): dosc dobra organizacja (wkoncu AK Wielka Sowa)

AK KARKONOSKI
WAPNO
A6

Postprzez dwrc » niedziela, 15 paź 2006, 08:31

A to może Ruta wraca do formy, że bierze Kuchara :wink: :lol:
dwrc
A5

Postprzez Gucio » niedziela, 15 paź 2006, 08:37

skateman napisał(a):Transparent "Ciągnij...Rękaw" oraz "Beatka Go" zdał egzamin :) Karkonoski WRACAJ!!!

Obrazek
taki ?:P
Ostatnio edytowano wtorek, 17 paź 2006, 19:50 przez Gucio, łącznie edytowano 1 raz
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez pigal » niedziela, 15 paź 2006, 11:51

a moze udalo sie komus zrobic fotke peugeota 306 zalogi nr 40? Bylbym wdzieczny o przeslanie na maila pigalo@wp.pl z gory dziekuje.
pigal
pigal
N2

Postprzez Prz » niedziela, 15 paź 2006, 13:03

Gucio napisał(a):Przez jakiegoś kretyna pokżyżowały mi się całe plany z rajde związane, bo przy oesie nr 01 na dojeździe do oesu zachciało mu się wyprzedzać na mokrym i tak wyprzedził, że pyknął sobie w drzewko i to tak skutecznie, że zablokował całą trasę i nie było jak się wydostać na 3 oes(jedynie górą przez dojazdówkę, ale to zbyt daleko :P
Moje oesy zwiedzone to 1 prawy90 ,2 hopka w Świerzawie,4 od startu dwa ciasne łuki, 5 znów hopka potem serwis(wjazd od PKC) :D na koniec oes 9 tam spotkanie z załogą Trembicki/ Siatkowski już na pierwszym oesie(2km)urwali przegób i po rajdzie mieli :( Potem na chwilkę dołączył do nas Habaj.
Na tym oesie piękne szoł zrobił Pan Wysocki takiego piknego boka zapiął , że szok :D
Co do Kuchara to poprostu punto jednak mu nie leży i mówił mi, że żałuje tego startu w tym aucie...

z tym " kretynem" według Ciebie jechał mój kolega - wcale nie wyprzedał na mokrym tylko droge zajechała im ciężarówka i mieli wybór walić cieżarówkę albo w drzewo - wybrał drzewo bo jakby wbili się pod ciężarówkę to to już by ich nie było na tym świecie - do tego typ z ciezarówki spieprzył z miejsca wypadku - jak nie wiesz czegoś na 100% to lepiej wcale nie pisz - oni też chcieli dojechać na oes:(
Prz

Postprzez Banan » niedziela, 15 paź 2006, 13:22

WAPNO napisał(a):
Banan napisał(a): dosc dobra organizacja (wkoncu AK Wielka Sowa)

AK KARKONOSKI

Zle sie wyrazilem - Chodzilo mi o zabezpieczenie.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM