Rajd Wisły

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez RallyMAN » niedziela, 19 sie 2007, 17:35

Miro14 napisał(a):panie moderatorze my som z gór i tak sie u nas pisze grunt że każdy wie o co chodzi
POZDRAWIAM

Dobrze dobrze... ale co innego pisać 'Jerunie' Albo 'my som z gór' a co innego pisać hopa przez 'ch'. To nie jest gwara tylko ortografia...
RallyMAN
A5

Postprzez Karol » niedziela, 19 sie 2007, 17:42

Jo Ci niekoże pisoć poprawno polszczyzno do bólu, bo wiodomo, kożdemu się zdorzy roz na jakisik czos. Ale przecinki i kropki to raczy łobowiązek, bo to co żeś napisoł to żem przeczytoł ino przez swoje zaporcie.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez KMart » niedziela, 19 sie 2007, 17:51

Masz zaparcia? "Wujo Tadzio - 100,00zł - na pomyślne wiatry" :wink:

http://rajdy.hoga.pl/galeria/07_subaru_tarnowski/35.jpg
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez Miro14 » niedziela, 19 sie 2007, 18:59

Dobra teraz już beda pisoł chopa przez "h"
POZDRAWIAM
Miro14
N1

Postprzez gieco » czwartek, 23 sie 2007, 10:52

Hopa nic ciekawego, nie dosc że trzeba dreptać kilka kilosów to i tak nie ma nic do oglądania, odcinek Łączka prawdopodobnie pójdzie tą samą trasa co kilka lat temu leciały MP, a Zamarski jak to zamarski ;) PEWNIE PRZEZ WATERSPLASH ;] DZIURAWO TROCHĘ MOGĄ SIĘ CHŁOPAKI POSYPAC :) PÓŹNIEJ OSTRO POD GÓRKĘ, i prawy dwa przy kosciele i kostką w dół....nawet na barbórce się tutaj nic nie działo :) co do tego water splasha to przed nim jest ładne spadanie :) łączki nie widziałem ale jeśli to ma być to co było kilka lat temu to będzie fajne miejsce na mostku w kisielowie czy kostkowicach gdzieś tam hehe :P
gieco
N1

Postprzez np126p » piątek, 24 sie 2007, 20:32

a macie moze jakies info. kto wystartuje w klasie gosci tyle co ja wiem to planuje start Zbigniew Cieslar a samochod ktorym wytaruje to 206 lub clio II lub subaru impreza wszystko zalezy ile kasy dostanie od sponsorów
http://www.np126p.pl wszystko o rajdach

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez Anonymous » piątek, 24 sie 2007, 20:53

Piotr Meresiński z tego co wiem ma jechać Sebastian Frycz w wywiadzie dla Radia Luz też coś wspominał że by chciał ale chcieć a moc to nie to samo :wink:
Anonymous

Postprzez Konrad » sobota, 25 sie 2007, 03:43

Ja mam zamiar wystartować. Oczywiście potwornym problemem jest... sami wiecie co.

Kocham jednak te miejsca, mam tam wielu przyjaciół, więc choćbym miał puszki zbierać po śmietnikach, na Wisłę się stawię!

Mam tylko jedno pytanie - jakie zawieszenie? Nigdy nie jechałem tych oesów i nie mam bladego pojęcia, czy jest równo, czy nie bardzo?
Konrad
N2

Postprzez gieco » środa, 29 sie 2007, 19:49

Cisownica przynajmniej początek syrasznie podbija jest nie równo, zamarski, jak to zamarski jest troszkę kostki na poczatku strasznie dziurawy watersplash więc lepiej uważac, a jak z łączką to nie wiem podobno jest dośc dużo modyfikacji :)
gieco
N1

Postprzez Kamo_DBWC » piątek, 31 sie 2007, 08:42

Witam!!!
Kto startuje na Wisle w N2??? Pozdrawiam.
Kamo_DBWC
N1

Postprzez szirer205xs » piątek, 31 sie 2007, 17:53

gieco napisał(a):Hopa nic ciekawego, nie dosc że trzeba dreptać kilka kilosów to i tak nie ma nic do oglądania, odcinek Łączka prawdopodobnie pójdzie tą samą trasa co kilka lat temu leciały MP, a Zamarski jak to zamarski ;) PEWNIE PRZEZ WATERSPLASH ;] DZIURAWO TROCHĘ MOGĄ SIĘ CHŁOPAKI POSYPAC :) PÓŹNIEJ OSTRO POD GÓRKĘ, i prawy dwa przy kosciele i kostką w dół....nawet na barbórce się tutaj nic nie działo :) co do tego water splasha to przed nim jest ładne spadanie :) łączki nie widziałem ale jeśli to ma być to co było kilka lat temu to będzie fajne miejsce na mostku w kisielowie czy kostkowicach gdzieś tam hehe :P

co do tej kostki na zamarskach to juz sie schowala pod asfaltem ;) ogolnie rzecz biorac to bedzie bardziej dziurawo niz w zeszlym roku, ale mimo wszystko mysle ze bedzie ok :) laczka jeszcze nei wiem jak dokladnie poleci ale postaram sie dowiedziec :) prawdopodobnie beda wykorzystane ktores z drog wokol ekspresowki wiec asfalt stol :) jedno czego sobie nie wyobrazam to tego serwisu w skoczowie.... to bedzie porazka bo juz teraz na tamta strone wisly sztuka jest sie dostac (nie mowiac o jezdzeniu po rozkopanym skoczowie) a co dopiero jak dojda do tego zawodnicy i kibice :/
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez np126p » piątek, 31 sie 2007, 22:06

zgadzam sie z tobą jazda po skoczowie to istna tragedia rozkopane wszystkie drogi dojazdowe i na dodatek centrum nie mówiac o tym ze przez ostatnie dni byl zamkniety jedyny w miescie most nad wisła co z powodowało ze trase bielsko skoczów pokonywało sie w czesie ok 1 godzina 30 minut niewidze tam serwisu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.np126p.pl wszystko o rajdach

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez Tomaaaa » sobota, 1 wrz 2007, 04:14

Witam !

Moglibyście jakieś ciekawe i warte uwagi miejsca na sobote polecić?
Piekary moim miastem.. rajdy moim życiem..
QHR Ognia!!
Tomaaaa
N2

Postprzez Miro14 » sobota, 1 wrz 2007, 11:16

Witam!

Dzisiaj wywieszali ogłoszenia o rajdzie,i droga jest zamknięta od wędołów do leszne OSP.

Pozdrawiam!!
Miro14
N1

Postprzez Andrzej » sobota, 1 wrz 2007, 16:37

Tomaaaa ,w piatek, 14 wychodzi wrzesniowe WRC i mysle ze bedzie w nim zapowiedz rajdu ,jak co roku.
www.msg-rally.pl
Andrzej
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM