Rajd Warszawski 2008 - 28-29 marca

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez skandal » czwartek, 10 kwi 2008, 14:16

Kruk napisał(a):Skandal , który prowadził to Seicento opisał pozostałe dwa zakręty do mety lotnej jako P3 > L3 :wink: .

no tak miałem w opisie :) ale niestety już z niego nie skorzytałem :(

zresztą cały rajd był mega pechowy ...
Prolog: urwałem przegub na beczce :(
OS 5 : na 2-3 kilometrze tracimy zupełnie płyn hamulcowy , coś w tylnym zacisku zawiodło i zostajemy bez hamulców :(
potem prawie 20km Osowych (wilga i maciejowice) i 30parę km dojazdówek , toczymy się bez możliwości hamowania (tylko rękaw...)

na OS 7 wyjechaliśmy z hamowaniem na 3 kołach , z założeniem bardzo delikatnej jazdy...

niestety pod koniec 8 OSu popełniłem błąd, wiele czynników na to wpłyneło na szczęscie udało nam się trafić między drzewa ... jednak "LUSTERKO ZŁAMAŁEM"...

teraz liczę że może na Świdnicki uda nam się poskładać autko do kupy !
Chciałem jechać Agapit, ale raczej nie zdążymy !

Bardzo dziękuję w imieniu załogi i zespołu , wszystkim KIBICOM którzy pomogli nam wysiąść!
Dziękuję także tym którzy się o nas troszczyli na odległość.
ObrazekObrazek
skandal
N3

Postprzez mortonrally » piątek, 11 kwi 2008, 02:24

ważne chłopaki że nic sie nie stało :D a przyslowiowe lekko nazwane "urwane lusterko" sie zrobi hehe ;) Pozdrowienia od "OK-ki" :D
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez Murzynek » niedziela, 13 kwi 2008, 22:56

Hankiewicz jest Murzynkiem, a Oleksowicz Murzynem :)

Fakt ciągnęło na tą C4 ale można było to przejechać zupełnie normalnie. Naprawdę było widać co się dzieje.
Zaraz ktoś będzie krzyczał, ale ja uważam że PPZM jest dla "pucharowiczów". Dlaczego? Dlatego, że został dla nich stworzony. RSMP to większe doświadczenie i wyższa technika.
Jeździłem w N0 i A0. Sami wiecie jak wygląda sprawa na tyłach stawki. Ludzie chodzą po odcinkach i jest niebezpiecznie.
Uważam więc że lepszym rozwiązaniem jest puszczanie stawki od końca a RSMP na samym końcu.
To chyba samo się tłumaczy.
A może poprostu puścić dwa auta po całej stawce PPZM?Jakie to koszta?żadne, są dziesiątki chętnych do pojechania na "0" itp...

W PPZM pojawiła się rownież duża kasa a zawodnicy są niejednokrotnie szybsi od swoich kolegów w odpowiadających klasach RSMP. Nie widzę sensu ścigania się w RSMP w klasie w której jedzie 3 zawodników kiedy w PPZM za połowę ceny walczysz z 30 kolegami. Po co się jeździ?Żeby się pałować po rajdzie przy fotkach????

Przykre zatem jest mówienie że rajd np Warszawski wygrał ktoś z RSMP. Nie wygrał!
Co to za paranoja? To jak by powiedizeć że Paraolimpiadę wygrali Tyson i Michael Jordan. Jakim on jest wygranym jak C2R2 depcze mu po pietach?
Był najszybszy w stawce GOŚCI - to najwięcej co można powiedzieć.
To tyle co mi się teraz przypomniało. Chętnie pogadam na ten temat, ale niech nikt nie wyskakuje z obsrańcami itp

Paweł
Murzynek

Postprzez niechwiad » niedziela, 20 kwi 2008, 19:24

http://pl.youtube.com/watch?v=Tq5OB9CigdM
zgodnie z obietnicą on-board z ataku na C4 :)
niechwiad

Postprzez SuN » niedziela, 20 kwi 2008, 22:31

niechwiad napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=Tq5OB9CigdM

grubo :!:
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez Marcin B » poniedziałek, 21 kwi 2008, 08:29

niechwiad napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=Tq5OB9CigdM

Blisko było :D

Radość kierowcy - bezcenna ;)
Marcin B

Poprzednia strona

Powrót do Puchar PZM