Klasa RWD w PPZM

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez Marcin B » poniedziałek, 5 lut 2007, 10:16

Kamińsky napisał(a):
A tu zagadka dla pana Szerli. Czy kibice podczas 1 rundu Pucharu PZM czekali na:
a\ mocnego Type-R ???
b\ pierwsze 10 aut???
c\ trzy maluchy???

Odpowiedź a,b lub c proszę wysłać sms do samego siebie i zobaczyć :!:

a potem może w końcu by wypadało zagęścić ruchy i opracować w końcu regulamin RWD :!::!::!:

Dobre, dobre....Jeszcze raz brawa dla malarów...do zobaczenia (mam nadzieje) na Mazowieckim :)
Marcin B

Postprzez rwd zawodnik » poniedziałek, 5 lut 2007, 12:05

wszystko super panowie ale czy to ruszy pana szerle ktory sam kiedys jezdzil ale zapomnial wol jak cieleciem byl??az sie przykro robi ze czlowiek dowodzacy zwiazkiem kturego zadaniami jest rozwijanie sportow samochodowych tak do tego podchodzi rozumiem oni maja czas ale nam moze go zabraknac na przygotowanie autek.......wiec moze juz nie wysmiewajmy tylko poprosmy Panie Szerla prosimy o rwd trophy
zawodnicy z wisly i oklolic.
Ostatnio edytowano wtorek, 6 lut 2007, 12:37 przez rwd zawodnik, łącznie edytowano 1 raz
rwd zawodnik

Postprzez misiek_wrc » poniedziałek, 5 lut 2007, 13:25

rwd zawodnik napisał(a):wszystko super panowie ale czy to ruszy pana szerle ktury sam kiedys jezdzil ale zapomnial wol jak cieleciem byl??az sie przykro robi ze czlowiek dowodzacy zwiazkiem kturego zadaniami jest rozwijanie sportow samochodowych tak do tego podchodzi rozumiem oni maja czas ale nam moze go zabraknac na przygotowanie autek.......wiec moze juz nie wysmiewajmy tylko poprosmy Panie Szerla prosimy o rwd trophy
zawodnicy z wisly i oklolic.

Auta sa juz przygotowywane :) I radziłbym nastawiać się na mocna konkurencje w RWD Trophy !!
Co do postulatów i pisania na forum radze Panowie sięgnąć do słownika przed pisaniem petycji do PZM :) To tak na marginesie :D
Ostatnio edytowano poniedziałek, 5 lut 2007, 13:51 przez misiek_wrc, łącznie edytowano 1 raz
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez rwd zawodnik » poniedziałek, 5 lut 2007, 13:44

nie kazdy jest nie omylny :D
rwd zawodnik

Postprzez kropek » poniedziałek, 5 lut 2007, 14:09

jechałem w rajdzie magurski i jestem mega obużony że kochany PZM zapomniał \wogóle klasyfikacji przy rozdaniu nagrud a my zapytalismy się dlaczego niema klasy rwd a oni powiedzieli że trzeba było się zapisać w klasie AO a pochwili dali jednak dwa puchary i co najlepsze jeden dla za pierwsze miejsce w PZM a drugi za pierwsze miejsce w RSMP
WSTYD!!!!!!!!!!!!!!
kropek
N2

Postprzez Kamińsky » poniedziałek, 5 lut 2007, 15:49

Kropek super oklejona jest ta twoja fura :D

Co do pucharów to trzeba było się kłucić bo w regulaminie pucharu wyraźnie jest zaznaczona klasa RWD z podziałem na RWD-1, RWD-2, RWD-3!

ale niestety pisze też że za pierwsze miejsce po 2 puchary w klasie liczącej 5 załóg... co jest chore moim zdaniem!!!

nie ma klasyfikacji końcowej tej klasy czyli po zakończeniu sezonu nikt nie będzie mistrzem w klasie RWD...
Kamińsky
N3

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 5 lut 2007, 17:46

Kamińsky napisał(a):nie ma klasyfikacji końcowej tej klasy czyli po zakończeniu sezonu nikt nie będzie mistrzem w klasie RWD...

Ale z tego co mi się wydaje to RWD Trophy rusza dopiero od następnej eliminacji, więc to była tylko taka rozgrzewka dla chętnych startu na śniegu ;).
Marmetal
S2000

Postprzez Kamińsky » poniedziałek, 5 lut 2007, 23:06

Marmetal napisał(a):
Kamińsky napisał(a):nie ma klasyfikacji końcowej tej klasy czyli po zakończeniu sezonu nikt nie będzie mistrzem w klasie RWD...

Ale z tego co mi się wydaje to RWD Trophy rusza dopiero od następnej eliminacji, więc to była tylko taka rozgrzewka dla chętnych startu na śniegu ;).

RWD Trophy narazie formalnie nie istnieje bo nie ma do niego regulaminów.
Jest za to klasa RWD w pucharze PZM, a to co innego, bo ta klasa bedzie na każdym rajdzie (jeśli się ktoś zgłosi), a RWD Trophy to ma być coś w rodzaju pucharu Peugeota i będzie tylko na wybranych rajdach (jeśli w końcu doczekamy się regulaminów).

Czyli w pucharze PZM nie będzie końcowej klasyfikacji klas RWD (czytaj komunikat GKSS nr.1 2007 link podał Konrad na 14 stronie tego tematu)

Za to pewnie RWD Trophy będzie miało taką klasyfikacje (tak przypuszczam).

Konrad wiadomo coś nowego w sprawie RWD Trophy??? Bo Mazowiecki za niecałe 2 miesiące...
Kamińsky
N3

super 650

Postprzez rwd zawodnik » wtorek, 6 lut 2007, 12:31

co raz bardziej watpie w rwd trophy wydaje mi sie ze bedziemy scigac sie o pietruszke ale i tak bedzie fajnie moj pierwszy start festiwalowy do zobaczyska
rwd zawodnik

Postprzez Marmetal » wtorek, 6 lut 2007, 18:17

Dzięki Kamińsky za wytłumaczenie, gdyż do tej pory myślałem, że RWD Trophy to to samo co klasa RWD w Pucharze PZM.
Marmetal
S2000

Postprzez rwd zawodnik » środa, 7 lut 2007, 12:41

witam Konrad jesli bylaby mozliwosc napisz tylko czy jest jeszcze jakas szansa na rwd trophy czy nie robic sobie nadziei i wkladac wyposazenie zgodne z pzm???
rwd zawodnik

Postprzez Konrad » czwartek, 8 lut 2007, 03:00

Panowie i panie

Na wstępie wielkie gratulacje dla naszych bohaterów. Zaoga Janecki / Chytroś pokazała, że RWD Trophy ma sens!

Szczerze mówiąc, nie chce mi się już dłużej wydzwaniać po członkach GKSS PZM. Wydaje na to wiele kasy - moi kumple się wkurzają, że nie ma efektów, a potencjalni sponsorzy cyklu nie mogą wydać kasy, bo nie wiedzą na co?

Mam skromną propozycję - jeśli regulamin nie zostanie przyjęty za tydzień - zrobimy sobie własny, "dziki" cykl. Na Słowacji!
Konrad
N2

Postprzez rwd zawodnik » czwartek, 8 lut 2007, 11:05

panowie a moze wezmy sprawy w wlasne rece co mam dwa pomysly
1; zglosmy demonstracje legalnie i zrobmy je w wiekszych miastach gdzie siedzibe ma pzm
2; napiszmy oficjalne dobrze sformuowane pismo do fia z prosba o pomoc z w walce z pzm w sprawie rwd trophy.

wiem ze pomysly sa cheroiczne ale widze ze inne pana szerli nie przekonaja .
rwd zawodnik

Postprzez Walezy » czwartek, 8 lut 2007, 11:08

bardzo dobry pomysl, sam juz od dwoch lat mysle o licencji czeskiej(mieszkam przy granicy wiec mam nawet blizej niz do Katowic). Nie jezdze za czesto ale jak mam wydac 1tys zl na wpisowe za ktore nawet nie jestem ubezpieczony od szkod(wyrzadzonych komus naturalnie) to nie bawi mnie taka zabawa. zobaczymy jak wyjdzie ale ja chyba bede jezdzil z flaga czeska na aucie...szkoda
Walezy
N1

Postprzez rwd zawodnik » czwartek, 8 lut 2007, 11:12

walezy wiesz jak uzyskac czeska licencje??
ja tez mieszkam kolo granicy moze to ma sens
rwd zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM