Wróciłem do domu

Moderator: SebaSTI
krist napisał(a):AndreWRC napisał(a):Ja się strasznie napaliłem na ten rajd ale kochani rodzice powiedzieli ze zostaje w domu...
No widzsz, Gielata ma tak samo...
Gracko napisał(a):patrząc obiektywnie to o wiele więcej niż Pan Gielata ryzykują chłopcy w sejach którzy na rzęsach stawali zeby uzbierać na rajd a teraz mogą to wszystko stracić na pierwszym zakręcie... ale nie pękają !!! Dziwie sie kuzajowi że marudzi . Cieszynka od zawsze płatała pogodowe figle i mozna sie spodziewać przymrozku o tejh porze roku w naszym kraju więc wycofywanie się z rajdu bo pojawił się lód na drodze to tak jak by Solberg się obraził i wycofał z Monte carlo bo nie wiedział ze na slikach musi przejechać zaśnierzone Col deTurini .
Gielata "kończ waść ...."
koyack napisał(a):Gracko napisał(a):patrząc obiektywnie to o wiele więcej niż Pan Gielata ryzykują chłopcy w sejach którzy na rzęsach stawali zeby uzbierać na rajd a teraz mogą to wszystko stracić na pierwszym zakręcie... ale nie pękają !!! Dziwie sie kuzajowi że marudzi . Cieszynka od zawsze płatała pogodowe figle i mozna sie spodziewać przymrozku o tejh porze roku w naszym kraju więc wycofywanie się z rajdu bo pojawił się lód na drodze to tak jak by Solberg się obraził i wycofał z Monte carlo bo nie wiedział ze na slikach musi przejechać zaśnierzone Col deTurini .
Gielata "kończ waść ...."
Gracko ty skończ
facet ma chęć pojeżdzenia autem raz na rok wynajmuje aktualnie
najlepszy sprzęt na jaki go stać i odpuszcza bo szkoda jego ! własnych !
pieniędzy na jazde która nie da mu za grosz przyjemności bo nie wykorzysta
potencjału auta a przy odrobinie pecha zrobi krzywde sobie i autu
za co znów zapłaci ! własnymi ! pieniędzmi.
Widać że zawiść przez ciebie przemawia. Sąsiadowi też nowego
auta zazdrościsz i opowiadasz ze kupił samochód którym
jezdzi jak ciota a kumpel z maluch który simga w KSJ to by dopiero
pokazał jak sie jezdzi....
get real dzieciaku...
Pirelli napisał(a):Podpisuje się pod słowami Grecko. Gość wynajął auto i boi się do niego wsiąść. To co będzie jeździł tylko przy słonecznej pogodzie ? Doprawdy wykwintny niedzielny kierowca...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość