tomeQ_ napisał(a):Pan B. dalej twierdzi,
Skąd to wiadomo?
Moderator: SebaSTI
Mam całkiem spore doświadczenie w zabezpieczaniu miejsc wypadków i twierdzę, że w tym przypadku zwyczajnie zabrakło wyobraźni. Nieprawdziwe są informacje jakoby była nam udzielana pomoc. Sam po wyjściu z samochodu zatrzymywałem kolejne załogi i niewiele brakowało, a mielibyśmy trzeci rozbity samochód.
Andrzej napisał(a):MSG Racing napisał(a):Również uważam że jest to dobre i ciekawe rozwiązanie szczególnie w PL rajdach ale trzeba to poprawić. Zerówka między PPZM a Gośćmi mogłaby mówić że zaraz pojadą i wystarczy żeby uświadomić kibiców.
A to że Baran narzeka że "uderzył" w jakieś tam auto z PPZM to nie mam pytań do niego. Ciekawe co by mówił jakby "uderzył" w auto jakiegoś gościa co wypadł a jechał przed nim.
Ale dla ciebie zerówka to jest auto funkcyjne, ktore ,,sprawdza'' trase przed puszczenie pierwszej załogi, a dla miejscowych i ludzi ,którzy nie mają bladego pojęcia o rajdach to poprostu auto zkogucikiem.Nawet jesli ktoś zna sie na oznaczeniach nie zawsze wie czy może rajd rusza po ,,A'' czy po ,,0''.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości