A wogóle bzyqu przykro mi... Ale jakbyśmy wiedzieli to pewnie byśmy was protestowali w górach

Moderator: SebaSTI
GregHGT napisał(a):Wole oglądać idącą na zabój Astrę GSI pucharowicza, niż Lancera jadącego na 75% możliwości... inny temat że zarówno w PPZM jak i w RSMP teraz jeździ się jakoś wolniej... albo mniej do wygrania, albo więcej do stracenia ?
Wloch a ty? napisał(a):
BRAWO JAREK BRAWO ZA TO ZE POTRAFISZ PIEPRZNAC PIESCIA W STOŁ BRAWO ZA ODWAGE ZA WLSANE ZADANIE miedzy innymi dla tego jestes moim wzorem
kremer napisał(a):temat "kto co jezdzi oglądać" wraca jak meteoryt co pare lat - nawet nie bede z wami polemizował![]()
ale nadal nie rozumiem skad takie uniesienie bylo jak mialy byc auta wrc na polskim 07, ogromna frekwencja i podniecenie ludzi, ktorzy kiedys krzyczeli zeby zlikwidowac wurce w polsce - siedza na egerze, miskolcu, dziesiatki polakow na lausitzu...
wiem wiem to nie wy
ale panowie bylem na patelni szutrowej i na patelni asflatowej - zakrecie gdzie wszyscy wypadaja - i co? i sie okazlo, ze z tych ludzi co startuja nie ma juz tylu dzikusow jak kiedys - na szutrowej patelni bokiem pare aut plus rwd - na asflatowej raptem kilku ratowanie - reszta tak jak ktos zauwazył hebel do zera.. jednak czar prysł
MSG Racing napisał(a):Również uważam że jest to dobre i ciekawe rozwiązanie szczególnie w PL rajdach ale trzeba to poprawić. Zerówka między PPZM a Gośćmi mogłaby mówić że zaraz pojadą i wystarczy żeby uświadomić kibiców.
A to że Baran narzeka że "uderzył" w jakieś tam auto z PPZM to nie mam pytań do niego. Ciekawe co by mówił jakby "uderzył" w auto jakiegoś gościa co wypadł a jechał przed nim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości