Moderator: SebaSTI
SoGa_Rally napisał(a):Z tego co widze wiekszosc maluchow to pojdzie w odstawke bo niebedzie kasy na to zeby smigac w RWD. Teraz z tych 27 co byli zgloszeni do RWD pewnie zostanie 7. A miało byc tak pięknie.
rav napisał(a):Jak nie PPZM to może poganiacie w rallycrossie. Na ten sezon Rzemieślnik wyłożył 100tys. zł. na promocję klasy RWD. Są takie nagrody, że przy dobrym wyniku może się zwrócić za start.
jurek napisał(a):nurtuje mnie kwestia opon.....maja byc seryjne tanie ... konrad napisal ze max 250 zl za szt..ale jak bede chcial jechac na 16" to nie ma takich tanich opon...opona typu toyo R888 to seryjna opona drogowa,a ma kilka mieszanek.....nie mozna startowac na nalewkach oki...ale poco mam kupowac nowe opony na szutry jak nalewki za 120zl sa dobre bo tanie i nie zal...co uwazacie jak mozna usankcjonowac ta sprawe....najlepiej by bylo miec patronat jednej marki dobra ta sama cene dla wszystkich..i byloby po problemie....
Konrad napisał(a):Straciłem prawie pół roku życia na to, żeby RWD wogóle zaistniało. Nie ukrywam, że potrzebna jest każda pomoc!
Konrad napisał(a):Przecież ja nie ustalam regulaminów. Generalnie chodzi mi o to, żeby chłopaki w Malarach nie musieli wydawać na gumy więcej niż kosztuje ich auto.
Konrad napisał(a):Straciłem prawie pół roku życia na to, żeby RWD wogóle zaistniało. Nie ukrywam, że potrzebna jest każda pomoc!
SoGa_Rally napisał(a): Kto pojedzie w RWD malaczem jak to bedzie zadrogie, Kazdy kto by mial pieniadze to by w malacza nie ładował tylko w jakis lepszy samochod RWD.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość