Moderator: SebaSTI
Sejol napisał(a):Ma być przecież tani puchar Renault Twingo R1. Wygląda to na najtańszą szansę na zaistnienie w RSMP. Jeśli w Pucharze Polski zbierze się odpowiednia grupa ludzi to można się głosić do GKSS aby zrobili klasę tak jak Astra. To i tak dużo z ich strony, a że PZM sam wyjdzie z inicjatywą to chyba nie ma co sobie robić nadziei.
Kris_WRC napisał(a):Jesli w twingo mam płacić oprócz horrendalnie wysokiego wpisowego "wpisowe do pucharu" to dziękuje, postoje. Miałem ostatnio okazję przyjrzeć się dokładnie samochodowi innemu niż twingo, czy clio, ale doskonale znam koszty utrzymania Clio i to od PH1 po PH3 i po rozpisaniu sobie wszystkiego, uwzglednieniu rabatów to spadła mi szczena jaką na tym kasę kosi Pan B. Przedsiębiorczy jest to fakt...
Zoe napisał(a):Sejol napisał(a):Ma być przecież tani puchar Renault Twingo R1. Wygląda to na najtańszą szansę na zaistnienie w RSMP. Jeśli w Pucharze Polski zbierze się odpowiednia grupa ludzi to można się głosić do GKSS aby zrobili klasę tak jak Astra. To i tak dużo z ich strony, a że PZM sam wyjdzie z inicjatywą to chyba nie ma co sobie robić nadziei.
Tani puchar Twingo to koszty porównywalne z pucharem C2...
skandal napisał(a):
Ja jestem za wskrzeszeniem pucharu Cento ! SEI I CINQUE !
Aut jest wiele ,
zrobić jedną klasę !
sim_on napisał(a):a po co sparcie fabryki?? po to zebyu miec 10% znizki na cześci??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość