Pancin napisał(a):Sopoliński Mistrzem - zwłaszcza jak nie będzie sucho. A zwykle na Cieszynce jest trudno. Myślę, że wtedy nie da rywalom szans.
chyba jak nie bedzie mokro

Moderator: SebaSTI
Pancin napisał(a):Sopoliński Mistrzem - zwłaszcza jak nie będzie sucho. A zwykle na Cieszynce jest trudno. Myślę, że wtedy nie da rywalom szans.
wrx napisał(a):Pancin napisał(a):Sopoliński Mistrzem - zwłaszcza jak nie będzie sucho. A zwykle na Cieszynce jest trudno. Myślę, że wtedy nie da rywalom szans.
chyba jak nie bedzie mokrota astra to jedno z najmocniejszych aut prawdziwa Agr - przynajmniej silnikowo.
co mi wiadomo na dzien dzisiejszy zbyszek planuje start 4 łapowym autem ale nie wiadomo do konca jakimemilos27 napisał(a):Zbycho pewnie R3 pocisnie...ja slyszalem z Grzybek ma jechac Civic'em R3:) no mysle z gosci bedzie troche, zreszta jak kiedys:)
np126p napisał(a):co mi wiadomo na dzien dzisiejszy zbyszek planuje start 4 łapowym autem ale nie wiadomo do konca jakim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości