przez Mariusz Antonow » czwartek, 13 sty 2005, 23:02
ja uwazam,ze 12 rajdow to paranoja,7 to chyba najlepsza liczba.Juz w 2004 byl problem,czy ktos pojedzie z a0,zeby sie zebrala klasa.Jesli bylo by mniej rajdow, startowalo by wiecej zalóg.Wpisowe tez wtedy powinno byc mniejsze.1000 przeciez to juz paranoja!Prawie jak w MP,nawet nie czytalem,ale chyba teraz to w MP powinno byc z 2500 zł.Czy w POlsce inflacja w 2004 roku wyniosla 40%.Nie!!!!!!!!!!!Dla pomyslodawcow tak wysokiego wpisowego powinna byc KARA REGULAMINOWA W WYS. 800% wpisowego od kazdego:)!!!!Ja nie zbiore budzetu.Wiadomo,rajdy nie sa tanie,ale chyba organizatorzy sa od tego zeby zmniejszac koszty,a nie je powiekszac.Tlumacza sie,ze nie ma sponsorow do oragnizacji rajdow.TO NIE ROBIC RAJDU! Zostawic tylko te,ktorych organizatorzy sa w stanie wniesc iles kasy,bez windowania wpisowego. To po co byly te dyskusje w gazecie WRC,ze tak, bedzie dyskusja z zawodnikami,a tu bach jeszce przed swietami,nowy "kompromisowy" regulamin,pod presja zawodnikow:)Smiechu warte,a raczej placzu.Bo dla mnie ciezko bedzie przezyc sezon bez startow,bez rajdowego narkotyku?A moze to taka kuracja organizatorow anty-rajdowa, wtedy wszyscy sie spotkamy licznie w sezonie 2006:)Bravissimo!!!!!!!!!!!!!!!!