nick555 napisał(a):jakby dla klasy rwd chcieli zrobic norme 86 a dla innych 2000 to by ich zjedli... proste...
Nie do końca mieli by powód. Rwd trophy jest jednak trochę bardziej nastawione na fun niż na przebijanie się do rsmp (chyba...).
Moderator: SebaSTI
nick555 napisał(a):jakby dla klasy rwd chcieli zrobic norme 86 a dla innych 2000 to by ich zjedli... proste...
Polonez napisał(a):nick555 napisał(a):jakby dla klasy rwd chcieli zrobic norme 86 a dla innych 2000 to by ich zjedli... proste...
Nie do końca mieli by powód. Rwd trophy jest jednak trochę bardziej nastawione na fun niż na przebijanie się do rsmp (chyba...).
Albert(Zambrów) napisał(a):jeśli ktos ma budżet jedzie na michałach, jak ktos nie ma jedzie na serii. Proste.
jurek napisał(a): moje zdania na temat opon jest takie.. jak wiekszosci przypuszczam ze jezeli mamy miec wyronana walke, ograniczenie kosztow to TYLKO seria opona
kropek napisał(a):jurek napisał(a): moje zdania na temat opon jest takie.. jak wiekszosci przypuszczam ze jezeli mamy miec wyronana walke, ograniczenie kosztow to TYLKO seria opona
to np w maluchu mam jechać na 12, jak spokojnie wchodzą tam
13 jak dlamnie to tragedia skoro stać mnie na 13 to czemu bym niemógł założyć ich
to troche kiepski pomysl... szczegolnie nie dobre dla wlasciceli 126p, 125p i Poloneza... tam kola o 1 cal wieksze sa wrecz wskazane...Konrad napisał(a):Oczywiście wielkość koła musi być zgodna z homologacją danego samochodu!
Kramar napisał(a):w A grupie mozna o 2 cale większe niz te na ktorych auto bylo homologowane jesli sie nie myle (np Chmielewski na 17 w astrze)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość