Rajd Wisły

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez Anonymous » sobota, 2 wrz 2006, 21:14

Ja slyszałem ze ma cos z klatką piersiową tylko ale podobno po wypadku nie mógł ustac na nogach nie wiem czy to prawda nie chce robic plotek mógłby ktos to potwierdzic czy tak było usłyszałem to od miejscowych co tam byli niedaleko
Anonymous

Postprzez el_misios » sobota, 2 wrz 2006, 21:41

Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez boss » sobota, 2 wrz 2006, 21:45

el_misios tez bylem na tej hopce....duzo sie tam dzialo...;)

co do fiesty....dobrze ze sie nikomu nic nie stalo...ludzie nie wiedzieli gdzie uciekac...ucierpial tylko sprzet...pzdr

dachowanie widzialem.....MASAKRA....zycze szybkiego powrotu do zdrowia...!( brawa za szybka akcje ratownicza...! )

za rok widze w wisle MP.... 8)
boss
A5

Postprzez el_misios » sobota, 2 wrz 2006, 22:18

ftp://rallyfans:rally936rnet@212.160.186.130/2.avi materiał z tvp3 w kurierze sportowym nagrałem apartem rolka 206-ki :(
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez oli » sobota, 2 wrz 2006, 22:28

Nie ciekawie odzyskal przytomnosc i zas stracil ,intubowali go bo oddechu nie umial zlapac
oli
N1

Postprzez Anonymous » sobota, 2 wrz 2006, 22:36

u to kiepsko :( 3mam kciuki i wierze ze bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!
a nie wiecie co sie stało z załogą nr 35 kierowca Marek Głąb .. ?

Pozdrawiam :(
Anonymous

Postprzez Buncol » sobota, 2 wrz 2006, 23:09

Dachowanie grube :shock: Dobrze, ze rolowali na pustej powierzchni i na nic nie trafili po drodze. Oby chlopaki szybko staneli na nogi. Zycze powrotu do zrowia.

taki sport...
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez ctrl_alt_delete » niedziela, 3 wrz 2006, 11:11

ja na ostatnim przejeździe na odc w Dębowcu stałem w miejscu gdzie na podbiciu na zakręcie przeszedł po rowie Kochanowski-Laren Pugiem 106 :)
ctrl_alt_delete

Postprzez kicia_pl1 » niedziela, 3 wrz 2006, 11:14

Rajdzik bardzo fajowy podobał mi sie ,ja byłam na oesie 1,4 na 1 byłam za mostkiem gdzie Pogana odwrociło i pug 206 zakonczył swoj rajd.Pozniej na 2 przejezdzie poszlismy troszke wyzej tam było takie głebokie ciecie ,był tam taki fajny kolo co zbierał ziemniaki mielismy fajny obaw z niego :lol: szkoda chłopakow z puga oby szybko wracali do zdrowia.Niewiecie co sie stalo z zaloga golfa Sliwowsiki/Strzała po 1 petli juz ich niebyło :cry: A pozniej pojechalismy na serwis,ale prawie nikogo tam juz niebyło renowka Pogana stała sobie na lawecie i stało tam żólte cc z urwanym tylnim kolem.Teraz odliczanie do Nikona :wink:
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez daryush » niedziela, 3 wrz 2006, 11:41

No jak dla mnie rajdzik tez był udany... Byłem na OS2 i OS5, a przy okazji miałem podróz rowerkiem na trasie Wisła-Cisownica-Lipowiec-Wisła... W Cisownicy byłem na takim lekkim spadaniu po ktorym był lekki łyk a dalej hamowanie do szykany przed podjazdem na Budzin... Stalem jakies 500m dalej trasą od miejsca gdzie dachowała 206tka... Samochód po dachowaniu wyglądał naprawde nieciekawie... A szkoda bo w miejsciu w którym stałem na łuku od cięcia zakretu było nawynoszona coraz wiecej ziemi i moglo być potem ciekawie... W cisownicy byłem przy mostku na którym w 206tce rozwalili skrzynie, tyle ze bylem na drugim przejeździe... Zakręt ładnym płynnym bokiem zrobił Lubiak... Reszta też była niczego sobie, ale juz nikt nie wypadł... Niezła była też załoga w Maluchu... Jechali naprawde widowiskowo... A Golf załogi Sliwowsiki/Strzała do teraz stoi na lawecie po drugiej stronie drogi kolo mojego domu... Przywieźli go zaraz po pierwszej pętli, ale nie widać na nim żadnych fizycznych obrażeń, więc coś musialo sie poprostu zepsuć... No to jeszcze podziękowania dla organizatorów i życzenia powrotu w przyszlym roku do MP no i OS'ów do Wisły bo sie o to założyłem z jednym niedowiarkiem o litr, no powiedzmy wody ognistej:-D... I gratulacje dla Zbyszka Cieślara za udany debiut w A7...
daryush
N2

Postprzez Anonymous » niedziela, 3 wrz 2006, 12:04

Ma ktos moze nagrane jak Lubiak na oesie 2 jechał jakies 800 m za startem [ na oko] prawie zaliczył słup ? Albo flmik Nowakowskiego z tamtych okolic przed wypadkiem podobno wedlug stopwerów które ibice mierzyli Nowakowski przed wypadkiem najszybciej jechał ..

Brawa dla wszystkich którzy dojechali w szczególnosci dla .. Lukasza Habaja ktory po raz piaty na piec eliminacji wygrał !!

Pozdrowienia
Ostatnio edytowano niedziela, 3 wrz 2006, 14:18 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz
Anonymous

Postprzez kicia_pl1 » niedziela, 3 wrz 2006, 12:08

Juz wiem co sie stało z golfem ,wpadli do rowu i chcieli jechac dalej ale cos poszlo w układzie kierowniczym i po zawodach :cry: SZKODA
------------------SoGa Motorsport-----------------
kicia_pl1
N3

Postprzez np126p » niedziela, 3 wrz 2006, 12:40

witam byłem na odcinku debowiec dwa przejazdy super miejscówka zarejestrowałeem dachowanie załogi nr 52 i wpadniecie do rowu i akcje wyciągania załogi nr 3 pozatym wpadtam golf 2 który niestety nie pojechał dalej oraz duzo zdjec mozliwe ze juz jutro beedzie to wszystko w necie zapraszam na www.np126p.prv.pl :D aha gratulacje dla załogi jadącej maluchem
http://www.np126p.pl wszystko o rajdach

Obrazek
Obrazek
np126p
N3

Postprzez ctrl_alt_delete » niedziela, 3 wrz 2006, 13:10

ctrl_alt_delete napisał(a):ja na ostatnim przejeździe na odc w Dębowcu stałem w miejscu gdzie na podbiciu na zakręcie przeszedł po rowie Kochanowski-Laren Pugiem 106 :)

zapomniałem fote dołączyć.. Fota z komóry :)

Obrazek
ctrl_alt_delete

Postprzez CiapeK » niedziela, 3 wrz 2006, 13:45

Ma ktoś moze zdjecia z tego groznego wypadku ????...
Kajto Ola - the best !!!!!!!!!!!!!!!
GG: 9597881
CiapeK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM