Moderator: SebaSTI
piterr napisał(a):Przepraszam ze nie w temacie ale moze byc powiazanie sytuacyjne.
Jezeli ktos umie przetlumaczyc z czeskiego na polski.
Na stronie www.ewrc.cz wydaje mi sie ze jest komunikat o smiertelnym wypadku na rajdzie w czechach (ale nie jestem pewien bo nie znam czeskiego)
Mroowa napisał(a):No sępy przypomnieli sobie że istnieją Rajdy, tylko znowu podczas tragedii...
mulczas napisał(a):Po części Go rozumiem, taka praca, ale zachował się trochę nie na miejscu. Łaził między ludźmi i wypytywał się wszystkich jak do tego doszło, a wiadomo że każdy w szoku i nie chciał by o tym rozmawiać. W końcu policjant mu coś tam powiedział, zawinął się i pojechał.
StoRally napisał(a):padre-mk3 to co piszesz jest bardzo mądre ale skomentuje to. A dlaczegoBo jak ja płace wpisowe te około 1500zł prawda. Ja płace je po to by pojeździc. A nie za te 10km OSu pierwszego.
mulczas współczucia, że to widziałeś. Ja bym nie chciał. Kilka razy widziałem ale to jest szok wtedy nie wieszz co sie dzieje ale za to uodparniasz sie na tego typu sytuacje ale dlaczego czyimś nieszczęściem.
Mroowa dziwisz sie telewizji? radyjką? czy portalą? Bo ja nie. Jak widzę wypadek na drodze a mam przy sobie aparat albo chociaż telefon kom to idę zrobić reportarz ale mi za to akurat nie płacą no ale materiał jest ważny. (sory za oftopic)
Mroowa napisał(a):Dobra ok, ale wiesz jak jest z rajdami w mediach ... nie ma ich, a tak przypominają sobie od wypadku do wypadku, gdyby mieli przy podpisywaniu akredytacji zagwarantowane kilka dzwonow... ooo to tak to by całym tabunem przyjeżdżali piranie ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość