Moderator: SebaSTI
PawelRally napisał(a):O OLO na 2 zdjeciu hehe ;] Zawsze wybierze takie miejscówki ze coś się wydarzy. Spodziewajmy się tej przygody Karnabala na klipie ;]
Świder napisał(a):A na parkingu przy serwisie stało białe Evo Dytki, które testował jakiś czAs temu na torze. Piiiięękne![]()
Kuner napisał(a):Świder napisał(a):A na parkingu przy serwisie stało białe Evo Dytki, które testował jakiś czAs temu na torze. Piiiięękne![]()
Szafrańca, nie Dytkino chyba że ten też sobie kupił, ale jeśli blachy ETM **** to Szafraniec.
Beret napisał(a):poszukuje filmoikow bialej bmw zalogi kwiatkowski/bakciekawi mnie zwlaszcza widok z hop bo wiem ze kwiatek sie nie cackal dopoki jechal
Buncol napisał(a):Beret napisał(a):poszukuje filmoikow bialej bmw zalogi kwiatkowski/bakciekawi mnie zwlaszcza widok z hop bo wiem ze kwiatek sie nie cackal dopoki jechal
no cóż...
Kuner napisał(a):Świder napisał(a):A na parkingu przy serwisie stało białe Evo Dytki, które testował jakiś czAs temu na torze. Piiiięękne![]()
Szafrańca, nie Dytkino chyba że ten też sobie kupił, ale jeśli blachy ETM **** to Szafraniec.
Świder napisał(a):Kuner napisał(a):Świder napisał(a):A na parkingu przy serwisie stało białe Evo Dytki, które testował jakiś czAs temu na torze. Piiiięękne![]()
No początkowo też tak sądziłem, bo nr. "zapoznanie z trasą nr 17" zgadzał się z wąsaczem. Ale z bratem doszliśmy do wniosku, że niemożliwe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość