11 Rajd Agapit

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez MatiWrc » poniedziałek, 26 maja 2008, 13:04

Z mojej strony wrażenia po rajdzie jak najbardziej pozytywne, ludzie mili, piekna i kompaktowa trasa no i szutry :) na minus pogoda (rok temu była super) i prolog, który cześć zawodników olała. Ale i tak było fajnie :D Gratki dla załogi Krzyszycha/Pleskot, piękna jazda :!: Ogniem jak zwykle Stanik, Kuchar też szybko, trochę poniżej oczekiwań Abram. A Lewy the best, po prostu bezszelestny wymiatacz :twisted:
MatiWrc
A5

Postprzez Mad Max » poniedziałek, 26 maja 2008, 16:27

świetny raj, zajebi....... trasy, sympatyczni i mili ludzie, aż żal że Kormorana nie ma
Lewy - Silent Assassion- szacunek i pokłony za to co robił Lanosem
Sobocin - dupa zawsze próbowała wprzedzac przód
Krzyszycha - rozkosz dla oczu
Stanik - widac że szutrowy wymiatacz
Kuchar - z oesu na oes coraz szybciej
Abramowski - szatan za kółkiem

Wiktor_7 - dzięki za wspólne oglądanie rajdu i mam nadzieję że na POlski też się jakoś zgadamy
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez chodek » poniedziałek, 26 maja 2008, 16:34

PawelRally napisał(a):O OLO na 2 zdjeciu hehe ;] Zawsze wybierze takie miejscówki ze coś się wydarzy. Spodziewajmy się tej przygody Karnabala na klipie ;]

Byłem z Olem z kilometr od dzwona i słyszelismy tylko dzwiek, blizej z kamerą był Robecki, ale nie obstawiał niestety tego zakretu.

Królik_Fan: Telefon to Nokia N73, aparat 3,2 MPixeli, wiec raczej daje rade :wink:
C20XE
chodek
A6

Postprzez CzarnyWRC » poniedziałek, 26 maja 2008, 17:40

Abram szedł jak wariat. Stanik też nieźle no i Lewy oraz Sobocin dawali czadu... Niebawem film ;)
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba...
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba...

http://www.youtube.com/user/auxqrwa
CzarnyWRC
N3

Postprzez Kuner » poniedziałek, 26 maja 2008, 21:05

Świder napisał(a):A na parkingu przy serwisie stało białe Evo Dytki, które testował jakiś czAs temu na torze. Piiiięękne 8) 8)

Szafrańca, nie Dytki :) no chyba że ten też sobie kupił, ale jeśli blachy ETM **** to Szafraniec.
Niezależny Serwis Samochodów MINI
http://www.swiatMINI.pl

http://www.sklep.swiatMINI.pl
Kuner

Postprzez Beret » poniedziałek, 26 maja 2008, 22:21

lewy wrzucil auto na hamownie przed rajdem... wyplulo podobno ok 80 koni :roll: tym, bardziej respekt :)
natomiast wynik abrama bylby lepszy gdyby na pierwszym osie nie poszla mu polos, polowie os1 i caly os2 szedl napedzany w zasadzie tylem :)

poszukuje filmoikow bialej bmw zalogi kwiatkowski/bak :) ciekawi mnie zwlaszcza widok z hop bo wiem ze kwiatek sie nie cackal dopoki jechal
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez Robecki » poniedziałek, 26 maja 2008, 23:38

Ja słyszałem o 75 kucach.:) Ale Lewy na pewno miał nitro bo zawsze jak przejeżdżał koło mnie słyszałem tylko takie "sssssssssss" :lol: LEWY OGNIA :!:

Sam rajd - jak to Agapit, suuuuuuper - kompaktowe oesy, dużo świetnych miejscówek, no i Ci szaleni kierowcy z rejestracją NO :D (i nie tylko)
Pachuta, Mikiewicz - latali po całej drodze, Krzyszycha, Lewy - MEGA, Bubik, Hankiewicz super pociskali, Sobocinowi chyba się w końcu nic nie zespuło i nareszcie jakiś wynik, jazda też niczego sobie. W gościach standardowo Stanik, Abram, Małyszczycki też zero odjęcia na hopach, no i Predko w pugu. Puszczanie RSMO na drugiej pętli to jakieś nieporozumienie. Oby do następnego Agapitu :)
Robecki
N3

Postprzez Buncol » wtorek, 27 maja 2008, 10:38

Kuner napisał(a):
Świder napisał(a):A na parkingu przy serwisie stało białe Evo Dytki, które testował jakiś czAs temu na torze. Piiiięękne 8) 8)

Szafrańca, nie Dytki :) no chyba że ten też sobie kupił, ale jeśli blachy ETM **** to Szafraniec.

blachy są jeszcze ONY ale z tego co wiem to auto należy do Szafrańca.

Beret napisał(a):poszukuje filmoikow bialej bmw zalogi kwiatkowski/bak :) ciekawi mnie zwlaszcza widok z hop bo wiem ze kwiatek sie nie cackal dopoki jechal

no cóż... :roll:
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez domel321 » wtorek, 27 maja 2008, 14:30

Gdyby ktoś miał zdjęcia załogi nr17 Rosiak/Głębicki Opel Kadett to byłbym wdzięczny za przesłanie :D
domel321

Postprzez Beret » wtorek, 27 maja 2008, 16:22

Buncol napisał(a):
Beret napisał(a):poszukuje filmoikow bialej bmw zalogi kwiatkowski/bak :) ciekawi mnie zwlaszcza widok z hop bo wiem ze kwiatek sie nie cackal dopoki jechal

no cóż... :roll:

no coz ze nie dojechal czy sie cackal??

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez Megas WRC » wtorek, 27 maja 2008, 21:11

Siema, mam pytanko. Nagrał ktoś dzwon zerówki jadącej przed gośćmi?
Megas WRC
A5

Postprzez Świder » wtorek, 27 maja 2008, 23:52

Kuner napisał(a):

No początkowo też tak sądziłem, bo nr. "zapoznanie z trasą nr 17" zgadzał się z wąsaczem. Ale z bratem doszliśmy do wniosku, że niemożliwe... :)
Świder
N3

Postprzez Beret » środa, 28 maja 2008, 00:37

Świder napisał(a):
Kuner napisał(a):

No początkowo też tak sądziłem, bo nr. "zapoznanie z trasą nr 17" zgadzał się z wąsaczem. Ale z bratem doszliśmy do wniosku, że niemożliwe... :)

na warszawskim rozmawialem z januszem i mowil ze przymierza sie do evo x w rsmp ale na razie musi punkty wyjezdzic ;)

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez Anonymous » środa, 28 maja 2008, 14:57

mister1990 napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć którym Lancerem jechały Bębenki?? Od Steca czy swoją IX? Z góry dzięki...

Wcześniej nie byłem pewien i nie pisałem ;) ale teraz jestem na 100% pewien ze jechali Stecowym.
Anonymous

Postprzez MOTORECORDS.PL » wtorek, 3 cze 2008, 20:19

Witam,

chcę poinformować wszystkich zawodników o możliwości zamawiania filmów z 11 RAJDU AGAPIT.

Zbigniew Staniszewski - 11 Rajd Agapit - Mitsubishi Lancer
http://pl.youtube.com/watch?v=yY01QIhs2Oo

Dodatkowe informacje na stronie www.motorecords.pl

Ponadto zapraszam do oglądnięcia kilku innych filmów motorecords.pl na youtube. Z czasem postaramy się udostępnić kolejne pozycje.
http://pl.youtube.com/profile_videos?us ... ECORDS&p=r

POZDRAWIAM
motorecords.pl
MOTORECORDS.PL
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM