Moderator: SebaSTI
blacksmith napisał(a):A skad to info o Kajcie?? Poczatkowo slyszalem ze mial pojawic sie w zerowce ale nastepnie niby zrezygnowali ze wzgledu na rajd w Austrii
woocasch napisał(a):the Prisoner Gdzie Ty widzisz 2 tygodnie przerwy? Waldviertel startuje dziś i trwa jeszcze jutro, a Cieszynka startuje w następną sobotę, czyli między metą rajdu w Austrii a startem w Cieszynie jest niecały tydzień. Oczywiście jeżeli Subaru nie ucierpi w ten weekend to przygotowanie się do kolejnego startu w kilka dni nie powinno stanowić mega problemu.
Yrtat napisał(a):Wyglada to bardzo przyjemnie!jakim proto pojedzie Cichocki?
martin.h napisał(a):Nie wiem czy pamiętacie rok 2001 gdzie było zgłoszonych prawie 200 załóg w tym 2 WRC, to były czasy
RallyMarco napisał(a):Dokładnie, Kuzaj w białej corolli, gielata w żółtej. ZAłóg było ok 170 chyba, lecz mówię ogółem, patrząc nawet na 7-8 lat wstecz jest super
Jarek55511 napisał(a):RallyMarco napisał(a):Dokładnie, Kuzaj w białej corolli, gielata w żółtej. ZAłóg było ok 170 chyba, lecz mówię ogółem, patrząc nawet na 7-8 lat wstecz jest super
Gielata w białej, a Kuzaj w żółtej
chrisro napisał(a):Mogłoby sypnąć białym, ale nic się nie zanosi na to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość