Rajd Wisły

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez ŁukaszWRC » czwartek, 31 sie 2006, 22:47

Ja wyjeżdżam jutro o 7.00 do Krakowa, a następnie ok. 14 z Krakowa do Wisły. Mam nadzieję, że będzie co oglądać, a potem o czym pisać.
Będę się kręcił przez te dwa dni między startem, oesami i serwisem. Szukajcie chłopaka w granatowej bluzie Subaru+pewnie kamizelka Media. Chciałbym poznać nowych forumowiczów, a z tego co wiem będzie Was na rajdzie sporo.
Pozdrawiam
ŁukaszWRC
A5

Postprzez oli » czwartek, 31 sie 2006, 23:34

baaa szukajcie ''swietej trojcy'' :) ja bede w zoltym przeciw deszczowym ,choc licze na to ze niebedzie to pottrzebne :)
oli
N1

Postprzez szirer205xs » czwartek, 31 sie 2006, 23:39

Hmmm chyba wlasnie bylem przed chwila swiadkiem walki organizatora z nielegalami na trasie wisly, ale nic wiecej nie napisze co by chlopakom dobrze poszlo ;)

pozdro dla chlopakow z czerwonego autka ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez sumo » piątek, 1 wrz 2006, 08:57

szirer - napisz cos wiecej? Albo napisz dlaczego nie chcesz opisac zdarzenia :) Jak mozesz to zarzuc info na priv :-) czy tez gg
sumo
N4

Postprzez Piotrek_Górki Wielkie » piątek, 1 wrz 2006, 09:56

Forever napisał(a):W Lipowcu moim zdaniem fajne miejsce jest tam gdzie wylecieli zdaje sie na cieszynce pare lat temu Maciejewski, czerwone CC i pozniej chyba Solowow, ale Solka nie jestem pewien, bo mnie juz tam nie bylo. I dojazd swietny.

Co do Cisownicy to jutro jade sie tam popatrzec, ale jesli chodzi o wypadek to jesli to jest ta droga co mysle, tam u gory to trzeba uwazac bo ciasno bardzo.

kolego ale to miejsce o ktorym mowisz,to nie ma go w tym roku...

Ja i Subarynka bedziemy na starcie rajdu w polarach od kajta i z transparentem dla Zbyszka Cieślara, także jak co to "bić" do nas śmiało.

My juz siedzimy w wisle i teraz wybieramy sie na bk.

Taki małe Info: O 15 na rynku jest pokaz samochodów zabytkowych, także warto być tu wcześniej.

DLA PANI DYREKTOR RAJDU:
Po pierwsze- Troche milej do ludzi, jeśli można prośić
po drugi- dlaczego os w cisownicy jest skócony? przecież tam nie "upalałem"????
Kajtka w Subaru mamy i za Niego kciuki trzymamy
Piotrek_Górki Wielkie
N1

Postprzez subarynka » piątek, 1 wrz 2006, 10:02

Dj.Dario napisał(a):Jestem po zapoznaniu... syf i tyle...

Lipowiec - nic sie nie dzieje, będzie widac kto ma mocny silnik, bo tylko mocą sie tu jedzie - NUDA!

Cisownica - skrócony do 6,5km, głównie przed metą, czyli nie ma hopki :( Są kozackie miejsca przy wszystkich zjazdach - jest wąsko, głębokie cięcia.

Zamarski - początek OSu fajny, idzie w dół do watersplesha, potem mocno w góre, więc N0 sie bedzie wlokło. Dalej to polecam już tylko słynną serie hopek przy 'Strumieniu'. I to własciwie tyle, w dalszej części OSu albo nic sie nie dzieje ciekawego - ciągle pod góre, wąsko i wolno.

Dębowiec - OS konfiguracją odpowiada OSowi zeszłej 'cieszynki'. Pierwsza połowa OSu super - kozackie zjazdy, podbicia, świetny L6>P6>L3 - miejsce gdzie wydzwonił Herban na cieszynce. Dalsza część OSu już szybka i prpbi.edu.pl/index.htmlosta>90>prosta.

Ogólnie jestem zawiedziony, spodziewałem sie ciekawych OSów, a tu jest dosłownie pare kilometrów 'fajnych'... Najlepszą część Cisownicy obcieli... :/

nie marudzcie ludzie !! nigdy nie idzie wam dogodzic jak nie ma rajdu to go chcecie a jak jest to narzekacie ze nudne osy. cieszcie sie z tego co jest. ja uwazam ze osy sa fajne a czasem miejsca z wygladu nudne okazuja sie najlepszymi na os. bawcie sie dobrze i nie narzekajcie :lol:
KAJTKI GO GO GO!!!!!!!
subarynka

Postprzez Forever » piątek, 1 wrz 2006, 10:56

kolego ale to miejsce o ktorym mowisz,to nie ma go w tym roku...

Dzieki. Nie ma to jak rzucic katem oka na mapke :oops:
Pedal to the metal & the metal to the ground.
Forever

Postprzez Kostek » piątek, 1 wrz 2006, 13:57

no to jo sie jutro wybiyrom na oesy 1,4,5,8 byda w takim szarym owerolu z hausa ze znaczkami subaru i kamerom Canona. Najprawdopodobnij w tych miejscach co tak zachwolocie. A powiydzcie mi ino jeszcze wiela trza na przejechanie od oesu 1 do 4 tak ze 15 minut niy??
Kostek
N3

Postprzez tomy halik » piątek, 1 wrz 2006, 14:25

pytanko do zorientowanych.gdzie jest ta słynna seria hopek i czy na prawde sa warte uwagi.jak byscie mogi opisac według mapy 3 odcinka.z góry dziekuje
tomy halik
N3

Postprzez el_misios » piątek, 1 wrz 2006, 15:19

My jadymy na 1 oes bo my tamtyndy zawsze jak bołch w Brennie na wczasach po alkochol do Czech jezdzili do Lesznej Górnej:) a potym sie zoboczy.
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez martin.h » piątek, 1 wrz 2006, 15:35

A jo jada najpiyrw na lipowiec , potym na dębowiec, a na końcu na cisownica. Myśla że chopoki pokożą jak sie jeździ. Na przejechanie z łoesu piyrwszego na czworty to myśla że tak starczy z 15-20 minut, bo to je jakeś 15 km.
Widza że momy sam śląskie forum :D
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez loocky » piątek, 1 wrz 2006, 15:59

Oto kilka fotek z bk rajdu wisełki :D :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
loocky
N2

Postprzez Piotrek_Górki Wielkie » piątek, 1 wrz 2006, 16:02

nie tylko sląskie forum bo i krew gorolska tutaj je hej!

Lepiej byc stela,bo se mogemy kapke furmanek połoglondac. dzisioj jakis trzi warioty na bładnicach ternowali,i my tam byli hej! a byli to maciejewski,lubiak i bendnardski,. Taki jakisik śmiyszne te nazwiska, jakoby nie stela??? ale był też nasz chłop,co w ustruniu miyszko,wiycie o kim godóm ni??? Kajto mo na miano, ale ino łobserwowoł

A teraz to my se juz som na wiślańskim rynku i łoglondomy se takie szumne starućkie auta,co to i po trzicet roków majom.

:lol: :lol: :lol:
Kajtka w Subaru mamy i za Niego kciuki trzymamy
Piotrek_Górki Wielkie
N1

Postprzez szirer205xs » piątek, 1 wrz 2006, 16:25

Ja za chwilke pomykam na start zobaczyc, bo mam tam kilka rzeczy do odbioru jeszcze od organizatora ;) jak by ktos chcial to bede mial do sprzedania mapki i bilety parkingowe na rajd :) czapeczka subaru z grafa kajtka ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez martin.h » piątek, 1 wrz 2006, 17:00

szirer205xs o co chodzi z tymi biletami parkingowymi?
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM