Rajd Ziemi Lubelskiej

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez sumo » wtorek, 22 lut 2005, 19:01

ja juz sie przyzwyczajam do odwoływania rajdów..
sumo
N4

Postprzez Mars » wtorek, 22 lut 2005, 19:04

A ja chyba w wolnym czasie nie bede łazić na piwo ( :lol: ) tylko poszukam jakiejs pracy, bo cza na te wyjazdy do Czech jakos dorobić...

:( :( :(
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Kris_WRC » środa, 23 lut 2005, 08:59

Ha Ha Ha zajebiście turbo nie mam słów. To juz jest przegięcie bagiety. Ch..e B.ce Sk...syny. Nie wytrzymam zaraz przegryze matryce w kompie. Przecież to jest wariactwo. Jak k..a można jak??? Nikt nie ma wpływu na tych leśnych dziadków w PZMłocie? Do Mazowieckiego ponad miesiąc ciekaw jestem jaka tam zapadnie decyzja. Zwariuje !!!
Kris_WRC
A6

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » środa, 23 lut 2005, 14:21

W Warszawie podobno mówią, ze Mazowiecki na 100% ma się odbyć.
-=KrzysiekWRC=-
N3

Postprzez pasiuTGR » środa, 23 lut 2005, 16:36

-=KrzysiekWRC=- napisał(a):W Warszawie podobno mówią, ze Mazowiecki na 100% ma się odbyć.

nigdy nie ma się 100% pewności...nie jestem wróżką, ale wydaje mi się, że będziemy mieli "powtórkę z rozrywki"...
pasiuTGR
N1

Postprzez Mars » środa, 23 lut 2005, 16:50

-=KrzysiekWRC=- napisał(a):W Warszawie podobno mówią, ze Mazowiecki na 100% ma się odbyć.

Gdzie dokładnie tam mówią? O ile się nie myle to już rok temu Mazowiecki miał problemy z kasą...
No ale nie chce być złym prorokiem i trzymam kciuki by rajd się odbył. Jednak mam już teraz spore obawy... :? :?
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez PrezeS_PL » środa, 23 lut 2005, 18:36

Witam

Nie znam zabardzo na jakiej zasadzie dziala PZM - wiec moze zle rozumie, ale wydaje mi sie ze aby podratowac rajdy w polsce musi zostac powolana nowa organizacja zajmujaca sie tylko i wylacznie rajdami a nie kursami na karty rowerowe- przynajmnie tak jest w kraju w ktorym mieszkam.
Tylko i wylacznie rajdy, wszyscy tam zajmuja sie rajdami z pasji, nie ma nikogo na etacie wiec mozna lepiej gospodarowac pieniedzmi - byly rajdy na ktorych jechalo 6 aut bo nie trzeba utrzymywac bandy darmozjadow.
Co roku jest spotkanie w ktorym kazdy moze uczestniczyc i proponowac zmiany w przepisach (oczywiscie musi byc odpowiednie poparcie).
W tym roku bylo troche problemow wiec wyrzucilo sie kilka osob i wprowadzilo przedstawicieli zawodnikow z roznych regionow - teraz nie mozna wprowadzic zadnych wiekszych zmian bez wiedzy zawodnikow.

Osoby organizujace rajdy to najczesciej byli zawodnicy, ktorzy dobrze znaja i rozumieja potrzeby.
Staraja sie utrzymywac koszty na minimalnym poziomie, nawet do mistrzostw krajowych mozna startowac starym autem, w fabryczny fotelach, nie wymagane sa systemy gasnicze a jedynie dwie ganice, kombinezon moze byc dowolny pod warunkiem ze z niepalnego materialu.

Wiem ze ludzie z wyscigow zatrudnili agencje ktora zalatwia im sponsorow za procent z zalatwionych pieniedzy - im wiecej zalatwia tym wiecej beda mieli - teraz pracuja nad takim czyms do rajdow.

Moze czas pomyslec o modernizacji gdzie wiekszy albo calkowity wplyw beda mieli przedstaiciele z grona zawodnikow, a rajdy beda dla wielbicieli a nie z tradycji bo kiedys bylo to musza byc a jkosc nie wazna.
Jak nie wydzwonisz chodziaz raz w sezonie to znaczy ze nie jedziesz na granicy swoich mozliwosci.

https://www.facebook.com/PolishRallyMafia
PrezeS_PL
N2

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » środa, 23 lut 2005, 20:15

Mars napisał(a):
Gdzie dokładnie tam mówią?

Znajomy z Warszawy dzwonił do AK.Polskiego i tak mu powiedzieli. Bądźmy więc dobrej myśli :)
-=KrzysiekWRC=-
N3

Poprzednia strona

Powrót do Puchar PZM