Ja w temacie jak ktoś ma mojego dzwona nakręconego na debowcu obok jeziorka proszę o kontakt .
0 509 96 00 88 lub m.kochanowski@teamplex.pl
Z góry dzieki
P.S. Odwdzięczę się onboardem.
pozdr.
Michał Kochanowski-Laren
Moderator: SebaSTI
Tarzan napisał(a):byc może bedzie filmik o ile uda się go kumplowi zgrać z kamery na kompa:) chętnie zobacze jak wskakuje do stawu![]()
p.s. ale nam narobiłeś staracha tymi blokami
Michał dachował po zjeździe na główną i chyba nie jechał na blokach za to my polecielismy w ludzi którzy stali na lewym 3-kowym zakrecie - zrobiliśmy sanki i wypluło nas prosto w ludzi...może to nas masz na myśli z tymi blokami ? Taki biały peugeot 106 załogi Sobczak - Grzenia - z rowu wyjechalismy na kapciu...
Robson napisał(a):Michał dachował po zjeździe na główną i chyba nie jechał na blokach za to my polecielismy w ludzi którzy stali na lewym 3-kowym zakrecie - zrobiliśmy sanki i wypluło nas prosto w ludzi...może to nas masz na myśli z tymi blokami ? Taki biały peugeot 106 załogi Sobczak - Grzenia - z rowu wyjechalismy na kapciu...
czy to jest 4 os pierwsze pętli,mam pare zdjęc z tego miejsca m.i. ten mozment jak juz jedziecie na kapciu, za nastepnym zakretem zatrzymaliscie sie calkowice.czy to jest to miejsce o ktorym mysle?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość