potrzebuję ujęcia z PZMotu ze Strzelina,Krakowa i Cieszyna

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

potrzebuję ujęcia z PZMotu ze Strzelina,Krakowa i Cieszyna

Postprzez Mariusz Antonow » wtorek, 14 gru 2004, 17:24

Proszę wszystkich którzy mają ujęcia naszej załogi Antonow/Gęca i Antonow/Maras w CCS kl.A0 z Rajdu Strzelińskiego nr 72, Krakowskiego 79 i Barbórki 83, o jakieś namiary,może zna ktoś kogoś kto robił ujęcia.Potrzebuję ich bardzo, bo od tego zależy niestety nasz budżet.Dzieki za pomoc. P.S. a może ma ktoś namiary na ludzi z kamizelkami media, którzy filmują na rajdach.Dzięki
Mariusz Antonow

Postprzez Cobra » wtorek, 14 gru 2004, 18:25

Nie wiem czy zauwazyles, ale forum ma cos takiego jak regulamin, zakladajac konto musiales sie na niego natknac, otoz nie wklejamy postow gdzie popadnie i w ilu kopiach sie tylko da. Rozumiem ze dla kogos rzecz o ktora pyta moze byc bardzo wazna, ale tzreba tez miec na uwadze innych uzytkownikow i to ze w ten sposob robi sie niepotrzebny balagan. Zareczam ze kazdy kto uwaznei sledzi forum z pewnoscia zauwazy kazdy noy temat i jesli tylko bedzie mogl to ci pomoze. PORZĄDEK, wez to sobie do serca na przyszlosc :P.

P.S. Witamy nowego uzytkownika
Cobra
A5

Postprzez Mariusz Antonow » wtorek, 14 gru 2004, 20:01

Przepraszam,przeczytalem regulamin dopiero po zarejestrowaniu. Juz się poprawiam. Ale tak poza tym to mnie bardzo z tym przypililo,bo mam szanse na maly budzet,zrozum.Sorry i dzieki za uwagę.
Mariusz Antonow

Postprzez np126p » wtorek, 30 sie 2005, 15:18

mam kruciutki clip z waszym udziałem z zeszłorocznej barburkib cieszynskiej z os nr5 jak by chciałes to pisz wrc9@op.pl
np126p
N3

Postprzez Anonymous » niedziela, 7 maja 2006, 13:11

Coś z waszą załogą mam - bartekrally@op.pl
Anonymous

Postprzez MOTORECORDS.PL » poniedziałek, 8 maja 2006, 10:50

na www.motorecords.pl są Twoje filmy z zamkowego i cieszynki.
MOTORECORDS.PL
A6

Powrót do Puchar PZM