zaczyna się Rajd Jordanii, debiutujący w MŚ. Rajd po opinii Juniora jest podobny do Meksyku... w takich warunkach wg mnie wygra Loeb jak w Meksyku gdzie C4-ki były bezkonkurencyjne jak sam Loeb potwierdził...
mam nadzieje Junior ze Szczepaniakiem znajdą sie wysoko w JWRC
dzien dobry wszystkim...jestem tu nowa i milo mi bedzie sledzic rajd w polskim towarzystwie...dotad zazwyczaj przebywalam na forum rallylink.it...osobiscie najbardziej kibicuje gigi galli i gio bernacchini( nawiasem mowiac gio to moj maz:))
tak czy inaczej.....przed rajdem gio mowil ze nikomu nie podobaja sie oesy...sordo idzie jak burza..leob spokojny..a gigi to chyba sie jeszcze nie obudzil ale on zazwyczaj wstaje o 13.00 wiec troche mu sie nie dziwie..na 4 oesie sie obrucili chlopaki..gio pisze ze na tym typie drogi i podloza gigi nie moze jeszcze zlapac rytmu..ale zobaczymy teraz drugi przejazd
Kosciuszko M. - Szczepaniak M. -> We have big problems with the setup and I am not happy with the car. The engine is overheating. The conditions are tricky and I do not feel comfortable in the car
Witam jusss. Miło nam że kolejna kobieta dołącza do nas.
Z tego co wiem w Jordanii jest bardzo dziwne podłoże i śliskie. Zobaczymy.
Loeb spokojnie ale jak zawsze się rozkręci.
"Rally is not a crime" Polska - FB
"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986
sorry slonko ale przemyslalam to i mysle ze bede pisac tyle ile mi sie potoba i to co mi sie podoba bo to publiczne forum a jak ci cos nie pasuje to nie czytaj...
A co do tematu przeowdniego,cóz,szkoda mi Michała,natomiast co do czołowki to zaczynaja się już rotacje,Peter solber chyba podziękuje a jutro pojedzie w Super Rally.
Gigi'emu znowy koło zapasowe uciekło z auta .Loeb natomiast chyba się ocknał i zaczyna sie powoli wszystko krystalizowac,swoją drogą to bardzo księzycowe widoki w Jordani